מתלבט בין מסך 37 ל 42 אינץ, אנא כמה שיותר תגובות, תודה מראש
אז ככה, יש לי הזדמנות לקנות 42 אינץ בתוספת זניחה מאוד של 600 ש"ח (במקום אותו דגם ב 37 אינץ), כדאי?
מרח הצפיה שלי הוא 3 מ'.
מה אתם אומרים? להוסיף או לרכוש 37?
עמדתי בחנות במרחק הנ"ל וזה היה ניראה לי בסדר, אבל אני מפחד שאני אגע הביתה וזה יהיה גדול מדי, מה אתם אומרים?
מרח הצפיה שלי הוא 3 מ'.
מה אתם אומרים? להוסיף או לרכוש 37?
עמדתי בחנות במרחק הנ"ל וזה היה ניראה לי בסדר, אבל אני מפחד שאני אגע הביתה וזה יהיה גדול מדי, מה אתם אומרים?
אם אני לא טועה המאמר הזה אומר של 42 אינץ מתאים מרחק צפיה של 1.7 מ', נישמע לי קצת לא הגיוני...dantheman כתב:לדעתי לך בוודאות על 42 ובטח שלא פחות מ-40.
http://www.crutchfieldadvisor.com/S-hnW ... ement.html...
42" ללא ספק!כי כאשר כבר תבין שאתה צריך יותר,יהיה מאוחר מדי ותוכל ת"לב על עצות אחיתופל שקיבלת בפורום, ותרצה להתנתק,ואנו נלחמים על כול לקוח..... 
shmil כתב:אל תעבור את ה- 37 אינץ' במרחק הזה אחרת אתה תסבול מאיכות הצפיה.
במרחק כזה עם 42 אתה תראה את כל הפגמים שיכולים להיווצר בשידורים לא איכותיים.ממתי זה קריטריון לראות פגמים ממרחק קצר?באותה מידה הוא יוכל במרחק הזה לראות תמונה אכותית משידורים איכותיים.אז שלא יסתכל בכלל וזהו?![]()
אולי גם שלא ישן עם אשתו,שלא יראה אותה בלי איפור בבוקר?![]()
....
ודרך אגב אני רכשתי 40 " במרחק שלך,ואם תשאל אותי,אם היה לי יותר תקציב ,הייתי הולך על גדול יותר,ותאמין לי אפילו על חשבון מותג אכותי, למותג מדבקה כי בסופו של דבר כמעט כולם מתקשים להתמודד באיכות משביעה רצון עם שדורי טלוויזיה!
שמיל ידידי, כוונתי לא לקחת מסך גדול יותר כי גם ככה כולם גרועים......shmil כתב:ADICT
מצד אחד אתה אומר שהיית בוחר דגם יותר גדול אם היית יכול, מצד שני אתה אומר שאף דגם לא יכול להתמודד באיכות משביעה רצון עם שידורי הטלויזיה בארץ. תחליט...
אני לא רוצה לחשוב איך בחרת את אשתך לפי התשובה הזאת...
בלתי נסבל מבחינתי יהיה אם המסך שחשבת מתאים ורכשת אותו במיטב כספך,מתברר שהוא קטן לך לאחר מספר צפיות!!תאמין לי שלא תוריד אותו מהקיר ותתחיל לריב עם החנות ותאכל את הלב ואת הכובע!לגבי אכות בצפיה בכדורגל היום זה כמעט נפתר לגמרי ואין מריחות !פשוט תדאג לקבל דגם מתקדם!זה מצב כן הפיך מבחינתי כי זה תלוי גם במכשיר המחובר ובאיכות (וסוג) הכבל!השאר זה כבר טעמך האישי!!