תמונות מ- TOSHIBA 40XF350 FHD
Re: דגם
XF350 מסדרת FULL HD של טושיבה - http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... cleID=1699boazbuk כתב:זוהי ה X3500???
או דגם אחר.. לא בדיוק מצאתי אותו בשוק......
זה דגם אירופאי שמוכרים בארץ (דרך ניופאן). אפשר למצוא ב- ביגבוקס/בסט-בי/הוליווד.
קישור למפרט:
http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תמונות יפות
תתחדש.תן תמונה של הטלביזיה מוארת כדי שיראו איזה עיצוב יפהshmil כתב:תמונות משידורים שונים מ- LCD שרכשתי...
יש לה.אני חושב שאתה מסתכל ב sd במצב wide במקום במצב super live
שנותן מתיחה יפה יותר.
אני מעדיף להמתין ל 46zf355d שהיא דגם משופר במידה רבה מ xf שגם
הוא אחלה.
Re: תמונות יפות
הטלויזיה הייתה במצב Exact Scan (בדומה ל- Pixel by Pixle או 1:1 בחברות אחרות) ולכן בערוצי SD זה לא היה מכוון למצב אופטימלי, Super Live כמו שהגדרת נכון.המהנדס כתב:תתחדש.תן תמונה של הטלביזיה מוארת כדי שיראו איזה עיצוב יפהshmil כתב:תמונות משידורים שונים מ- LCD שרכשתי...
שנותן מתיחה יפה יותר.
הוא אחלה....
אני יעלה תמונות נוספות בהמשך.
סדרה Z היא בהחלט דגם משופר יותר אבל תהיה יותר יקרה. יש בהוליווד דגם מסדרה Z בגודל 37 אינץ והוא יקר משמעותית מדגמים אחרים.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
סידרה Z
אתה מתכוון כנראה לסידרה Z ולא ל ZF.סידרה Z היא בגימור סטנדרטי כמו סידרה X בליshmil כתב:הטלויזיה הייתה במצב Exact Scan (בדומה ל- Pixel by Pixle או 1:1 בחברות אחרות) ולכן בערוצי SD זה לא היה מכוון למצב אופטימלי, Super Live כמו שהגדרת נכון.המהנדס כתב:תתחדש.תן תמונה של הטלביזיה מוארת כדי שיראו איזה עיצוב יפהshmil כתב:תמונות משידורים שונים מ- LCD שרכשתי...
שנותן מתיחה יפה יותר.
הוא אחלה....
אני יעלה תמונות נוספות בהמשך.
סדרה Z היא בהחלט דגם משופר יותר אבל תהיה יותר יקרה. יש בהוליווד דגם מסדרה Z בגודל 37 אינץ והוא יקר משמעותית מדגמים אחרים....
המסגרת הדקה של סדרות Z ו ZF.
ZF תהיה יקרה יותר מ Z.רק שתגיע כבר !
טוב, עם כל הקוקוסים שאוכלים שם הם העלו משקל (השקילה לפי הפרק לפני אחרון)zy כתב:יונית ומרינה קצת רחבות מידי לטעמי![]()
מקצת שראיתי כדורגל ב HD (על LCD) זה נראה לי סינטטי כזה, כמו משחקי המחשב של הכדורגל...
התמונות שלהם צולמו במצב EXACT SCAN ולא במצב של SUPER LIVE.
צילום של תמונות הכדורגל לא מחמיאות בלשון המעטה... שידורי הכדורגל נראים מ-ד-ה-י-ם ב- YES HD אבל המצלמת חובבים שלי לא הצליחה להעביר את החוויה.

') javascript:emoticon('
')