LCD TV "32 עם תמיכה ב-24p וב-NR בחיבור HDMI

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש טלויזיה LCD 32 אינץ' ומתלבט בין כמה וכמה דגמים, ולכן אני פונה אליכם שתנסו לעזור לי לבחור את הדגם המתאים לי ביותר. כפי שציינתי בכותרת, התכונות שהכי מעניינות אותי הן - התמיכה של הטלויזיה ב-24 הרץ (24p) לניגון מושלם של קבצי MKV בלי STATTERING. הדבר העוד יותר חשוב מבחינתי זה שהטלויזיה תתמוך ב-NR בחיבור HDMI. לפני שאציג את הדגמים שאני מתלבט בינהם אשאל קודם אם מישהו יודע מה ההבדל בין LG 32LC7R לבין LG 32LB9R? שמעתי על בעיות של זליגת אור, האם הבעיה הזו נפוצה על אחד הדגמים שצוינו?

להלן הדגמים שמעניינים אותי

LG32LC7R / LG32LB9R

Samsung LA32R81B

Sony 32KDL32P3000E

Sharp LC32WD1E / Sharp LC32RA1E

Philips 32PF5XXX / Philips 32PFL5XXX לא יודע איזה דגם הכי אופטימלי (שפחות או יותר ברמה של הטלויזיות הקודמות שציינתי).
אז אם אפשר לציין לי על כל דגם אם יש לו תמיכה ב-24 הרץ או תמיכה ב-NR בחיבור HDMI או שניהם או אף אחד מהם.

אני מודה לכם מראש!

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

לא אכפת לי גם אם תציינו את הדברים הללו על חלק מהדגמים. כל מידע, אפילו חלקי יכול לעזור לי.

תודה!

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

ל-Samsung LA32R81B
יש NR דרך ה-HDMI
לגבי ה-24 הרץ אין לי מושג (יש לי את המסך)

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה igk

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

יש פה מישהו שיכול לכתוב אולי על שארפ ועל סוני?

Lilo007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

לי אישית יש את הסמסונג ולכן אני משוחד לחלוטין :P
הטלויזיה תומכת NR ותאמין לי שתראה אותה מחוברת למחשב פשוט לא תאמין, זה שונה ממה שראיתה עד היום.
בכל מקרה לדעתי החיסרון היחידי שלה זה בזמן תגובה של 8MS. אתה תשים לב לכך בסרטים ממש חשוכחים אבל רק בממיר.
אם אתה רואה כמוני סרטים באיכות HD צפויה לך הנאה גדולה....
בנוסף יש את הדגם של היטאצ'י(L32A01 ) שלפי מה שאני יודע די פופולרי פה בפורום וגם הוא תומך NR.
לגבי הסוני גם אני הטלבטתי בינה לבין הסמסונג אבל אחרי שהלכתי לחנויות להשוות בינהם סמסונג ענתה לי על כל הצרכים בעוד שסוני די נשארה מאחור .
לגבי שאר הדגמים אני לא מכיר אישית ואולי מישהו אחר יוכל לעזור לך.
צירפתי תמונה שצילמתי מהפלאפון אז האירות לא משהו....
תמונה

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לילו, במה בעצם הסמסונג הייתה טובה יותר מהסוני?
הרבה סרטי HD הם 24 הרץ. האם הסמסונג שלך תומכת ב-24 הרץ?
בנוגע להיטאצ'י, ראיתי אותה בחנות best buy שבנתניה, והיא הציגה תמונה הכי גרועה מכל הטלויזיות שהיו בחנות (בשידור SD) ולכן ישר פסלתי אותה על הסף.
וכשראיתי את LG ואת סמסונג אחת ליד השניה, אהבתי יותר את התמונה ב-LG. אבל אם ל-LG יתברר לי שאין NR בחיבור HDMI, אז תהיה מבחינתי עדיפות לסמסונג לעומת ה-LG.
ושוב אני אשמח לשמוע גם על דגמים נוספים שציינתי מחברי הפורום.

Lilo007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

1. תמונה הרבה יותר ברורה
2. לסמסונג יש NR
אבל אחרי הכל זה טעם אישי שלך ומה אתה מצפה מהטלויזיה.
כמו שאמרתי אני אישית לא צפיתי בהיטצ'י אבל לפי התגובות פה בפורום הייתי בטוח שהיא טלויזיה מצוינת.
למען האמת אני לא יודע אם הסמסונג תומכת 24 הרץ. אם אתה מכיר דרך לבדוק אני ישמח לדעת.
אם אתה יכול ללכת לחנות עם סרט DVD (עדיף מקורי) לצפות בשני הדגמים שהזכרת מקודם ולראות את ההבדלים. בנוסף תבקש מהמוכר בחנות שיזפזפ בערוצים כדי לראות את ההבדלים בין הדגמים.

