מקרן חדש
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שלום,
בשעה טובה הזמנתי השבוע מקרן (HC1100) לביתי.
אני אמור לקבלו בשבוע הבא (נקווה שיפתיעו ויספקו כבר השבוע).
בשלב ראשון ברצוני לחברו ל-YESHD ל-YESMAX ול-DVD (פיוניר 383).
הרסיבר שברשותי הוא די ישן (פיוניר VSX-D814) וכרגע אין לי תקציב להחליפו.
1. האם ניתן לפצל את החיבור HDMI של ממיר ה-YESHD בכדי שיהיה ניתן לחבר אליו גם את הפלזמה וגם את המקרן?
2. אם התשובה ל-1 שלילית, האם ניתן לחבר את ה-YESHD למקרן ב-HDMI ובמקביל לחברו לפלזמה ב-Component ולראות בשני המכשירים במקביל.
3. האם ניתן לחבר את ה-YESMAX לפלזמה ב-Composite ולמקרן ב-SVIDEO ולראות בשני המכשירים במקביל?
4. האם ניתן לחבר את ה-DVD למקרן ב-Component ולפלזמה ב-Composite ולראות בשני המכשירים במקביל.
5. האם במידה ואחליף את ה-DVD ל-DV400 אוכל לחבר את המקרן ב-Componenet ואת הפלזמה ב-HDMI ולראות במקביל?
תודה מראש לכל העונים.
עידן
בשעה טובה הזמנתי השבוע מקרן (HC1100) לביתי.
אני אמור לקבלו בשבוע הבא (נקווה שיפתיעו ויספקו כבר השבוע).
בשלב ראשון ברצוני לחברו ל-YESHD ל-YESMAX ול-DVD (פיוניר 383).
הרסיבר שברשותי הוא די ישן (פיוניר VSX-D814) וכרגע אין לי תקציב להחליפו.
1. האם ניתן לפצל את החיבור HDMI של ממיר ה-YESHD בכדי שיהיה ניתן לחבר אליו גם את הפלזמה וגם את המקרן?
2. אם התשובה ל-1 שלילית, האם ניתן לחבר את ה-YESHD למקרן ב-HDMI ובמקביל לחברו לפלזמה ב-Component ולראות בשני המכשירים במקביל.
3. האם ניתן לחבר את ה-YESMAX לפלזמה ב-Composite ולמקרן ב-SVIDEO ולראות בשני המכשירים במקביל?
4. האם ניתן לחבר את ה-DVD למקרן ב-Component ולפלזמה ב-Composite ולראות בשני המכשירים במקביל.
5. האם במידה ואחליף את ה-DVD ל-DV400 אוכל לחבר את המקרן ב-Componenet ואת הפלזמה ב-HDMI ולראות במקביל?
תודה מראש לכל העונים.
עידן
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
שלום עידן,
1. התשובה הי כן, תרכוש HDMI Cable Splitter
2. התשובה גם כן חיובית. יציאת ה HDMI עובדת במקביל ליציאת הקומפוננט
3. חיובי
4. נראה לי שתלוי ב DVD, אבל ברוב המקרים, כן
1. התשובה הי כן, תרכוש HDMI Cable Splitter
2. התשובה גם כן חיובית. יציאת ה HDMI עובדת במקביל ליציאת הקומפוננט
3. חיובי
4. נראה לי שתלוי ב DVD, אבל ברוב המקרים, כן
שלום לכולם.
שאלה :
יש לי בבית מקרן 720P דיי ישן (היטאצ'י TX100 למי שמכיר) ברצוני לשדרג לי את הסלון במקרן חדש אבל לפני שאני מבקש המלצות ,רציתי לדעת האם יש אפשרות או דרך לשפר את איכות התמונה במקרן על ידיי כך שאקרב את המקרן במטר או יותר לקיר המוקרן (כרגע אני מקרין ממרחק של 3 וחצי מטר) הייתי מנסה אבל זה קצת הפקה לפרק מהתקרה אז בחרתי בדרך הקלה לשאול אתכם המבינים.. אגב אני מקרין בגודל של 100 אינץ ,אולי גם לקרב וגם להקטין? או שפשוט המקרן שלי סוס מת כמו שאומרים וצריך להחליפו?!
תודה מראש לכולם.
שאלה :
יש לי בבית מקרן 720P דיי ישן (היטאצ'י TX100 למי שמכיר) ברצוני לשדרג לי את הסלון במקרן חדש אבל לפני שאני מבקש המלצות ,רציתי לדעת האם יש אפשרות או דרך לשפר את איכות התמונה במקרן על ידיי כך שאקרב את המקרן במטר או יותר לקיר המוקרן (כרגע אני מקרין ממרחק של 3 וחצי מטר) הייתי מנסה אבל זה קצת הפקה לפרק מהתקרה אז בחרתי בדרך הקלה לשאול אתכם המבינים.. אגב אני מקרין בגודל של 100 אינץ ,אולי גם לקרב וגם להקטין? או שפשוט המקרן שלי סוס מת כמו שאומרים וצריך להחליפו?!
תודה מראש לכולם.