הקדמה: השימוש העיקרי של הינוקה יהיה לנגן סרטי DIVX ו MPG, אני לא רואה שימוש נראה לעין ב-HDTV (אני עדיין מחכה שטלויזית הטושיבה שלי תסכים ללכת לעולמה, אבל היא מסרבת בתוקף ונראה כי רק פטיש 5 קילו יוכל לעשות את זה ואין לי פטיש 5 קילו) ושמיעת קבצי MP3.
אבל אני עדיין רוצה שזה יהיה עם אופציה לשדרוג בעתיד לנושא ה-HDTV.וגם מידי פעם להקליט אבל לא יותר מידי, יש לי רק ערוצים 1,2ו- 10 כך שזה לא העיקר.
והרי כמה שאלות בנושא:
1. המארז שחשבתי עליו הוא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2643 בעל מקדם הדאווין המדהים אבל המחיר המטורף גורם לי לחשוב יותר בכיוון ה- ANTEC NSK2480 380W עם IMON VFD (אני ממש מנסה לעבוד על זה שאני אדם מבוגר ולא צריך יותר דאווין אבל זה לא ממש עובד) והשאלה: עם עדיף ANTEC Fusion SILVER 430W על פני NSK2480 מאחר ובכל מקרה יש לי שלט אוניברסלי הרמוני 720 ואני לא ממש צריך את השלט של ה-IMON והבנתי שב-FUSION כבר קולט IR . השאלה האם ה-FUSION יעבוד לי עם שלט ההרמוני (פעולות עכבר וכו')
2. בתור מעבד חשבתי על ה-Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX (יש לי נסיון טוב עם אינטל ורע עם AMD אז אני מעדיף להשאר באינטל), מאחר ואין לי דרישות מוגזמות של עיבוד, ואם אני ישדרג ל-HDTV חשבתי כבר להוסיף כרטיס מסך עם עיבוד בחומרה של הכרטיס. והשאלה היא איזה לוח אם מומלץ?
הדרישות שלי: כרטיס גרפי מובנה שיספיק לבינתיים(אני אשמח עם הוא יוכל לנגן גם HDTV אבל לא חובה) עם יציאת SVIDEO ,כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת אלחוטי וקוי מובנה(אם יש כזה)
3. האם ה-IMEDIAN שבה עם ה-IMON יכול להחליף MEDIA CENTER או שאני ממש לא מבין מה זה IMEDIAN . ואם לא מה עדיך XP MCE או VISTA MCE?(אין סיכוי שאני יתחיל להתעסק עם לינוקס. אני עצלן, עוד באירופה אני הייתי עצלן
4. ושאלת השאלות היא עם אני בכלל צריך HTPC כי אופציה נוספת היא בכלל מזרים Ellion HMR-700A שיכול להקליט. אבל מה שמפחיד אותי ב-ELLION הוא שהוא קופסה סגורה ואני לא יודע אם הוא יכול להפעיל את מגוון הקודקים האפשריים היום או סתם פעולות מיותרות כמו היפוך עברי ושאר ירקות. האם נכון יותר לקנות HTPC שפתוח לשדרוגים?(משהו התלבט בשאלה הזאת לפני שהוא בנה מפלצת HTPC)
5. אחרונה חביבה. יש לי מחשב נייד (לא אריה אבל גם לא עלה נידף) וחשבתי להפוך אותו ל-HTPC בינתיים אבל...הבנתי שאין דרך לכבות אותו דרך שלט חיצוני כמו IMON מאחר והוא מתחבר ל-USB (ואין סיכוי שאני יקום מהספה הנוחה שלי כדי להדליק אותו בדיוק שמצאתי את התנוחה האולטימטיבית) השאלה אם יש דרך לפתור בעיות של עצלן כמוני בכלים טכנולוגיים(ובדקתי כבר, r2d2 כבר תפוס)
זהו פשוט, אני פה רק בשביל שאלה קטנה.