עזרה בצפיה אולטימטיבית ב HTPC
אהלן,
רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לצפות בתכנים במחשב..
יש לי AMD3000 עם ג'יגה זכרון ו 6600
כרגע מותקן אצלי במחשב ב klite pack 1.37 וגם הpure video של nvidia..
דבר ראשון, ה purevideo עושה decode רק לDVD או גם ל XVID?
כמו כן, ניגנתי קובץ HD (הדמו של פייוניר), ושמתי לב שדרך ה MPC ה CPU שלי היה על כמעט 100% ודרך התוכנה של ה MCE הוא היה בערך על 50%.... לפי מה שניראה לי, ה MCE ניצל יותר טוב את הכרטיס מסך, לא??
בכל אופן, האם יש דרך לגרום ל MPC גם לעבוד בצורה יעילה יותר, ובכל מקרה, מה הדרך הכי טובה לצפות בתכני HD (או AVI או TS)...
רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לצפות בתכנים במחשב..
יש לי AMD3000 עם ג'יגה זכרון ו 6600
כרגע מותקן אצלי במחשב ב klite pack 1.37 וגם הpure video של nvidia..
דבר ראשון, ה purevideo עושה decode רק לDVD או גם ל XVID?
כמו כן, ניגנתי קובץ HD (הדמו של פייוניר), ושמתי לב שדרך ה MPC ה CPU שלי היה על כמעט 100% ודרך התוכנה של ה MCE הוא היה בערך על 50%.... לפי מה שניראה לי, ה MCE ניצל יותר טוב את הכרטיס מסך, לא??
בכל אופן, האם יש דרך לגרום ל MPC גם לעבוד בצורה יעילה יותר, ובכל מקרה, מה הדרך הכי טובה לצפות בתכני HD (או AVI או TS)...
1. purevideo הוא DVD DECODER ולא יודע לנגן XIVD\DVIX
2. MPC-מה זה? בכל אופן יכול להיות שהוא מישתמש במקודד אחר שהותקן ע"י KLITE והתוצאה היא שהמקודד לא מנצל כהלכה את כרטיס המסך שלך כמו שPUREVIDEO יודע לעשות ואז העומס עובר לCPU
3. באמצעות GSPOT תוכל לדעת באיזה מקודד מישתמש המחשב לניגון קובץ מסוים
http://www.free-codecs.com/GSpot_download.htm
2. MPC-מה זה? בכל אופן יכול להיות שהוא מישתמש במקודד אחר שהותקן ע"י KLITE והתוצאה היא שהמקודד לא מנצל כהלכה את כרטיס המסך שלך כמו שPUREVIDEO יודע לעשות ואז העומס עובר לCPU
3. באמצעות GSPOT תוכל לדעת באיזה מקודד מישתמש המחשב לניגון קובץ מסוים
http://www.free-codecs.com/GSpot_download.htm
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אצלי בבית זה אותו הדבר ובעבודה עם מחשב אותו הדבר רק כרטיס מסך חלש בהרבה MPC עובד מצויין...boim כתב:
בכל אופן, האם יש דרך לגרום ל MPC גם לעבוד בצורה יעילה יותר, ובכל מקרה, מה הדרך הכי טובה לצפות בתכני HD (או AVI או TS)......
מן הסתם כדאי להתקין את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ואת הגירסה האחרונה של PUREVIDEO DECODER (יצאה גירסה חדשה עכשיו) ולקנפג את MPC שישתמש בזה.
אני כמו רוב היהודים רק מייעץ עוד לא ניסיתי אצלי...
אני משתמש ב-VLC בד"כ, למרות שאם אני מצטט וידאופילים אז זה נגן "קקה"
תעדכן אותנו
תודה
גיא
התקנתי את ה gspot, אבל לפי מה שאני רואה, זה רק נותן מידע על הקובץ. כלומר אם הקובץ קודד ב XVID... ראיתי שיש שם אפשרות לראות איזה מקודדים מותקנים על המחשב, אבל היא לא אומרת איזה בשימוש כאשר אני מריץ את הווידאו (לדוגמה ב MPC)..
יש דרך ואני פיספסתי??
נ.ב.
לא ניראה לי היא מסתדרת עם TS (טוב, הם בכלל לא מקובצים, אבל בכל זאת בטח אפשר לנגן אותן בצורה יעילה יותר, אולי דרך הכטיס מסך או משהו..)
יש דרך ואני פיספסתי??
נ.ב.
לא ניראה לי היא מסתדרת עם TS (טוב, הם בכלל לא מקובצים, אבל בכל זאת בטח אפשר לנגן אותן בצורה יעילה יותר, אולי דרך הכטיס מסך או משהו..)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יפה, טוב לדעתrafid כתב:בGSPOT יש לחצן שניקרא RENDER . לאחר ההפעלה תראה בשתי השורות התחתונות באיזה מקודד וידאו ואודיו המחשב מישתמש כדי לנגן את הקובץ...
איך אפשר לקנפג את MPC באיזה מקודד להשתמש?
ראיתי שאפשר להגדיר רק פילטרים