התיעצות לגבי חיבור כבל S-VIDEO

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
mazory פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני שאשאל את שאלתי רק רציתי להודות לכל העונים הקבועים כאן שעזרו לי לצבור ידע בסיסי (מאוד בתחום). עם זאת, ועל אף חיפושי יש לי שאלה קטנה...

לאחרונה רכשתי רסיבר DENON AVR - 1601 יד שניה ובסופ"ש חיברתי אותו ע"י סיב אופטי ל-DVD - LG DV4941P שברשותי .

הטלוויזיה הנוכחית שלי ישנה לצערי - CRT של טושיבה ללא יציאת SCART (רק S-VIDEO).
כרגע ה-DVD מחובר אליה בכבל RGB רגיל.

שאלתי היא (לצערי לא הצלחתי להשיג את ה-MANUAL של הדנון) היא האם יש טעם ששידורי התמונה יעברו מהממיר/DVD דרך הרסיבר לטלוויזיה , בחיבור ה-SVIDEO, או שאין טעם לנסות לשפר את התמונה באמצעות הרסיבר (גם הרסיבר וגם הטלוויזיה כמעט בני 5 אחרי הכל)?

תודה רבה מראש על הזמן והסבלנות...

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול ב2 אופנים לעבוד:לחבר את הכבל S VIDEO דרך הרסיוור ולצאת במוניטור אווט בריסיוור לטלויזיה,ואז אתה צריך קודם 2 כבלים S VIDEO ,וגם מוגבל רק לסוג תמונה זו דרך הריסיוור,אבל יהיה לך נוח לשמש את הריסיוור כמרכזיה גם לתמונה וגם לקול ביחד.או לחבר ישירות למסך את הDVD ,ואת הריסיוור רק לסאונד,אך הוא לא יהיה מוגבל בקבלת מכשירים אחרים כמרכזיה גם לתמונה.מבחינת אכות תמונה ,S VIDEO זה מצויין,ואתה מחבר נכון ישירות למסך,אך תבדוק אם הטלוויזיה תומכת בRGB 21 פינים) ואז באמת לא צריך דרך הריסיוור.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”