האם סוני נחשבת ליצרנית lcd טובה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מתלבט בין שתי דגמים 40s3000 ל 40p3000 .
אני לא מבין למה דגם ה s יקר יותר . אני כבר חוקר את העינין הרבה זמן
וחוץ מהעינין של 30% צבעים יותר ( לא שבאמת אפשר לשים לב כשבוחנים אחת ליד השניה)
אז למה להוסיף עוד כסף .
האם לעוד מישהו היתה התלבטות כמוני ?
אני לא מבין למה דגם ה s יקר יותר . אני כבר חוקר את העינין הרבה זמן
וחוץ מהעינין של 30% צבעים יותר ( לא שבאמת אפשר לשים לב כשבוחנים אחת ליד השניה)
אז למה להוסיף עוד כסף .
האם לעוד מישהו היתה התלבטות כמוני ?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני לא בטוח ש-SONY מייצרת אותםwortmanh כתב:ואיזה חברות נחשבות יותר טובות ממנה?ב lcd...
אבל התוצאה הסופית, שכוללת את האלקטרוניקה שלהם - מאוד מוצלחת.
אני מתייחס לסדרות החדשות
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אורי,למעט הפנלים של סמסונג,מעבדי התמונה בכל הדגמים הם של סוני.אורי_ו כתב:הבעיה שהיא לא מייצרת היא קונה מסמסונג.
את הפאנלים כמובן.
כנראה הS זה מעבד תמונה שמיוצר ע"י סוני והשני לא....
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- michael123
- חבר מכור קשה

זמן קצר בעבר לדעתי הם גם קנו פלזמה מ-FUJITSUאורי_ו כתב:היא לא מייצרת את הפאנלים . סמסונג מייצרת אותם....
BRAVIA החדשה הוא מוצר טוב מאוד..
עשיתי הרבה ABX בחו"ל (כנגד PIONEER, SAMSUNG)
לדעתי, יכולה להתחרות ב-KURO בקלות
- michael123
- חבר מכור קשה

לא, אורי.. .. אני רק ממליץ על SONY בחום.. לא משנה לי מי מיצר אותם.. העיקר שרואים תמונה טובהאורי_ו כתב:ממקורות יודעי דבר סדרת הפאנלים של בראוויה הם של סמסונג.
או שגם פה תתווכח עם אנשים שעובדים על הפאנלים יום יום?...
(ולגבי דברים אחרים שאני מפרסם - הכל אמיתי, עם קבלות.. אל תציג אותי כאילו אני משקר)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אורי_ו,
שאלה של סמנטיקה אולי, אבל סוני רכשה אחוזים מהמפעל הזה, כך שהוא רשמית משותף בינם לבין סמסונג. כיום אין אף יצרן שמייצר פאנלים לבד ללא שת"פ כלשהו.
אם אני זוכר, הם מחזיקים 40% מהמפעל כיום.
המשמעות היא שאי אפשר לקרוא לזה פאנלים של סמסונג בלבד (מה גם שסוני מכניסה טכנולוגיה משלה לעניינים, הפאנל זה לאו דווקא הדבר היחיד שמשפיע כאן) אלא פשוט שסוני וסמסונג משתמשים באותם פאנלים.
שאלה של סמנטיקה אולי, אבל סוני רכשה אחוזים מהמפעל הזה, כך שהוא רשמית משותף בינם לבין סמסונג. כיום אין אף יצרן שמייצר פאנלים לבד ללא שת"פ כלשהו.
אם אני זוכר, הם מחזיקים 40% מהמפעל כיום.
המשמעות היא שאי אפשר לקרוא לזה פאנלים של סמסונג בלבד (מה גם שסוני מכניסה טכנולוגיה משלה לעניינים, הפאנל זה לאו דווקא הדבר היחיד שמשפיע כאן) אלא פשוט שסוני וסמסונג משתמשים באותם פאנלים.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
סמנטיקה שאינה חשובה ומטרתה לקנטרן.
הפאנלים מיוצרים ע"י סמסונג.
זה שאחוזים מהמפעל הוא בבעלות סוני זה אחלה. גם נוחי דנקנר מחזיק אחוזים בסלקום אבל זה לא אומר שאחת מחברות האלקטרוניקה שלו בהכרח עושות שת"פ טכנולוגי.
