מחפש המלצה לתוכנה למחשב "עגלה" בסלון
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי מחשב נייד עם תחנת עגינה בסלון שמשמש לסלון בלבד.
הבעיה היא שהוא ישן (P3, 650MHz עם 196MB). אני מריץ עליו Win98 כי XP כבד עליו. חוץ מזה אני לא מתקין עליו כלום (רק עדכונים ואנטיוירוס).
אני זקוק להמלצה לתוכנה להצגת סרטים, תמונות ומוזיקה שתהיה קלה מאוד אבל עם GUI גדול (יש לי Pointer שמשמש כשלט).
חשוב גם שתהיה לתוכנה אפשרות לגשת לכונני רשת (כי כל התכנים נמצאים במחשב אחר): ניסיתי כמה תוכנות, אבל לחלק לא היתה גישה לכונני רשת.
תמיכה בעברית רצוי (לא חייב).
הבעיה היא שהוא ישן (P3, 650MHz עם 196MB). אני מריץ עליו Win98 כי XP כבד עליו. חוץ מזה אני לא מתקין עליו כלום (רק עדכונים ואנטיוירוס).
אני זקוק להמלצה לתוכנה להצגת סרטים, תמונות ומוזיקה שתהיה קלה מאוד אבל עם GUI גדול (יש לי Pointer שמשמש כשלט).
חשוב גם שתהיה לתוכנה אפשרות לגשת לכונני רשת (כי כל התכנים נמצאים במחשב אחר): ניסיתי כמה תוכנות, אבל לחלק לא היתה גישה לכונני רשת.
תמיכה בעברית רצוי (לא חייב).
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
תנסה את MYHTPC שנמצא תחת אתר MEEDIO - מבוסס C ולכן קל.
(או את MEEDIO עצמו)
בהרבה תוכנות BROWSE למחשבים אחרים זה PLUGIN למשל לGB-PVR
לכן רצוי גם לחפש בPLUG-IN
(או את MEEDIO עצמו)
בהרבה תוכנות BROWSE למחשבים אחרים זה PLUGIN למשל לGB-PVR
לכן רצוי גם לחפש בPLUG-IN
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

My HTPC
ניסיתי אותה והיא ממש נוחה וקלה מאוד (המחשב מריץ אותה ללא בעיה)
הבעיה שלה היא שלא ניתן לראות כונני רשת (ששם כל התכנים נמצאים)
נתקלת בזה? יש מצב לתקן את זה?
הבעיה שלה היא שלא ניתן לראות כונני רשת (ששם כל התכנים נמצאים)
נתקלת בזה? יש מצב לתקן את זה?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
היה לי לא מזמן מחשב עם נצונים דומים לשלך רק עם זיכרון גדול יותר (512) והיה עליו meedio והרצתי קבצים מהרשת
ללא כול בעיה - אתה צריך רק למפות את הכונן (שיתוף קבצים) וברגע שתראה את הכונן בתיקיה 'המחשב שלי' אתה צריך להגדיר שוב את ההגדרות הבסיסיות לגבי מיקום הסרטים ולכוון את התוכנה לכונן הרשת-
הנתונים של המחשב לא משפיעים על הימצאות כונן הרשת והתוכנות לא מושפעות מההבדל שבין כונן רשת או כונן מקומי
(בתנאי כמובן שהמחשב ברשת דולק והכוננים ממופים במחשב שלך)
ללא כול בעיה - אתה צריך רק למפות את הכונן (שיתוף קבצים) וברגע שתראה את הכונן בתיקיה 'המחשב שלי' אתה צריך להגדיר שוב את ההגדרות הבסיסיות לגבי מיקום הסרטים ולכוון את התוכנה לכונן הרשת-
הנתונים של המחשב לא משפיעים על הימצאות כונן הרשת והתוכנות לא מושפעות מההבדל שבין כונן רשת או כונן מקומי
(בתנאי כמובן שהמחשב ברשת דולק והכוננים ממופים במחשב שלך)
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

