טרנסקודר וסמסונג 50Q91
אני קניתי את ה-50q91 לפני כ-5 חודשים.
בדקתי את החיבור עם כבל Svideo של monster (כ-350 ש"ח), ועם טרנסקודר(ללא סאונד) + כבל scart וכבלים rgb גם של מונסטר(כ-1000 ש"ח), לא היה שינוי נראה לעין באיכות התמונה.
בסוף בחרתי התצורה עם הטרנסקודר רק בגלל שלא רציתי כבלים בולטים מהצד.
צריך לקחת בחשבון שמשום מה עם טרנסקודר יש למסך זה תופעה מוזרה: לפעמים התמונה רועדת והדרך היחידה לאפס אותו היא ע"י כיבוי והדלקה של הממיר(לי יש יס מקס).
האם יש עוד אנשים שנתקלו בתופעה זו?
ברנרדו
בדקתי את החיבור עם כבל Svideo של monster (כ-350 ש"ח), ועם טרנסקודר(ללא סאונד) + כבל scart וכבלים rgb גם של מונסטר(כ-1000 ש"ח), לא היה שינוי נראה לעין באיכות התמונה.
בסוף בחרתי התצורה עם הטרנסקודר רק בגלל שלא רציתי כבלים בולטים מהצד.
צריך לקחת בחשבון שמשום מה עם טרנסקודר יש למסך זה תופעה מוזרה: לפעמים התמונה רועדת והדרך היחידה לאפס אותו היא ע"י כיבוי והדלקה של הממיר(לי יש יס מקס).
ברנרדו
"Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true!"
Homer Simpson
Homer Simpson
גם אני סובל מהתופעה שתיארת, דווקא בשימוש עם דגם ה- 42 אינץ' וממיר של הוט. עוד מספר חברים באתר דיווחו על התופעה. מנגד יש כאלו שלא נתקלו בה בשימוש עם טרנסקודר. דווקא כיבוי של הממיר לא עוזר אצלי, אלא העברת הטלויזיה לכניסה אחרת, וחזרה לכניסה של הממיר.BernardoK כתב:צריך לקחת בחשבון שמשום מה עם טרנסקודר יש למסך זה תופעה מוזרה: לפעמים התמונה רועדת והדרך היחידה לאפס אותו היא ע"י כיבוי והדלקה של הממיר(לי יש יס מקס).
...
נערך לאחרונה על ידי creed ב 19/03/2008 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.