למי שיש סובארו בי 3 אם המסך נגיעה שיעזור לי דחוף
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
וואלה אלי אמר, אני מבין שאתה בחור צעיר (ניחוש מה18) הדבר האחרון שמישהו כמוך צריך זה מסך שעובד בזמן הנסיעה עוד.
גדולים ומנוסים ממך וממני בדקו ומצאו שיש לזה השפעה מכרעת על תאונות. זה שיש אנשים כמו ה"שבי " ההוא שמורידים (אני אשכרה רוצה להגיש נגדו תלונה בסובארו) זה עברה .
אתה פשוט מקצר את הדרך שלך לתוך עמוד.
גדולים ומנוסים ממך וממני בדקו ומצאו שיש לזה השפעה מכרעת על תאונות. זה שיש אנשים כמו ה"שבי " ההוא שמורידים (אני אשכרה רוצה להגיש נגדו תלונה בסובארו) זה עברה .
אתה פשוט מקצר את הדרך שלך לתוך עמוד.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא בהכרח, הוא יכול לקצר את הדרך, חס וחלילה, לתוך האוטו של אשתי עם הילדה בפנים.אורי_ו כתב:
אתה פשוט מקצר את הדרך שלך לתוך עמוד....
אני מתחייב לשלוח מחר בבוקר מכתב למשרד התחבורה ולהתלונן על כך שהיבואן מבצע את השינוי. ולא אכפת לי מה יחשבו עלי פה.
אדיוט מי שהמציא מערכות DVD לרכב.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אתה יודע מה ליאור אתם מדברים פה שטויות כמעט בכל הרכבים החדשים מגיע מסך DVD מובנה שלא צריך להוסיף בעלות של כסף.
דוגמא סובארו B4 או אוודי Q7 וכו' אז מה תעשה תתחיל לשלוח לכל היבואנים שירידו את המסכים תעשו לי טובה, מי שרוצה מסך שיהיה לו מסך וישא בתוצאות ואין מה לעשות וגם אני הולך להשים מסך ברכב עם כל מה שאפשר ואני גם יסע בלי ידיים על ההגה ובשכיבה באמצע סרט פורנו.
דוגמא סובארו B4 או אוודי Q7 וכו' אז מה תעשה תתחיל לשלוח לכל היבואנים שירידו את המסכים תעשו לי טובה, מי שרוצה מסך שיהיה לו מסך וישא בתוצאות ואין מה לעשות וגם אני הולך להשים מסך ברכב עם כל מה שאפשר ואני גם יסע בלי ידיים על ההגה ובשכיבה באמצע סרט פורנו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי בעיה שתישא בתוצאות. הבעיה שלי היא כמה אנשים ישלמו על הטיפשות שלך.uknowmy כתב: מי שרוצה מסך שיהיה לו מסך וישא בתוצאות ואין מה לעשות וגם אני הולך להשים מסך ברכב עם כל מה שאפשר ואני גם יסע בלי ידיים על ההגה ובשכיבה באמצע סרט פורנו....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תשמעו אבל עזבו אותי שאני רוצה להתקין או כל מישהו אחר שרוצה להתקין, מה עם כל האנשים שכבר קונים את המכוניות עם מסכים מובנים? לא להשתמש בהם? נו תעשו לי טובה!
ומה עם הGPS שמתקינים על הרכב זה לא מסך אומנם קטן יותר אבל מסך שמסיח את הדעת?
מה עם השלטים של בר רפאלי לא מסיחים את הדעת ? מה עם מישהי שנראית טוב שעוברת ברחוב לא מסיחה את הדעת?
אתם מבינים אותי אין מה לעשות אתה בכביש יש לך אחריות אם אתה חושב שאתה יכול להשים מסך ברכב תשים אבל תישא באחריות ודרך אגב גם אני נגד זה שבנאדם יראה DVD באמצע נסיעה זה טיפשי לאללה לא רק מבחינת הסיכון מבחינת כאילו איך אפשר זה קצת קשה אני חושב.
מה עם השלטים של בר רפאלי לא מסיחים את הדעת ? מה עם מישהי שנראית טוב שעוברת ברחוב לא מסיחה את הדעת?
