צריך המלצה על מסך 37 אינץ' (שֻׁנָּה מ32) עד 10,000 ש"ח
מרחק: 2.70-3 מ'
שימוש: 90% כבלים , 10% תכני HD מהמחשב. אני צריך טלוויזיה שתספק לי איכות טובה בשידורי טלוויזיה רגילים עד שיהיו יותר ערוצי HD
תקציב: עד 10,000 ש"ח, אבל אני מעדיף טלוויזיה בסכומים נמוכים יותר. אם אפשר להציע לי שתי טלוויזיות במחירים שונים, למשל אחת בבסביבות ה-6 והשנייה בסביבות ה-9.
כמו כן אני מעדיף טלוויזיה המסוגלת להציג ב720p.
אשמח אם תצרפו הסבר קטן על כל טלוויזיה מוצעת. תודה רבה
שימוש: 90% כבלים , 10% תכני HD מהמחשב. אני צריך טלוויזיה שתספק לי איכות טובה בשידורי טלוויזיה רגילים עד שיהיו יותר ערוצי HD
תקציב: עד 10,000 ש"ח, אבל אני מעדיף טלוויזיה בסכומים נמוכים יותר. אם אפשר להציע לי שתי טלוויזיות במחירים שונים, למשל אחת בבסביבות ה-6 והשנייה בסביבות ה-9.
כמו כן אני מעדיף טלוויזיה המסוגלת להציג ב720p.
אשמח אם תצרפו הסבר קטן על כל טלוויזיה מוצעת. תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי issue ב 17/03/2008 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חשבתי ללכת על 32 מפני שפחדתי להתפשר על האיכות כאשר מדובר בטלוויזיות גדולות יותר.
כל הצעה על טלוויזיה בגודל של 37 או 42 שמספקת איכות טובה בטווח המחירים הנ"ל תתקבל בברכה.
בנוסף אשמח אם תציינו חברות מומלצות על מנת שתהיה לי האפשרות להתרשם בחנות מהדגמים של אותו המותג.
כל הצעה על טלוויזיה בגודל של 37 או 42 שמספקת איכות טובה בטווח המחירים הנ"ל תתקבל בברכה.
בנוסף אשמח אם תציינו חברות מומלצות על מנת שתהיה לי האפשרות להתרשם בחנות מהדגמים של אותו המותג.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מה עפ פךאזמה פאנסוניק 42issue כתב:חשבתי ללכת על 32 מפני שפחדתי להתפשר על האיכות כאשר מדובר בטלוויזיות גדולות יותר.
בנוסף אשמח אם תציינו חברות מומלצות על מנת שתהיה לי האפשרות להתרשם בחנות מהדגמים של אותו המותג....
גם מצויינות וגם במחיר שלך(במיוחד עכשיו עם המבצעים)
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

אם הוא צופה 90% מהזמן כבלים אין לו מה לחפש בLCD ובטוחshmil כתב:נראה שבאמת עדיף לך ללכת על פלאזמה אבל אם אתה מתעקש על LCD יש את הדגמים האלו:
WD1 של שארפ
C3500 של טושיבה
R81 של סמסונג
כולם ב- 37 אינץ'.
הכי חשוב שתעבור בתצוגות בעצמך ותראה איזה דגם וגודל מסך יתאים לך....
לא R81
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

