צריך המלצה למיקסר (זה עם הבצק והבלילה)
שלום לכולם
אמא שלי חושבת לקנות מיקסר.
הדרישות: קערה נירוסטה ומסיביות ואיכות.
כרגע יש שני מועמדים:
Kitchenaid ksm150.
Kenwood Kmix.
מי שיכול להמליץ על המיקסר שבבעלותו גם אם הוא לא אחד משני אלה מוזמן.
באופן כללי מחפש טיעונים לנגד אז תרגישו חופשי להשמיץ איזה שבא לכם.
מי ששמע על מבצע כזה או אחר שירשום, המכשירים האלה די יקרים וכל הנחה מבורכת.
בנוסף, אני בוחן אפשרות לרכישה בחו"ל. אני מחפש אתרים של רשתות מובילות ואמינות לבדיקת מחירים ודילים. כבר יש לי את bestbuy.com ואני מחפש עוד אתרים כאלה כי אין שם קנווד.
אמא שלי חושבת לקנות מיקסר.
הדרישות: קערה נירוסטה ומסיביות ואיכות.
כרגע יש שני מועמדים:
Kitchenaid ksm150.
Kenwood Kmix.
מי שיכול להמליץ על המיקסר שבבעלותו גם אם הוא לא אחד משני אלה מוזמן.
באופן כללי מחפש טיעונים לנגד אז תרגישו חופשי להשמיץ איזה שבא לכם.
מי ששמע על מבצע כזה או אחר שירשום, המכשירים האלה די יקרים וכל הנחה מבורכת.
בנוסף, אני בוחן אפשרות לרכישה בחו"ל. אני מחפש אתרים של רשתות מובילות ואמינות לבדיקת מחירים ודילים. כבר יש לי את bestbuy.com ואני מחפש עוד אתרים כאלה כי אין שם קנווד.
נערך לאחרונה על ידי eldad_z ב 15/03/2008 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
KM336 ?
http://www.kenwoodworld.com/uk/product_ ... 270&id=730
הוא מדורג 800W. איך הוא בשטח, חזק? מסוגל להתמודד עם קילו קמח?
http://www.kenwoodworld.com/uk/product_ ... 270&id=730
הוא מדורג 800W. איך הוא בשטח, חזק? מסוגל להתמודד עם קילו קמח?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אני לא חושב שניתן ליפול כאשר בוחרים מיקסר מתוצרת Kenwood.
משהו על KitchenAid שלא תמיד כולם יודעים, יש מדבקה עליו עם הנחייה ספציפית לא להפעילו רצוף יותר מ 10 דקות. אם תסתובב בחנויות היכן שהם מוצגים (או שתעיין ב Manual שלהם), תוכל לראות את ההנחייה הזאת בעצמך.
משהו על KitchenAid שלא תמיד כולם יודעים, יש מדבקה עליו עם הנחייה ספציפית לא להפעילו רצוף יותר מ 10 דקות. אם תסתובב בחנויות היכן שהם מוצגים (או שתעיין ב Manual שלהם), תוכל לראות את ההנחייה הזאת בעצמך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא פירקתי את המכשיר שלי, אבל זה מה שזכור לי בזמנו כשקנינו אותו (לפני איזה 7 שנים).
כמו שאמרתי, לאמא של אישתי יש אחד שהוא אותו דבר בדיוק שעובד כבר איזה 30 שנה.
בתכלס הדגם הזה מיוצר כבר המון שנים, רק מעדכנים את העיצוב שלו מידי פעם, דברים מינוריים....
כמו שאמרתי, לאמא של אישתי יש אחד שהוא אותו דבר בדיוק שעובד כבר איזה 30 שנה.
בתכלס הדגם הזה מיוצר כבר המון שנים, רק מעדכנים את העיצוב שלו מידי פעם, דברים מינוריים....
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
יש לי KITCHENAID , כבר שנה ועובד חבל לך על הזמן , אח שלי הביא לי אחד ולהורי אחד מארה"ב לפני שנה (2 מיקסרים עם ציוד , קרוב ל-30 קילו) הקודם של הורי היה הקנווד המיתולוגי עבד אצלם משהו כמו 30 שנה ללא בעיות משמעותיות (פעם רצועה ופעם ווסת ראשי) .
לקנווד יתרון של אפשרות לחבר בלנדר שב-KITCHENAID מחייב מכשיר נפרד , לשניהם מבחר של רכיבים להוסיף .
היתרון של הKITCHENAID הוא המסיביות שלו וקרובי משפחה שלי מארה"ב מחזיקים מכשירים כאלה עשרות שנים ללא שום בעיות (זו אחת הסיבות שבחרתי בו בסוף)
ksm150 עם מטחנת בשר ומסחטת מיץ ופותחן קופסאות ומעבד מזון גלילי ומעבד מזון לתינוקות עלה בארה"ב 460 $ , מכשיר לבד בלי כל התוספות עלה 380 $ , במחיר הדולר היום זה בדיחה , נכון שאין אחריות (ניופאן לא נותנים) אבל לפי דעתי לא תצטרך אותה .