אתם מבינים אותי אין מה לעשות אתה בכביש יש לך אחריות אם אתה חושב שאתה יכול להשים מסך ברכב תשים אבל תישא באחריות ודרך אגב גם אני נגד זה שבנאדם יראה DVD באמצע נסיעה זה טיפשי לאללה לא רק מבחינת הסיכון מבחינת כאילו איך אפשר זה קצת קשה אני חושב.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

בגדול אתה צודק, לצערי יש הרבה דברים שקשורים לנהיגה שאנחנו נאלצים להשלים איתםuknowmy כתב:תשמעו אבל עזבו אותי שאני רוצה להתקין או כל מישהו אחר שרוצה להתקין, מה עם כל האנשים שכבר קונים את המכוניות עם מסכים מובנים? לא להשתמש בהם? נו תעשו לי טובה!
אתם מבינים אותי אין מה לעשות אתה בכביש יש לך אחריות אם אתה חושב שאתה יכול להשים מסך ברכב תשים אבל תישא באחריות ודרך אגב גם אני נגד זה שבנאדם יראה DVD באמצע נסיעה זה טיפשי לאללה לא רק מבחינת הסיכון מבחינת כאילו איך אפשר זה קצת קשה אני חושב....
( טלפונים סלולריים, מוסיקה בווליום מטורף, גם מכשירי GPS אפילו תינוק שיושב מקדימה בסל-קל מסיח את הדעת מהנהיגה ),
אבל הרעיון של לצפות בסרט תוך כדיי נהיגה ? זה כבר באמת נשמע לי לא הגיוני.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
קודם כל אורי תיסע באיילון שבמקרה יוצא לי לסוע בו הרבה בזמן האחרון והחזירו את השלטים אז מי שלא מעודכן פה זה אתה, הורידו את החוק הזה שאסור שלטים לפני שבועיים בערך אם אני לא טועה, אז אתה זה שלא מעודכן.
וליאור אני מסכים איתך לראות סרט באמצע נהיגה עזוב שזה מסוכן כמו שאמרתי זה גם בלתי אפשרי.
וליאור אני מסכים איתך לראות סרט באמצע נהיגה עזוב שזה מסוכן כמו שאמרתי זה גם בלתי אפשרי.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם הורידו זה הזוי, אני במקרה לומד בנין ממול זה עם השלט הענק. גם היום היה על זה בד שחור.
נתיב הנסיעה שלי לעבודה הוא מת"א להרצליה באיילון. גם שם זה ככה.
אולי הואידו בחלק ועברו על החוק , בשיטת המצליח.
נתיב הנסיעה שלי לעבודה הוא מת"א להרצליה באיילון. גם שם זה ככה.
אולי הואידו בחלק ועברו על החוק , בשיטת המצליח.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אורי,אתה לא מעודכן.אורי_ו כתב:מה עם השלטים של בר רפאלי לא מסיחים את הדעת ? מה עם מישהי שנראית טוב שעוברת ברחוב לא מסיחה את הדעת?
תתחבר לעולם ותגלה שכבר כמה חודשים אין שלטים כאלו בכבישים , ויותר מכך זה מעוגן בחוק....
תיקנו שוב את החוק,ונעשה מעשה נבלה,כך ששלטי החוצות יוחזרו,אבל בלי תועבה:
http://law.themarker.com/tmc/article.jh ... layer3=law
מושחתים,נמאסתם.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
אמרתי לך אורי, וזה מצחיק שכאילו אפשר להשים שלטים אבל בלי דברי תועבה, יש לי שאלה אליכם בר רפאלי זה תועבה? אפשר לחשוב שהיא הייתה בערום או משהו זה באמת תועבה אבל ככה סתם שיהיה לה בכיף, אבל מצד שני מבחינת הדתיים זה אשכרה להכריח אותם לעבור עבירה ולהתסכל על אישה אחרת שזה אסור להם ובגלל זה בעניי החוק צודק שאסור לפחות להשים בנות או בנים דוגמנים וכאלה.