לרוב קניה של אחוזים היא להורדה בעלות עקב השותפות. אולי גם עניין של ניהול.
לא אמרתי שהמסכים הם של סמסונג אלא הפאנלים.
ציטוט שלי מקודם :"
הבעיה שהיא לא מייצרת היא קונה מסמסונג.
את הפאנלים כמובן.
כנראה הS זה מעבד תמונה שמיוצר ע"י סוני והשני לא. "
הפאנלים מיוצרים ע"י סמסונג.
זה שאחוזים מהמפעל הוא בבעלות סוני זה אחלה. גם נוחי דנקנר מחזיק אחוזים בסלקום אבל זה לא אומר שאחת מחברות האלקטרוניקה שלו בהכרח עושות שת"פ טכנולוגי.
לרוב קניה של אחוזים היא להורדה בעלות עקב השותפות. אולי גם עניין של ניהול.
לא אמרתי שהמסכים הם של סמסונג אלא הפאנלים.
ציטוט שלי מקודם :"
הבעיה שהיא לא מייצרת היא קונה מסמסונג.
את הפאנלים כמובן.
כנראה הS זה מעבד תמונה שמיוצר ע"י סוני והשני לא. "
מה שלדעתי לא נלקח בחשבון בפורום הזה בכלל הוא היבואן נותן השירות.
גם סמסונג וגם סוני מייצרות טלויזיות מצויינות אבל אם תתקלקל לך הסמסונג אל תצפה לשירות ברמה של ישפאר מסמ-ליין (שמעתי סיפורים על אנשים שהשאירו אותם בלי טלויזיה יותר משבוע. בישפאר וגם ניופאן תמיד יביאו לך טלויזיה חלופית).
גם סמסונג וגם סוני מייצרות טלויזיות מצויינות אבל אם תתקלקל לך הסמסונג אל תצפה לשירות ברמה של ישפאר מסמ-ליין (שמעתי סיפורים על אנשים שהשאירו אותם בלי טלויזיה יותר משבוע. בישפאר וגם ניופאן תמיד יביאו לך טלויזיה חלופית).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אורי_ו,
מטרתה היא לדייק... אם המפעל משותף, אז זה לא מיוצר על ידי סמסונג... היא לא רוכשת את הפאנלים מסמסונג כי היא מחזיקה במפעל בעצמה ולכן כסף לא עובר מידי סוני ומתקבל בידי סמסונג עבור מסכים...
בעלות משותפת על מפעל זה בדיוק זה - שסוני לא תרכוש מסמסונג את הפאנלים אלא שזה פאנלים שלה.
ההבדל הוא לא דק כמו שאתה מתאר. לסוני יש טכנולוגיות LCD משלה (כלומר, גם הטכנולוגיה משותפת). אם אני זוכר נכון, סמסונג למשל משתמשת באלקטרוניקה של סוני דווקא בשביל ה-BACKLIGHT הדינמי שלה... כלומר, יש כאן שת"פ בדיוק כמו פיליפס ו-LG. גם כאן, פיליפס לא רוכשת פאנלים של LG, אלא שתי החברות משתפות פעולה בפיתוח הפאנלים, וכל אחת מקבלת נתח מיכולת הייצור של המפעל המשותף.
מטרתה היא לדייק... אם המפעל משותף, אז זה לא מיוצר על ידי סמסונג... היא לא רוכשת את הפאנלים מסמסונג כי היא מחזיקה במפעל בעצמה ולכן כסף לא עובר מידי סוני ומתקבל בידי סמסונג עבור מסכים...
בעלות משותפת על מפעל זה בדיוק זה - שסוני לא תרכוש מסמסונג את הפאנלים אלא שזה פאנלים שלה.
ההבדל הוא לא דק כמו שאתה מתאר. לסוני יש טכנולוגיות LCD משלה (כלומר, גם הטכנולוגיה משותפת). אם אני זוכר נכון, סמסונג למשל משתמשת באלקטרוניקה של סוני דווקא בשביל ה-BACKLIGHT הדינמי שלה... כלומר, יש כאן שת"פ בדיוק כמו פיליפס ו-LG. גם כאן, פיליפס לא רוכשת פאנלים של LG, אלא שתי החברות משתפות פעולה בפיתוח הפאנלים, וכל אחת מקבלת נתח מיכולת הייצור של המפעל המשותף.