עצה לקנייה נבונה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
רונה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברצוני לרכוש מסך פלזמה 42" לחלל גדול ומואר מאוד. בנוסף, אין בכוונתי לחבר למערכת שמע סראונד, כך שיש צורך במסך עם רמקולים. חשוב לי שהמסך יכלול פאנל h.d.
לאחר בדיקה, עלו 3 דגמים בתקציב של כ-20,000 ש"ח +-, אנא מקדו יתרונות/ חסרונות ותנו לי עצה:
panasonic- 2 דגמים: th42phd-מחיר של 20,000 ש"ח
וכן דגם חדש שצריך להגיע בימים אלו לארץ,(או שהוא כבר כאן...) th42pv500- שלא ידוע לי מה מחירו.
הדגם השלישי- nec 42xr3
בתודה

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

רונה,
שתי הפלסמות הנ"ל טובות מאוד ויתנו תמורה הולמת למחיר.
אישית הייתי הולך על הנק גם מבחינת תמונה איכותית טיפה יותר מהפנסוניק וגם מבחינת תמיכה בשידורי HD בשיטה הארופאית (דבר שהפנסוניק לא תומכת בו כרגע).
בנוסף לנק יש יותר כניסות.
יש לקחת בחשבון מה הולכת להיות מטרת המסך דבר שלא ציינת מלכתחילה,בנוסף ציינת שהפלסמה אינה הולכת להיות מחוברת למגבר משמע את צריכה לקחת בחשבון תוספת של רמקולים שייקרו את המחיר, בכמה אני לא בטוח.
עצה שלי לכי לראות את הפסלמות באחת החניות באינדקס שלנו, יכול מאוד להיות שדווקא העיצוב הוא מה שיכריע, בנוסף עלות הרמקולים היא משחק חשוב פה, כי לפי מה שאני יודע במחיר של רמקולים כאלו אפשר לקנות מערכת מיני שתתן אחלה צליל ותהיה עדיפה.
בכל מקרה אנחנו פה להמשך המלצות...:D
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

miron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

42pv500 זוהי הVIREA שאני לא חושב שאמןרה להגיע לארץ אולי הכוונה היא ל phd8 המחליפה את phd7?
לפי דעתי שווה לחכות לפנסוניק החדשה שתתמוך ב HDTV בתקן הארופאי בחיבור דיגיטלי בגלל עומק השחורים.

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

שליחה #4 

אם יש לך סבלנות עד התערוכה , תוכלי להתרשם שם ממגוון מסכי HD , שיהיו מחוברים כפי שצריך , ותוכלי להחליט במקום. :idea:

רונה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #5 

תודה לכולכם,
על איזה תערוכה מדובר ומתי היא מתקיימת?

miron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

תערוכת HOME THEATER 2005 פרטים בעמוד הראשי באתר ובפורום "תערוכת אודיו וק"ב 2005".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”