מקלדת בלבד? או גם שלט?
אני עומד להזמין מערכת HTPC.
האם כדאי להסתפק במקלדת HTPC אלחוטית בלבד? או להוסיף גם שלט חכם?
או להיפך. האם ניתן להסתפק בשלט בלבד?
1. ראיתי שממליצים בחום על מקלדת XGENE. האם יש אופציות נוספות טובות שמשתוות אליה? ראיתי ביקורות על מקלדות של IONE - למישהו יש התנסות?
2. לגבי שלט - ממליצים כאן על שלטים של HARMONY - הבנתי שהוא קצת מסובך לתכנות אבל עושה עבודה טובה. איזה שלטים נוספים מומלצים?
תודה על העזרה הגדולה בפורומים!
האם כדאי להסתפק במקלדת HTPC אלחוטית בלבד? או להוסיף גם שלט חכם?
או להיפך. האם ניתן להסתפק בשלט בלבד?
1. ראיתי שממליצים בחום על מקלדת XGENE. האם יש אופציות נוספות טובות שמשתוות אליה? ראיתי ביקורות על מקלדות של IONE - למישהו יש התנסות?
2. לגבי שלט - ממליצים כאן על שלטים של HARMONY - הבנתי שהוא קצת מסובך לתכנות אבל עושה עבודה טובה. איזה שלטים נוספים מומלצים?
תודה על העזרה הגדולה בפורומים!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי ב HTPC אם הגעת למצב שהמקלדת היא אביזר עיקרי בתפעול המחשב אז עשית משהו לא בסדר.
אתה חייב מקלדת כי בלעדיה אי אפשר לבצע התקנה או כמה ג'ובים ניהוליים מפעם לפעם אבל אם המחשב משמש רק כ HTPC אז חשיבות המקלדת היא ממש זניחה.
אם אתה חושב שתכנות Harmony מסובך אז צר לי לבשר לך ש HTPC זה כנראה לא בשבילך כי שלטי ה Harmony הם השלטים הקלים ביותר שיש לתכנות. חבל ש Logitech הורידו את הסימולטור שלהם מהאתר כי היית יכול להיווכח בזה בעצמך.
אתה חייב מקלדת כי בלעדיה אי אפשר לבצע התקנה או כמה ג'ובים ניהוליים מפעם לפעם אבל אם המחשב משמש רק כ HTPC אז חשיבות המקלדת היא ממש זניחה.
אם אתה חושב שתכנות Harmony מסובך אז צר לי לבשר לך ש HTPC זה כנראה לא בשבילך כי שלטי ה Harmony הם השלטים הקלים ביותר שיש לתכנות. חבל ש Logitech הורידו את הסימולטור שלהם מהאתר כי היית יכול להיווכח בזה בעצמך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא מכיר את השלט. זה רק מקריאה בפורום ודווקא יש לי גישה טכנית. אז לפי המלצתך לא נראה לי שתהיה בעייה.Catskinner כתב:אם אתה חושב שתכנות Harmony מסובך אז צר לי לבשר לך ש HTPC זה כנראה לא בשבילך כי שלטי ה Harmony הם השלטים הקלים ביותר שיש לתכנות. חבל ש Logitech הורידו את הסימולטור שלהם מהאתר כי היית יכול להיווכח בזה בעצמך....
הבעייה היא רק המחיר כאן הארץ של השלט. ימבה כסף.
האם ניתן להזמין מחו"ל שלט כזה? אני רואה שבאיביי ובארה"ב הוא עולה חצי מחיר. ועוד עם ירידת ה$ אז בכלל.
אשמח לדעת אם מישהו יצא לו להזמין כזה מחו"ל.
לגבי השלט.
ראיתי בJR באתר של החנות בניו יורק שהם מוכרים את השלט הרמוני 880 ב160$.
הבנתי שה 880 מקביל ל 885.
משתלם להזמין דרך חברים בניו יורק ושישלחו לי?
האם יש מכס על זה?
תןדה!
הבנתי שה 880 מקביל ל 885.
משתלם להזמין דרך חברים בניו יורק ושישלחו לי?
האם יש מכס על זה?
תןדה!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
גם ה 525 הזול יותר יעשב עבודה נאמנה.
רוב הסיכויים שתצטרך לשלם מכס, אבל במחיר הזה ה 880 עדיין יהיה זול משמעותית מה 885 בארץ.
ההבדל בין ה 880 ו 885 הוא של 885 יש את הכפתורים הצבעוניים בשביל השליטה בממיר ועוד הבדלים מינוריים אחרים בתצורת הכפתורים. ההבדלים ממש לא מהותיים ואתה תמיד יכול לתכנת כפתורים שיופיעו לך במסך.
רוב הסיכויים שתצטרך לשלם מכס, אבל במחיר הזה ה 880 עדיין יהיה זול משמעותית מה 885 בארץ.
ההבדל בין ה 880 ו 885 הוא של 885 יש את הכפתורים הצבעוניים בשביל השליטה בממיר ועוד הבדלים מינוריים אחרים בתצורת הכפתורים. ההבדלים ממש לא מהותיים ואתה תמיד יכול לתכנת כפתורים שיופיעו לך במסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
harmony
ממליץ בחום על Harmony 360 שמיועד ל- Xbox 360 אבל ניתן לתכנות לכל התקן אחר גם כן. מחיר זול, יש לי 5 כאלה כשנה ושורד טוב גם את הבנות הקטנות שלי.
קניתי ב- Play-Asia ( www.play-asia.com) מגיע מהר, מכס כ- 80 ש"ח.
תהנה.
קניתי ב- Play-Asia ( www.play-asia.com) מגיע מהר, מכס כ- 80 ש"ח.
תהנה.