איפה קונים מוצר כזה?
אני מחפש TUNER שיקבל אות מRF (אנטנה שיוצאת מהקיר) ויציא את האות באיכות גבוהה - RGB, קומפוננט (דרך SCART ו SVIDEO).
אני לא רוצה להשתמש בVCR ישן כי זה פשוט לא יודע להוציא סיגנל איכותי, גם יציאות הSCART מעבירות למעשה COMPOSITE
האם אפשר לרכוש ממיר כזה?
אני לא רוצה להשתמש בVCR ישן כי זה פשוט לא יודע להוציא סיגנל איכותי, גם יציאות הSCART מעבירות למעשה COMPOSITE
האם אפשר לרכוש ממיר כזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כרגע, אני לא מחובר לYES או ל HOT, אני עובד עם אנטנה סטנדרטית. אני מחפש לשפר את איכות התמונה של ערוץ 1 ו2.
מכשירי הוידאו הישנים לא נותנים מענה מספיק טוב, והייתי שמח להזין את הPVR 150 דרך SVIDEO (אמיתי ולא דרך אות שמונחת לCOMPOSITE)
היכן ניתן לרכוש את ממירים (כמו הוט/YES או אפילו יותר טובים) ? יש כאלה למכירה בארץ / חו"ל?
דרוש ספציפיקציות מסוימות (כגון PAL)?
מכשירי הוידאו הישנים לא נותנים מענה מספיק טוב, והייתי שמח להזין את הPVR 150 דרך SVIDEO (אמיתי ולא דרך אות שמונחת לCOMPOSITE)
היכן ניתן לרכוש את ממירים (כמו הוט/YES או אפילו יותר טובים) ? יש כאלה למכירה בארץ / חו"ל?
דרוש ספציפיקציות מסוימות (כגון PAL)?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה מאוד פשוט, מצלצלים להוט או ליס ומבקשים לעשות מנוי ולהתחבר. נדמה לי שהשיחה אפילו לא תעלה לך כסף.
או שממתינים בסבלנות עד שממשלתנו היעילה תפעיל סוף סוף שידורים דיגיטאליים קרקעיים.
או שממתינים בסבלנות עד שממשלתנו היעילה תפעיל סוף סוף שידורים דיגיטאליים קרקעיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה מפספס נקודה.מכשירי הוידאו הישנים לא נותנים מענה מספיק טוב, והייתי שמח להזין את הPVR 150 דרך SVIDEO (אמיתי ולא דרך אות שמונחת לCOMPOSITE)...
מה שאתה קולט ב-RF ללא חיבור לחברות הכבלים הוא מראש קומפוזיט מאופנן, כך שלא תשפר הרבה מעבר לטיונר של VCR....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עוד נקודה מפוספסת: שמת לב ב-PVR150 יש לך כניסת RF וטיונר?... אם יש לך אנטנה רגילה, פשוט חבר אותה לכניסת האנטנה של הכרטיס. לא תצליח לקבל תמונה איכותית יותר, כי זוהי איכות השידור הקרקעית כיום.
בעוד כשנה יהיו שידורי DVB-T (שידורים דיגיטליים קרקעיים), ואז תוכל להשתמש בכרטיס קליטה מתאים.
בעוד כשנה יהיו שידורי DVB-T (שידורים דיגיטליים קרקעיים), ואז תוכל להשתמש בכרטיס קליטה מתאים.
מי אמר שאני רוצה להתחבר לכבלים / לווין? אם הייתי מעוניין הייתי מזמן מתקשר....נכון להיום אני בקושי מגיע לתכנים שיש לי במדיה סנטר AS ISזה מאוד פשוט, מצלצלים להוט או ליס ומבקשים לעשות מנוי ולהתחבר. נדמה לי שהשיחה אפילו לא תעלה לך כסף...
אז בעצם אתה אומר שיציאת SVIDEO או SCART RGB דרך ממיר איכותי תניב אותן תוצאות לPVR150? לא נשמע לי הגיונימה שאתה קולט ב-RF ללא חיבור לחברות הכבלים הוא מראש קומפוזיט מאופנן, כך שלא תשפר הרבה מעבר לטיונר של VCR.......
ידוע, וכבר נמצא בשימוש, אך מניסיון קודם, יש כאן 2 בעיות:עוד נקודה מפוספסת: שמת לב ב-PVR150 יש לך כניסת RF וטיונר?... אם יש לך אנטנה רגילה, פשוט חבר אותה לכניסת האנטנה של הכרטיס. לא תצליח לקבל תמונה איכותית יותר, כי זוהי איכות השידור הקרקעית כיום...
1) הTUNER של PVR150 הינו נחות ביותר ואיכות התמונה לא טובה
2) MEDIA CENTER לא מתמדד כלל וכלל בצורה נורמלית עם RF RECPTION, סריקת הערוצים שלו היתה כמעט ידנית מבחינתי כדי להגיע לFINE TUNING הרצוי
נו חברים - עו לא שמעתי על משהוא יצירתי - בטוח ישנה דרך להוציא איכות טובה יותר של האות מאנטנת הRF
היכן ניתןפ פשוט לרכוש ממיר שמתאים לשידורי האנטנה שלנו?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הבנו שאתה לא מעוניין, זו היתה דרך קצת צינית להגיד שאין ממש דרך אחרת.ציטוט:
זה מאוד פשוט, מצלצלים להוט או ליס ומבקשים לעשות מנוי ולהתחבר. נדמה לי שהשיחה אפילו לא תעלה לך כסף
מי אמר שאני רוצה להתחבר לכבלים / לווין? אם הייתי מעוניין הייתי מזמן מתקשר....נכון להיום אני בקושי מגיע לתכנים שיש לי במדיה סנטר AS IS...
