חוות דעת על רמקול opus2 וורפידל
http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=2
למשהו יש את הרמקול הזה
יש יחידת כח רוטל + פרוססור
והאם יש למשהו מושג מה השווי שלו
בחנות ביקשו 13700
והא הוא יהיה בתערוכה ?
למשהו יש את הרמקול הזה
בחנות ביקשו 13700
והא הוא יהיה בתערוכה ?
נערך לאחרונה על ידי shaisound ב 23/10/2005 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
עזוב, במחיר הזה את יכול לקבל משהו בהרבה יותר טוב.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
my point exactly...
לדעתי זה אף טפשי מצד חברות לא להשקיע במוצרי MAINSTREAM או LOW END כי אין מה לעשות, ככל שהמוצר יותר זול, ככה הוא נמכר יותר... וזה לא מוריד מערך החברה. אם החברות האיכותיות היו דוחפות קצת לשוק מוצרים זולים ואיכותיים, הם היו מוחקים גם את כל מוצרי המדבקה מהמפה לדעתי...
צריך לקחת דוגמה מהיריבות בין ATI לNVIDIA, כאשר 2 החברות מוציאות כרטיסי מסך לכל פלחי השוק...
לדעתי זה אף טפשי מצד חברות לא להשקיע במוצרי MAINSTREAM או LOW END כי אין מה לעשות, ככל שהמוצר יותר זול, ככה הוא נמכר יותר... וזה לא מוריד מערך החברה. אם החברות האיכותיות היו דוחפות קצת לשוק מוצרים זולים ואיכותיים, הם היו מוחקים גם את כל מוצרי המדבקה מהמפה לדעתי...
צריך לקחת דוגמה מהיריבות בין ATI לNVIDIA, כאשר 2 החברות מוציאות כרטיסי מסך לכל פלחי השוק...
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא צודק לדעתי.sunny_jim כתב:אם החברות האיכותיות היו דוחפות קצת לשוק מוצרים זולים ואיכותיים, הם היו מוחקים גם את כל מוצרי המדבקה מהמפה לדעתי...
צריך לקחת דוגמה מהיריבות בין ATI לNVIDIA, כאשר 2 החברות מוציאות כרטיסי מסך לכל פלחי השוק......
כמובן שאין לפסול חברה רק בגלל שמתעסקת עם ציוד "עממי" יותר
(ל-WHARFEDALE אחלה רמקולים לפי דעתי), אבל יש חברות HI-END
שנחשבות חברות כאלה רק בגלל שהן מתעסקות בתחום צר מאוד בעולם האודיו,
ובהתאם, מספקת מוצרים באיכות גבוהה ביותר.
בנושא מוצרי המדבקה, אני חושב שהבעיה טמונה דווקא בסוחרים הישראליים שמוותרים על רמת
המקצועיות והיושר שלהם כאשר ממליצים ומוכרים מוצרי מדבקה בארץ (כמובן רק מי שלא מציין את זה.
נמר - נשימות עמוקות, זוכר...
הדוגמא של יצרניות כרטיסי המסך לא הכי רלוונטית...
לא נראה לי ש"ירידה לעם" של החברות הוותיקות והאיכותיות, דווקא תשפר את המצב.
נערך לאחרונה על ידי tamiral ב 24/10/2005 3:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה דעתך עליו?shaisound כתב:http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=2
למשהו יש את הרמקול הזה
בחנות ביקשו 13700
והא הוא יהיה בתערוכה ?...
תומר
רמקול בכלל לא רע,
שמעתי אותו בצמוד לאיטלקים יפים, והוא לא הסמיק מבושה.
VICK - האם שמעת את הרמקול הזה לפני שקבעת עמדה נחרצת (שכמובן היא עיצה למישהו אחר)?
VICK - האם שמעת את הרמקול הזה לפני שקבעת עמדה נחרצת (שכמובן היא עיצה למישהו אחר)?
כמו שאמרו, וורפידל נחשבת לחברה טובה ו"עממית". המחיר שמבקשים בארץ עבור הרמקול הזה הוא ממש מוגזם ולא מוצדק (לא בגלל שהוא לא טוב, אלא בגלל שזה לא המחיר שלו האמיתי). במחיר הזה ניתן לקבל רמקול שהוא מבית טוב ואף יותר טוב מוורפידל (לדעתי) וגם שמשקף את מחירו האמיתי כאן ובעולם
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
לא ממש כך.
אני אומר דבר מאוד פשוט: במחיר שדורשים עבור הOPUS כאן בארץ, ניתן להשיג רמקול אחר יותר איכותי ואולי בפחות כסף, ויש כאלה לא מעט. OPUS הוא לא בהכרח הרמקול היחידי שיכול להישמע לי טוב.
אני אומר דבר מאוד פשוט: במחיר שדורשים עבור הOPUS כאן בארץ, ניתן להשיג רמקול אחר יותר איכותי ואולי בפחות כסף, ויש כאלה לא מעט. OPUS הוא לא בהכרח הרמקול היחידי שיכול להישמע לי טוב.
VICK, שני דברים:
א. המחיר שציינת הוא לרמקול בודד. (המחיר הוא 2000 אירו או 3000$ לזוג).
ב. ונניח שהוא עולה כמו שאמרת (מה שלא) מאיפה הקביעה הנחרצת שלך שבמחיר הזה יש הרבה טובים מהם?
מניסיוני המועט, אין הרבה רמקולים פלורסטנד (ד"א הם פעמיים 8") ברמה טובה בסכום הנ"ל.
לצורך העניין אין לי OPUS, לא יבואן וגם לא בעל חנות.
ב. ונניח שהוא עולה כמו שאמרת (מה שלא) מאיפה הקביעה הנחרצת שלך שבמחיר הזה יש הרבה טובים מהם?
מניסיוני המועט, אין הרבה רמקולים פלורסטנד (ד"א הם פעמיים 8") ברמה טובה בסכום הנ"ל.
לצורך העניין אין לי OPUS, לא יבואן וגם לא בעל חנות.
ITZO
אני לא נקבתי מחירים ל-OPUS. הסתמכתי על מה שאמרו כאן
אני לא נקבתי מחירים ל-OPUS. הסתמכתי על מה שאמרו כאן