הכי חשוב זה לבחון את הטלויזיות בעינים שלך. זה המדד הכי טוב לקניה מוצלחת

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

Lilo007 כתב:

הכי חשוב זה לבחון את הטלויזיות בעינים שלך. זה המדד הכי טוב לקניה מוצלחת
...
נכון, אבל וזה אבל גדול !

אך ורק בחנויות מתמחות ובשום פנים ואופן לא ברשתות (כל אותן אלו עם קירות המסכים)- זו פשוט בושה, כלימה, זלזול בלקוחות ובמוצרים כך להציגם וכך לשפוט את איכות המסכים.

ע"ע החבר מעלה שפסל מסך בגלל איך שהוא ראה אותו ברשת !
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

p1nHas
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה #10 

קח את ה HITACHI A01
מסך מעולה

user
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #11 

סליחה על הבורות
מזה NR ?

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

NR = Native Resolution
בעצם זה אומר שאם אתה מחבר לדוגמא מחשב לחיבור HDMI ואין OVERSCAN (פסים שחורים מסביב לתמונה), סימן שהטלויזיה תומכת ב-NR בחיבור HDMI וזה בעצם אומר שהתמונה היא פיקסל בפיקסל.
אני חושב שבשלב הזה אני יורד מהסוני ופיליפס וההתלבטות העקרית שלי היא בין סאמסונג ו-LG. כאשר שארפ עדיין בתמונה, פשוט עוד לא יצא לי לראות את שארפ בחנויות.

nofarb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
שם מלא: nofarb

שליחה #13 

גם ההתלבטות שלי היא בין:

LA32R81B Samsung
32LB9R1 LG

קניתי את ה LG באינטרנט (כך שיש 14 יום לבחון אותה וניתן להתחרט), ואקבל אותה בעוד מספר ימים.

אני צריכה אותה בעיקר לחיבור HDMI למחשב., ואחרי שקראתי כל מיני פוסטים כאן אני ממש מתלבטת, וחושבת אולי לא עשיתי את ההחלטה הנכונה ושווה יותר ללכת על ה samsung.

מה אתם חושבים? האם ל LG יש NR ?

אייל_חמו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
שם מלא: אייל חמו
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #14 

בתור אחד שראה את הדגמים הרלוונטיים בשידורי תכני HD, אני יכול להגיד לך שאני באופן אישי היית פוסל מראש את ה LG. אמנם הLB9 יפה חיצונית עם הפיאנוק והכל, אבל אני ממש לא התלהבלתי מהתמונה שלה בהשוואה לסמסונג ובעיקר לסוני. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. בנוגע ל NR ב LG אין לי תשובה.

roeish
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451

שליחה #15 

nofarb כתב:גם ההתלבטות שלי היא בין:

LA32R81B Samsung
32LB9R1 LG

קניתי את ה LG באינטרנט (כך שיש 14 יום לבחון אותה וניתן להתחרט), ואקבל אותה בעוד מספר ימים.

אני צריכה אותה בעיקר לחיבור HDMI למחשב., ואחרי שקראתי כל מיני פוסטים כאן אני ממש מתלבטת, וחושבת אולי לא עשיתי את ההחלטה הנכונה ושווה יותר ללכת על ה samsung.

...
בחיבורי מחשב הסמסונג מצויינת, בשידורי כבלים הרבה פחות, אם המטרה היא שימושי מחשב אז הסמסונג עדיפה על ה LG.

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

nofarb כתב:גם ההתלבטות שלי היא בין:

LA32R81B Samsung
32LB9R1 LG

...
אני גם החלטתי ללכת על ה-LG, אך עוד לא החלטתי סופית על איזה דגם, בהמשך אפרט על הדגמים הרצויים.
אני רואה הרבה שידורי SD וב-LG אהבתי את התמונה הרבה יותר מאשר בסמסונג ושפטתי לפי מוצרים שנמצאים אצל אנשים בבתים ולא בחנויות ולפי מה שראיתי, מגוון אופציות הצפיה ב-LG הוא רחב יותר מאשר בסמסונג.
לפי דעתי ל-LG אמור להיות NR בחיבור HDMI לפחות. אני ראיתי את LG 42LC7R ובה יש NR גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA.
ההתלבטות שלי היא בין הדגם 32LB9R לבין הדגם 32LC7R.
האם מישהו מכם יודע מה ההבדל בתכל'ס בין שני הדגמים הללו חוץ ממראה חיצוני?
על הנייר, ראיתי רק ש-LB9R צורכת קצת פחות חשמל, אבל האם בזה זה נגמר?
ונופר, תרשמי בבקשה את ההתרשמות שלך מהדגם שקנית כשתקבלי אותו ותראי מה היכולות שלו(NR למשל).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #17 

Jonman,
כך בחשבון שלא כל כרטיס מסך במחשב תומך בתדר של 24P וגם אם כן אני מסופק אם תשתמש בזה בחיבור דרך המחשב (מניסיון)
בדר"כ משתמשים בתדר של 24P בחיבור לנגנים חיצוניים כגון נגן Blue-Ray או HD-DVD

אגב עוד חומר על NR ניתן למצוא במאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”