הצגת כיתוביות יחד עם נגינת קבצי mkv
לאחר תהליך התקנה מייגע והתאמת codecs במערכת, הכל כעמט עובד יפה מלבד הצגת כתוביות.
אני פשוט לא מצליח לראות כתוביות שהורדו כקובץ נפרד כמובן) לא ב-Vista Media Center ואפילו לא ב-Windows Media Player. אני כן יכול לראות ב-VLC Player אבל זאת לא חוכמה גדולה וגם לא מאד שימושי.
אני עובד במערכת בעיקר עם FFDShow, אפשרות ה-Subtitles מסומנת כפעילה, אך ללא הצלחה.
ניסיתי להתקין גם את VobSub גם ללא הצלחה. אני מצליח להביא את המערכת למצב שאפילו החץ הירוק של VobSub שמופיע ב-Tray יופיע.
ביליתי שעות בקריאת חומר ופשוט הרמתי ידיים.
אשמח לכל עצה טובה, כיצד ניתן לצפות בכיתוביות.
אני פשוט לא מצליח לראות כתוביות שהורדו כקובץ נפרד כמובן) לא ב-Vista Media Center ואפילו לא ב-Windows Media Player. אני כן יכול לראות ב-VLC Player אבל זאת לא חוכמה גדולה וגם לא מאד שימושי.
אני עובד במערכת בעיקר עם FFDShow, אפשרות ה-Subtitles מסומנת כפעילה, אך ללא הצלחה.
ניסיתי להתקין גם את VobSub גם ללא הצלחה. אני מצליח להביא את המערכת למצב שאפילו החץ הירוק של VobSub שמופיע ב-Tray יופיע.
ביליתי שעות בקריאת חומר ופשוט הרמתי ידיים.
אשמח לכל עצה טובה, כיצד ניתן לצפות בכיתוביות.
vobsub עובד עם zoomplayer
אני צופה בקבצי MKV באמצעות zoomplayer ן-vobsub ללא בעיה. יש לקנפג את vobsub שיציג כתוביות ע"י לחיצה עם עכבר ימני על החץ הירוק לאחר שהסרט מתחיל ובחירת show subtitles אפשר גם דרך מסך הקינפוג של vobsub לקבוע שזו תהיה ברירת המחדל.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
הגדרת את הכתוביות כ FILE?amir77a כתב:הגדרת FFDShow:
תחת Video Decoder Configuration
בצד שמאל יש רשמה של תכונות רלוונטיות. סימנתי וי ליד האפשרות של subtitles
שיחקתי גם עם האפשרויות בלשונית של ה-subtitles אך ללא הצלחה.
אמיר....
פרט מידע חשוב נוסף שראיתי עכשיו:
כאשר אני פותח את הקובץ ב-Graphedit, אני רואה שלא רק שהגרף תקין, אלא שגם אייקון החץ הירוק של Vobsub וגם האייקון האדום של FFDShow מופיעים ב-Tray המסך. ניסיון לנגן את הקובץ דרך ה-GraphEdit אכן מוביל להצגה תקינה כולל כיתוביות.
לעומת זאת: כאשר אני מעלה את הקובץ ב-WMP (וגם דרך ה-VMC) שני האייקונים של הנ"ל אינם מופיעים וגם הכיתוביות כלל אינן מוצגות.
הצעות?
כאשר אני פותח את הקובץ ב-Graphedit, אני רואה שלא רק שהגרף תקין, אלא שגם אייקון החץ הירוק של Vobsub וגם האייקון האדום של FFDShow מופיעים ב-Tray המסך. ניסיון לנגן את הקובץ דרך ה-GraphEdit אכן מוביל להצגה תקינה כולל כיתוביות.
לעומת זאת: כאשר אני מעלה את הקובץ ב-WMP (וגם דרך ה-VMC) שני האייקונים של הנ"ל אינם מופיעים וגם הכיתוביות כלל אינן מוצגות.
הצעות?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
הייתי מהמר שיש לך 2 גרסאות של media splitter או רכיב אחר בדרך. במקרה כזה פשוט מורידים merit של הרכיב הבעייתי.
1. תפעיל ב- WMP
2. תפעיל את graphedit ללא קובץ ובתפריט file תבצע connect to remote graph.
מה ההבדלים בין המקרה הטוב ללא טוב?
1. תפעיל ב- WMP
2. תפעיל את graphedit ללא קובץ ובתפריט file תבצע connect to remote graph.
מה ההבדלים בין המקרה הטוב ללא טוב?