סובארו b3
אם משהו יודע כמה הסובארו בי 3 1500 עושה מ0-100 שיענה לי למה יש לי ולא יצא לי לבדוק
אה וגם אם משהו יודע מאיפה אני יכול להביא ידיות ניקל לבי 3 שיעזור לי למה אני רוצה להביא ולא מצאתי ובחברה ביקשו ממני 900 שקל אני גר באזור הצפון (עכו)
אה וגם אם משהו יודע מאיפה אני יכול להביא ידיות ניקל לבי 3 שיעזור לי למה אני רוצה להביא ולא מצאתי ובחברה ביקשו ממני 900 שקל אני גר באזור הצפון (עכו)
יש לי B3 2.0 ליטר ספורט שזה הדגם הכי מפואר לפני הSTI הרגב הוא 4*4 טיפטרוניק, בחברה הם אומרים שהרכב אוכל 1:13 בערך ולפי מה שאני מרגיש זה 1:9 כמובן שאני מדבר על ממוצע וגם עשיתי בדיקה וזה מה שזה הראה שהרכב אוכל 1:9 ועוד שנסעתי לים המלח והכל בכביש מהיר אז תארו לכם כמה היא אוכלת בעיר. גם יש לה מד דגיטלי שמראה לך כמה האוטו אוכל וכתוב לי 1:13 אבל מי מאמין שטויות, אני ממלא דלק בממוצע כל יום 70 ש"ח.
ובקשר למהירות של האוטו, אחי יש לך 1.5 עגלה שכל הביקורות שראיתי עד היום צחקו על האוטו הזה (בלי להעליב) המנוע שלה עצלן ובלי כוחות סוס אז למה קנית אוטו כזה אם אתה מחפש לדעת כמה שניות היא עושה עד 100 קמ"ש?
דרך אגב גם האוטו שלי לא הכי מהיר אפילו שהוא 2.0 ליטר ו150 כ"ס. אין מה לעשות יש לי טיפטרוניק ורק עכשיו אני מבין כמה שזה משנה את המהירות של הרכב.
ובקשר למהירות של האוטו, אחי יש לך 1.5 עגלה שכל הביקורות שראיתי עד היום צחקו על האוטו הזה (בלי להעליב) המנוע שלה עצלן ובלי כוחות סוס אז למה קנית אוטו כזה אם אתה מחפש לדעת כמה שניות היא עושה עד 100 קמ"ש?
דרך אגב גם האוטו שלי לא הכי מהיר אפילו שהוא 2.0 ליטר ו150 כ"ס. אין מה לעשות יש לי טיפטרוניק ורק עכשיו אני מבין כמה שזה משנה את המהירות של הרכב.