מה ההבדל בין הסדרות ברמקולים ששיכים לאותה חברה?
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לדוגמא ההבדל בין B&W לרמקול 704 מול 804, או פוקל 716 מול 816 וכד'
האם ההבדל מתבטא בנקיון הצליל, באופי הצליל, בבמה?
אם אני משקיע בסדרה יותר גבוהה האם אני מקבל את אותו רמקול רק עם צליל יותר נקי או שמדובר ברמקול שונה לחלוטין, כאילו מדובר ברמקול של חברה אחרת?
האם ההבדל מתבטא בנקיון הצליל, באופי הצליל, בבמה?
אם אני משקיע בסדרה יותר גבוהה האם אני מקבל את אותו רמקול רק עם צליל יותר נקי או שמדובר ברמקול שונה לחלוטין, כאילו מדובר ברמקול של חברה אחרת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מרטין, מה ההבדל בסדרות הנ"ל.
לדעתי, באופן כללי לגבי מכוניות ניתן לענות: סדרה יותר גבוהה היא עליית מדרגה ממכונית משפחתית למכונית מנהלים ומכונית פאר. המרחב הפנימי יותר גדול, הרכב יותר בטיחותי, עם מנוע יותר חזק, מהירות מקס' יותר גבוהה ויותר פינוקים לנהג. כך ההבדלים בין מזדה 2 ל-3 ול-6, כך גם ההבדלים בוולקסואגן בין פולו לבורה לגולף ולפאסאט, וכך גם בב.מ.ו בין 3, 5 ו-7.
לדעתי, באופן כללי לגבי מכוניות ניתן לענות: סדרה יותר גבוהה היא עליית מדרגה ממכונית משפחתית למכונית מנהלים ומכונית פאר. המרחב הפנימי יותר גדול, הרכב יותר בטיחותי, עם מנוע יותר חזק, מהירות מקס' יותר גבוהה ויותר פינוקים לנהג. כך ההבדלים בין מזדה 2 ל-3 ול-6, כך גם ההבדלים בוולקסואגן בין פולו לבורה לגולף ולפאסאט, וכך גם בב.מ.ו בין 3, 5 ו-7.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ב-B&W (שאותם אני מכיר טוב יותר) ההבדלים הם בהכל.
החל מעיצוב, דרך הרכיבים, ההתנהגות שלהם מול הגברה וכמובן, איך שהם נשמעים.
בתחום שלנו, לא תמיד עליה בדגמים זה יותר טוב, כי זה יכול להשפיע על ההתאמה לשאר הפרמטרים כמו החלל שלך.
בוא ניקח את הקארמה שלי, הדגמים מעליו באותה סידרה, פחות טובים עבורי מכיון שכל ההבדל "אמור" להיות בנפח וזה פחות מתאים לחללים קטנים/בינויים.
לעומת זאת, אם ניקח את אותו רמקול המקביל בסידרה מעל שלי, מסידרת ה-EXQUISITE, אז כן, השיפור הוא בכל פרמטר.
החל מעיצוב, דרך הרכיבים, ההתנהגות שלהם מול הגברה וכמובן, איך שהם נשמעים.
בתחום שלנו, לא תמיד עליה בדגמים זה יותר טוב, כי זה יכול להשפיע על ההתאמה לשאר הפרמטרים כמו החלל שלך.
בוא ניקח את הקארמה שלי, הדגמים מעליו באותה סידרה, פחות טובים עבורי מכיון שכל ההבדל "אמור" להיות בנפח וזה פחות מתאים לחללים קטנים/בינויים.
לעומת זאת, אם ניקח את אותו רמקול המקביל בסידרה מעל שלי, מסידרת ה-EXQUISITE, אז כן, השיפור הוא בכל פרמטר.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
בדרך כלל
מדובר ביחידות טובות יותר, קופסא שבנויה בצורה מושקעת יותר, חיווט פנימי ורכיבי קרוס טובים יותר, וכ"ו.
התוצאה טובה בדרך כלל יותר בכל הפרמטרים, פרט לירידה יותר נמוך בבאס - לשם כך יש לקנות את הרמקול היותר גדול בסידרה. לפעמים הסדרות הטובות יותר נשמעות אפילו עם פחות באס, כי הבאס שלהן מדויק יותר ועם פחות קולורציה.
התוצאה טובה בדרך כלל יותר בכל הפרמטרים, פרט לירידה יותר נמוך בבאס - לשם כך יש לקנות את הרמקול היותר גדול בסידרה. לפעמים הסדרות הטובות יותר נשמעות אפילו עם פחות באס, כי הבאס שלהן מדויק יותר ועם פחות קולורציה.
איל פור