ראית איתה כדורגל?shuka כתב:להפך לאחר צפייה בכל הנ''ל בשידורי כבלים לטעמי ה37R81 שידרה דווקא את הכי חדות ועם הכי הרבה צבעים וגרמה לתמונה להראות הכי אמיתית
זוהי כמובן דעתי אך אצלי היא ניצחה בבירור לפניי טושיבה ושארפ...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
קודם כל תודה רבה על התגובות.
חזרתי עכשיו ממספר חנויות ונוכחתי לדעת שגודל 37 הוא האידאלי בשבילי. לצערי לא יצא לי לראות פלזמות של 37 אינץ' , כך שלא ראיתי בעיניים מהם ההבדלים בין שתי הטכנולוגיות בגודל הזה.
בחנתי את כל הטלוויזיות על מספר ערוצים- ערוץ 10, 22, ערוץ הספורט, ערוץ סרטים שהיו בו סצנות חשוכות וגם ערוץ HD אחד של יס. דווקא התרשמתי מדגם שהוא זול יחסית ובעל תכונות לא הכי גבוהות ע"פ היצרן- JVC 37EX17.
איך אתם מסבירים את זה שראו בו הכי טוב והאם האינדיקציה שלי בכלל טובה? הכי פחות טשטושים היו לה ולא היה הרבה פיקסול וגם בחושך ראו טוב יחסית לאחרים.
שאלה לסיום: האם טלוויזיה בעלת הרזולוציה 1366X768 תראה 720P באיכות טובה או שהרזולוציה הזאת תגרום לשיבוש כלשהו באיכות?
אמשיך לחפש בחנויות בימים הקרובים ואבחן את הדגמים המוצעים לי כאן. תודה
חזרתי עכשיו ממספר חנויות ונוכחתי לדעת שגודל 37 הוא האידאלי בשבילי. לצערי לא יצא לי לראות פלזמות של 37 אינץ' , כך שלא ראיתי בעיניים מהם ההבדלים בין שתי הטכנולוגיות בגודל הזה.
בחנתי את כל הטלוויזיות על מספר ערוצים- ערוץ 10, 22, ערוץ הספורט, ערוץ סרטים שהיו בו סצנות חשוכות וגם ערוץ HD אחד של יס. דווקא התרשמתי מדגם שהוא זול יחסית ובעל תכונות לא הכי גבוהות ע"פ היצרן- JVC 37EX17.
איך אתם מסבירים את זה שראו בו הכי טוב והאם האינדיקציה שלי בכלל טובה? הכי פחות טשטושים היו לה ולא היה הרבה פיקסול וגם בחושך ראו טוב יחסית לאחרים.
שאלה לסיום: האם טלוויזיה בעלת הרזולוציה 1366X768 תראה 720P באיכות טובה או שהרזולוציה הזאת תגרום לשיבוש כלשהו באיכות?
אמשיך לחפש בחנויות בימים הקרובים ואבחן את הדגמים המוצעים לי כאן. תודה
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

ראשית אני ממלית על חנויות מתמחות ראה שירשור בנושאissue כתב:קודם כל תודה רבה על התגובות.
אמשיך לחפש בחנויות בימים הקרובים ואבחן את הדגמים המוצעים לי כאן. תודה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
דבר נוסף מראה עינים הכי טוב (מאיפו אתה) גש לחנות מתמחה ותראה בעינים
אל תתפשר
אני נסעתי מדימונה עד ת"א לארמגדון בשביל לראות להבין ולהאמין למה שהפורום הזה מנסה להסביר
חנויות מתמחות זה התחום ולא ביג בוקס טרקלין וכו
ואני מרוצה כמו שבאף קנייה לא הייתי מרוצה!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
ראית איתה כדורגל?[/quote]
אתה צודק הבעיה היחידה איתה זה שידורי כדורגל אבל גם עניין של רגעים ,זה קורה 5 פעמים במשחק ל3-4 שניות אם אפשר להתגבר על זה לדעתי זוהי הבחירה- ושוב בהחלט שיילך ויבדוק , יצפה בתכנים שהוא רואה בבית יסדר עדיפויות ויחליט- בהחלט שווה נסיעה.
אתה צודק הבעיה היחידה איתה זה שידורי כדורגל אבל גם עניין של רגעים ,זה קורה 5 פעמים במשחק ל3-4 שניות אם אפשר להתגבר על זה לדעתי זוהי הבחירה- ושוב בהחלט שיילך ויבדוק , יצפה בתכנים שהוא רואה בבית יסדר עדיפויות ויחליט- בהחלט שווה נסיעה.