שלום,
אני מעוניין לקנות לחדר שלי טלויזית LCD עד 3000 ש"ח
בעיקרון אני מעוניין בגודל 26" אבל אם יש גם 32" משו טוב ונורמלי זה גם יהיה טוב..
עקרונית אני מעוניין ב 26",
ד"א - אני צריך שיהיה לו יציאת SCART אחת מעדיף 2..לפחות לממיר של HOT
ויציאת HD אחת לפחות ל DVD או שעדיף לחבר ל DVD יציאת SCART גם?
תשמע , בתקציב הזה שלך אין לך יותר מדי אפשרויות.
יש לך שתי אפשרויות LCD 32 LCD 26 אינץ' וגם זה בלחץץץץ.
אתה יכול להוסיף עוד 200 שקלים ככה שזה ייצא לך 3200 שקל ולקנות את הטלוויזיה הזאתי: LCD LG 26LC41
שמע ואם אתה לא כל כך לחוץ בכסף ורוצה מסך יותר גדול אז יש לך טלוויזיה LCD 32 אינץ'
ב3,500 שקל...
שזה הדגם שלה שהיא פשוט מצויינת!! LG 32LC43
יש לה יחס ניגודיות של 1:10000 שזה מצויין....
בקיצור היא מאוד מומלצת ולפי דעתי עדיף לך לקנות אותה מאשר את ה26 אינץ' בגלל שזה הבדל של 250 שקל ביניהם שזה כלום...
אבל הכל תלוי בך אם אתה לחוץ בכסף ממש או לא כל כך....
נ.ב.
ה32 אינץ' הרבה יותר טובה ואיכותית וזה הבדל של 200 שקלים אני מאוד ממליץ על ה32 אבל זה לשיקולך...וב26 אינץ' יש לך אותם כניסות...
ב32 אינץ' יש לך כניסה אחת SCART ושתי כניסות HDMI אני ממליץ מהממיר לטלוויזיה כבל SCART ומהDVD לטלוויזיה כבל HDMI ואני בטוח שעוד הרבה אנשים פה יסכימו איתי.
בניגוד
SINBETI כתב:תשמע , בתקציב הזה שלך אין לך יותר מדי אפשרויות.
יש לך שתי אפשרויות LCD 32 LCD 26 אינץ' וגם זה בלחץץץץ.
אתה יכול להוסיף עוד 200 שקלים ככה שזה ייצא לך 3200 שקל ולקנות את הטלוויזיה הזאתי: LCD LG 26LC41
שמע ואם אתה לא כל כך לחוץ בכסף ורוצה מסך יותר גדול אז יש לך טלוויזיה LCD 32 אינץ'
ב3,500 שקל...
שזה הדגם שלה שהיא פשוט מצויינת!! LG 32LC43
יש לה יחס ניגודיות של 1:10000 שזה מצויין....
בקיצור היא מאוד מומלצת ולפי דעתי עדיף לך לקנות אותה מאשר את ה26 אינץ' בגלל שזה הבדל של 250 שקל ביניהם שזה כלום...
אבל הכל תלוי בך אם אתה לחוץ בכסף ממש או לא כל כך....
נ.ב.
ה32 אינץ' הרבה יותר טובה ואיכותית וזה הבדל של 200 שקלים אני מאוד ממליץ על ה32 אבל זה לשיקולך...וב26 אינץ' יש לך אותם כניסות...
ב32 אינץ' יש לך כניסה אחת SCART ושתי כניסות HDMI אני ממליץ מהממיר לטלוויזיה כבל SCART ומהDVD לטלוויזיה כבל HDMI ואני בטוח שעוד הרבה אנשים פה יסכימו איתי.
בניגוד
...
איפה יש לקנות את הטלויזיה הנל 32" דגם LC43 במחיר 3500? האם היא באמת טובה? אין לה בעיות כגון שראיתי בדגמים כמו LC41/51 שיש בהם זליגת אור?
תראה לי חנות שמוכרת את הדגם הזה ב 3500 עם אחריות של היבואן כמובן ל 3 שנים..
בעיקרון אין לי בעיה לחרוג גם עד 3500 ש"ח..
ומה ההבדל בין הדגמים 32LC43 ל LC53?
לפי מה שאני רואה שם זה לא כולל אחריות יבואן ל 3 שנים
זה רק אחריות לשנה ע"י המעבדה בשם טלטיב..
אפשר להגיד שזה טלויזיה בלי אחריות.. והמחיר לא מצדיק את זה כלכך גם..