זיו , בקשר למדבקה הזו , ביררתי בניופאן לפני שבחרתי במיקסר הזה , מדובר על מצב עבודה במהירות גבוהה ובעומס מירבי (כמו בצק קשה וכו) לא מדובר על מהירות איטית או הקצפה של קצפת , חוץ מזה לא תגיע בחיים למצב עבודה רצוף של 10 דקות עם שום אוכל שתכין במיקסר. הוא יגמור אותו תוך 2- 3 דקות , ובמקרה של הכנת גלידה (עירבוב איטי וארוך ) אז עוצרים לחצי דקה וממשיכים שוב .
לקנווד יתרון של אפשרות לחבר בלנדר שב-KITCHENAID מחייב מכשיר נפרד , לשניהם מבחר של רכיבים להוסיף .
היתרון של הKITCHENAID הוא המסיביות שלו וקרובי משפחה שלי מארה"ב מחזיקים מכשירים כאלה עשרות שנים ללא שום בעיות (זו אחת הסיבות שבחרתי בו בסוף)
ksm150 עם מטחנת בשר ומסחטת מיץ ופותחן קופסאות ומעבד מזון גלילי ומעבד מזון לתינוקות עלה בארה"ב 460 $ , מכשיר לבד בלי כל התוספות עלה 380 $ , במחיר הדולר היום זה בדיחה , נכון שאין אחריות (ניופאן לא נותנים) אבל לפי דעתי לא תצטרך אותה .
זיו , בקשר למדבקה הזו , ביררתי בניופאן לפני שבחרתי במיקסר הזה , מדובר על מצב עבודה במהירות גבוהה ובעומס מירבי (כמו בצק קשה וכו) לא מדובר על מהירות איטית או הקצפה של קצפת , חוץ מזה לא תגיע בחיים למצב עבודה רצוף של 10 דקות עם שום אוכל שתכין במיקסר. הוא יגמור אותו תוך 2- 3 דקות , ובמקרה של הכנת גלידה (עירבוב איטי וארוך ) אז עוצרים לחצי דקה וממשיכים שוב .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dudib,
ייתכן ומה שרשמת נכון, אך נתקלנו לא מעט פעמים ביבואן אשר לא מכיר כהלכה את המוצרים שלו. הדרך הבטוחה לבדוק את הדבר הינה ב Manual המקורי של היצרן.
ייתכן ומה שרשמת נכון, אך נתקלנו לא מעט פעמים ביבואן אשר לא מכיר כהלכה את המוצרים שלו. הדרך הבטוחה לבדוק את הדבר הינה ב Manual המקורי של היצרן.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אפשרי , אבל זה גם בורר על ידי אחי לפני שהוא קנה אותם בארה"ב וזו גם הייתה התשובה של החברה בחו"ל .ziv_r כתב:dudib,
ייתכן ומה שרשמת נכון, אך נתקלנו לא מעט פעמים ביבואן אשר לא מכיר כהלכה את המוצרים שלו. הדרך הבטוחה לבדוק את הדבר הינה ב Manual המקורי של היצרן....
אגב אם תיכנס לאתר של החברה בחו"ל ותראה את כמות המוצרים שהם מייצרים ואת מחירם תבין שזה לא מוצר "סיני" שיגמר כל כך מהר .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא טענתי שזה מוצר סיני ואין לי שום דבר נגד מוצרי KitchenAid, רק רציתי לציין את קיום ההגבלה הזאת.
שסיפרתי לאישתי על המגבלה של ה 10 דקות היא התחילה לצחוק
(יש לה כבר 3 שנים את ה KSM 150 והיא קורעת אותו ברמה כמעט יום-יומית)
היא אמרה לי שאף פעם לא יצא לה לעבוד איתו ברציפות יותר מדקות בודדות ובכלל בעולם הבישול ה KitchenAid הוא ה reference של המיקסרים ולא ה Kenwood (שניסו להעתיק את המראה החיצוני שלו)
ההשוואה בניהם מזכירה לי קצת את ההשוואה בין ה Nokia N95 לבין ה I-Phone !!!
ואגב לא קונים את המכשיר הזה כדי לעשות איתו גלידה
(יש לה כבר 3 שנים את ה KSM 150 והיא קורעת אותו ברמה כמעט יום-יומית)
היא אמרה לי שאף פעם לא יצא לה לעבוד איתו ברציפות יותר מדקות בודדות ובכלל בעולם הבישול ה KitchenAid הוא ה reference של המיקסרים ולא ה Kenwood (שניסו להעתיק את המראה החיצוני שלו)
ההשוואה בניהם מזכירה לי קצת את ההשוואה בין ה Nokia N95 לבין ה I-Phone !!!
ואגב לא קונים את המכשיר הזה כדי לעשות איתו גלידה