זכותך לא להאמין, אבל זו המציאות.ציטוט:
מה שאתה קולט ב-RF ללא חיבור לחברות הכבלים הוא מראש קומפוזיט מאופנן, כך שלא תשפר הרבה מעבר לטיונר של VCR....
אז בעצם אתה אומר שיציאת SVIDEO או SCART RGB דרך ממיר איכותי תניב אותן תוצאות לPVR150? לא נשמע לי הגיוני...
מצטער, אין מעבר למה שהצענו.ציטוט:
עוד נקודה מפוספסת: שמת לב ב-PVR150 יש לך כניסת RF וטיונר?... אם יש לך אנטנה רגילה, פשוט חבר אותה לכניסת האנטנה של הכרטיס. לא תצליח לקבל תמונה איכותית יותר, כי זוהי איכות השידור הקרקעית כיום
ידוע, וכבר נמצא בשימוש, אך מניסיון קודם, יש כאן 2 בעיות:
1) הTUNER של PVR150 הינו נחות ביותר ואיכות התמונה לא טובה
2) MEDIA CENTER לא מתמדד כלל וכלל בצורה נורמלית עם RF RECPTION, סריקת הערוצים שלו היתה כמעט ידנית מבחינתי כדי להגיע לFINE TUNING הרצוי
נו חברים - עו לא שמעתי על משהוא יצירתי - בטוח ישנה דרך להוציא איכות טובה יותר של האות מאנטנת הRF
היכן ניתןפ פשוט לרכוש ממיר שמתאים לשידורי האנטנה שלנו?...
איכות עולה כסף, במקרה הזה, חיבור לכבלים/לוין.
לא רוצה? סבבה, אבל לא תקבל איכות טובה יותר.
אז אולי תקנה כרטיס CAPTURE שהוא טיפה טוב יותר מה-PVR-150, אבל זה לא יהיה דרמטי.
מרטין - תודה על התשובות, לפחות תסכים איתי על זה - ישנם טיונרים יותר טובים ופחות טובים וזה כן משפיע על האיכות של הצפייה, בVCR איכותי או ממיר PER SE (כגון THOMPSON או ADB שתומכים DOCSIS) זה יראה טוב יותר מאשר בPVR150
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כנראה שזה מה שאתה מחפש:
http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=178
אולי ביד 2 תמצא ממירים ישנים מעידן ההיפר בנד.
אך כפי שמרטין אמר - השיפור - אם בכלל - לא יהיה משמעותי.
http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=178
אולי ביד 2 תמצא ממירים ישנים מעידן ההיפר בנד.
אך כפי שמרטין אמר - השיפור - אם בכלל - לא יהיה משמעותי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עוד פתרון ללא התחברות לכבלים/לוויין - התקנת צלחת פרטית (או התחברות לצלחת קיימת של יס במידה והיית מנוי בעבר - מותר לך חוקית), והתקנת כרטיס קליטת לוויין DVB-S (עדיף לקנות כרטיס DVB-S2 לתמיכה בקליטת שידורי HD עתידיים).
בצורה זו אתה מקליט את שידורי הערוצים 1, 2, 10, 33, 99 באיכות 1:1 (את ה-streaming הדיגיטלי המקורי) ללא שום הפסדים. ועדיין - איכות השידור לא מדהימה (ציוד מיושן של תחנות הטלוויזיה בארץ), עד שיעברו לשידורי הפרדה גבוהה.
בצורה זו אתה מקליט את שידורי הערוצים 1, 2, 10, 33, 99 באיכות 1:1 (את ה-streaming הדיגיטלי המקורי) ללא שום הפסדים. ועדיין - איכות השידור לא מדהימה (ציוד מיושן של תחנות הטלוויזיה בארץ), עד שיעברו לשידורי הפרדה גבוהה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הממיר DVB-T שיש לך בבית לא יהיה ניתן לשימוש גם כשיהיו שידורי DVB-T כי הם יהיו בקידוד חדש של H.264.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
רגע, בלי קשר למחשב מדיה - אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לאנטנה, אחרי שהייתי מנוי יס, מה בדיוק אני צריך? כבל RF יספיק, או שאני צריך איזשהו ממיר באמצע?pixies כתב:עוד פתרון ללא התחברות לכבלים/לוויין - התקנת צלחת פרטית (או התחברות לצלחת קיימת של יס במידה והיית מנוי בעבר - מותר לך חוקית), והתקנת כרטיס קליטת לוויין DVB-S (עדיף לקנות כרטיס DVB-S2 לתמיכה בקליטת שידורי HD עתידיים).
בצורה זו אתה מקליט את שידורי הערוצים 1, 2, 10, 33, 99 באיכות 1:1 (את ה-streaming הדיגיטלי המקורי) ללא שום הפסדים. ועדיין - איכות השידור לא מדהימה (ציוד מיושן של תחנות הטלוויזיה בארץ), עד שיעברו לשידורי הפרדה גבוהה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

צריך ממיר קליטה לווייני (או מחשב עם כרטיס קליטה לוויני). תוכל כמובן לקלוט רק את הערוצים החופשיים, בלוויין עמוס אלה הם הערוצים 1, 2, 10, 33 ו-99 (הכנסת).