הסתדר לי בכוננים ברשת. ה-MyHTPC דורש התקנת נגן MediaPlayer 9
האם אני חייב להסיר את גרסה 10 או שאני פשוט מחזיק גרסה ישנה של MyHTPC?
(Alpha release 24)
אגב, MyHTPC כבר לא מופיעה באתר Meedio.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו דומה.
(Alpha release 24)
אגב, MyHTPC כבר לא מופיעה באתר Meedio.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו דומה.
האם הצלחת לראות סרטים MPEG או DIVX בצורה חלקה? דרך הרשת הביתית ?goodoffer כתב:היה לי לא מזמן מחשב עם נצונים דומים לשלך רק עם זיכרון גדול יותר (512) והיה עליו meedio והרצתי קבצים מהרשת
(בתנאי כמובן שהמחשב ברשת דולק והכוננים ממופים במחשב שלך)...
ספר לנו איך ?
תודה
לא עשיתי שום דבר מיוחד...
אם התעבורה ברשת היא תקינה אז אין שום סיבה שלא יראו טוב את הפורמטים הנ"ל
זה כאילו הקובץ נמצא במחשב עצמו - הרי כמות המידע שהמחשב המנגן צריכה לעבד בשניה לא עולה ואפילו לא ממש מתקרבת לכמות המידע שיכול לעבור ברשת בבית (שיתוף קבצים)
זה כאילו הקובץ נמצא במחשב עצמו - הרי כמות המידע שהמחשב המנגן צריכה לעבד בשניה לא עולה ואפילו לא ממש מתקרבת לכמות המידע שיכול לעבור ברשת בבית (שיתוף קבצים)
OK הרשת בסדר, אבל המחשב מקרטע האם יש לזה פתרון אלגנטי ?goodoffer כתב:לא עשיתי שום דבר מיוחד...
זה כאילו הקובץ נמצא במחשב עצמו - הרי כמות המידע שהמחשב המנגן צריכה לעבד בשניה לא עולה ואפילו לא ממש מתקרבת לכמות המידע שיכול לעבור ברשת בבית (שיתוף קבצים)...
זה מופיע בפורום שלהם
http://www.meedio.com/forum/about25351.html
לפי דעתי אין לך ברירה אלא להסיר את ורסית 10 ולהתקין 9
כי הPLUGIN בודק את זה.
אגב אתה יכול להוסיף סוגי קבצי וידאו נוספים לרשימה בתוך קובץ הקונפיגורציה - זה עובד.
הבעיה עם תוכנות חדשות שהם כבר .NET או JAVA ואז הם איטיות יותר ודורשות יותר זכרון.
תנסה את GOT ALL MEDIA - הבעיה זה הצגת עברית של DIR ושירים לא נכונה.
הוא משתמש ב ZOOMPLAYER או VLC להצגת סרטים אם התקנת אותו.
http://www.meedio.com/forum/about25351.html
לפי דעתי אין לך ברירה אלא להסיר את ורסית 10 ולהתקין 9
כי הPLUGIN בודק את זה.
אגב אתה יכול להוסיף סוגי קבצי וידאו נוספים לרשימה בתוך קובץ הקונפיגורציה - זה עובד.
הבעיה עם תוכנות חדשות שהם כבר .NET או JAVA ואז הם איטיות יותר ודורשות יותר זכרון.
תנסה את GOT ALL MEDIA - הבעיה זה הצגת עברית של DIR ושירים לא נכונה.
הוא משתמש ב ZOOMPLAYER או VLC להצגת סרטים אם התקנת אותו.
הפתרון הכי טוב שאני מכיר חוץ מלשדרג בגדול זה שדרוגון קטן - תוסיף עוד 256 בזיכרון ותימנה משימוש או התקנה של תוכנות כבדות שרצות ברקע - כמו פיירוול או תוכנות בסגנון- תנקה את כול מה שלא חשוב לעליה בבטארטאפ של המחשב
הקיצור - זיכרון + שלא יעבדו עות תוכנות במחשב באותו הזמן
הקיצור - זיכרון + שלא יעבדו עות תוכנות במחשב באותו הזמן
אז ככה :goodoffer כתב:הפתרון הכי טוב שאני מכיר חוץ מלשדרג בגדול זה שדרוגון קטן - תוסיף עוד 256 בזיכרון ותימנה משימוש או התקנה של תוכנות כבדות שרצות ברקע - כמו פיירוול או תוכנות בסגנון- תנקה את כול מה שלא חשוב לעליה בבטארטאפ של המחשב
הקיצור - זיכרון + שלא יעבדו עות תוכנות במחשב באותו הזמן...
המחשב מריץ רק MEEDIO ברקע, אני מנגן סרטים עם ZOOM PLAYER
למחשב יש 512M זכרון
והמעניין הוא שכאשר אני מריץ MPEG (למשל הקלטות מהSAGE או כל MPEG אחר)
הכל בסדר גמור, אבל (תמיד יש אבל) כאשר אני מנסה לראות קיבצי DIVX שיצרתי מDVD
(סרטים קצרים יחסית של דקות בודדות...) המחשב מקרטע...
ד"א
הקטעים הם של החמישיה הקאמרית, אולי המחשב לא אוהב את ההומור שלהם ...
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

לפי דעתי יש לך בעיה עם הקודקים.
המחשב שלי מריץ כרגע XP PRO עם 196MB ומציג סרטי DIVX שנקראים המרשת האלחוטית (שהיא B אגב). ובנוסל לכל זה מחשב נייד עם מעבד P3 650MHZ (כך שגם הדיסק שלו איטי וה-BUS איטי יותר משלך).
כך שאני לא חושב שהבעיה היא החומרה שלך.
אני הייתי מנסה קודם להתקין קודקים אחרים. לצורך השוואה, נסה להוריד את אלה שאני משתמש בהם:
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
(אני בחרתי את ה- FULL).
המחשב שלי מריץ כרגע XP PRO עם 196MB ומציג סרטי DIVX שנקראים המרשת האלחוטית (שהיא B אגב). ובנוסל לכל זה מחשב נייד עם מעבד P3 650MHZ (כך שגם הדיסק שלו איטי וה-BUS איטי יותר משלך).
אני הייתי מנסה קודם להתקין קודקים אחרים. לצורך השוואה, נסה להוריד את אלה שאני משתמש בהם:
(אני בחרתי את ה- FULL).
אכן כן
אכן בעיית קודקיםNimrodKadim כתב:לפי דעתי יש לך בעיה עם הקודקים.
(אני בחרתי את ה- FULL)....
הכל בסדר עכשיו
תודה רבה