בבקשה עזרההה אין לי שמץ של מושג בטלויזיות דקות
אחלה קהילה יש לכם פה נהנתי לשמוע לכם... אולי תוכלו לעזור לי
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר (מרחק של כ2 מטר ביני לטלויזיה)
על מה אתם ממליצים על איזה גודל ואיזה סוג פלאזמה או LCD
והכי חשוב שיהיה במחיר של פחות מ3000 ש"ח לא מחפש להשקיע יותר מידי
ראיתי כבר כמה פלאזמות וLCD ממש זולות של Dantax אבל המחיר מחשיד
שווה ללכת על חברה כזאת?
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר (מרחק של כ2 מטר ביני לטלויזיה)
על מה אתם ממליצים על איזה גודל ואיזה סוג פלאזמה או LCD
והכי חשוב שיהיה במחיר של פחות מ3000 ש"ח לא מחפש להשקיע יותר מידי
ראיתי כבר כמה פלאזמות וLCD ממש זולות של Dantax אבל המחיר מחשיד
שווה ללכת על חברה כזאת?
תשמע , בתקציב הזה שלך אין לך יותר מדי אפשרויות.
יש לך שתי אפשרויות LCD 32 LCD 26 אינץ' וגם זה בלחץץץץ.
אתה יכול להוסיף עוד 200 שקלים ככה שזה ייצא לך 3200 שקל ולקנות את הטלוויזיה הזאתי: LCD LG 26LC41
שמע ואם אתה לא כל כך לחוץ בכסף ורוצה מסך יותר גדול אז יש לך טלוויזיה LCD 32 אינץ'
ב3,500 שקל...
שזה הדגם שלה שהיא פשוט מצויינת!! LG 32LC43
יש לה יחס ניגודיות של 1:10000 שזה מצויין....
בקיצור היא מאוד מומלצת ולפי דעתי עדיף לך לקנות אותה מאשר את ה26 אינץ' בגלל שזה הבדל של 250 שקל ביניהם שזה כלום...
אבל הכל תלוי בך אם אתה לחוץ בכסף ממש או לא כל כך....
נ.ב.
ה32 אינץ' הרבה יותר טובה ואיכותית וזה הבדל של 200 שקלים אני מאוד ממליץ על ה32 אבל זה לשיקולך...
יש לך שתי אפשרויות LCD 32 LCD 26 אינץ' וגם זה בלחץץץץ.
אתה יכול להוסיף עוד 200 שקלים ככה שזה ייצא לך 3200 שקל ולקנות את הטלוויזיה הזאתי: LCD LG 26LC41
שמע ואם אתה לא כל כך לחוץ בכסף ורוצה מסך יותר גדול אז יש לך טלוויזיה LCD 32 אינץ'
ב3,500 שקל...
שזה הדגם שלה שהיא פשוט מצויינת!! LG 32LC43
יש לה יחס ניגודיות של 1:10000 שזה מצויין....
בקיצור היא מאוד מומלצת ולפי דעתי עדיף לך לקנות אותה מאשר את ה26 אינץ' בגלל שזה הבדל של 250 שקל ביניהם שזה כלום...
אבל הכל תלוי בך אם אתה לחוץ בכסף ממש או לא כל כך....
נ.ב.
ה32 אינץ' הרבה יותר טובה ואיכותית וזה הבדל של 200 שקלים אני מאוד ממליץ על ה32 אבל זה לשיקולך...
אני במתכונת מצומצמת ממש חח אז ראיתי את המחירים של Dantax וממש רציתי כבר לקנות אחת כי ב2500 שקל ופחות אפשר להביא פלאזמה או LCD ו32 אינץ אבל אז התחילו בי חששות אם היא לא תתקלקל לי אחרי שנה ... אז חשבתי אולי יש פה מישהו בעל Dantax שיגיד לי איך היא לאורך זמן... ובכלל אם עדיף פלאזמה או LCD ....
אחי לפי דעתי אל תלך על DENTAX חברה לא מוכרת לך תדע מה זה ... תלך על חברה מוכרת כמו LGSHaRLo כתב:אני במתכונת מצומצמת ממש חח אז ראיתי את המחירים של Dantax וממש רציתי כבר לקנות אחת כי ב2500 שקל ופחות אפשר להביא פלאזמה או LCD ו32 אינץ אבל אז התחילו בי חששות אם היא לא תתקלקל לי אחרי שנה ... אז חשבתי אולי יש פה מישהו בעל Dantax שיגיד לי איך היא לאורך זמן... ובכלל אם עדיף פלאזמה או LCD .......
ולגבי השאלה שלך.. בגדלים של כ32 אינץ' LCD עדיף על פלזמה....
אחי זה פורום ממש מקצועי אני לא מאמין שיש פה מישהו עם טלוויזיה של חברת DENTAX. שוב פעם אני אומר לך על הLG ...SHaRLo כתב:ואלה ניראה לי שאתה צודק עדיף LCD אבל אם יש בכל זאת מישהו פה שקורא את זה שארכש
Dantax ויש לו עצה חיובית או שלילית בשבילי אני אשמח לבנתים אני לא חושב שאני אקנה Dantax כי זה באמת מחשיד תודה רבה על העזרה שלכם...