באג במקס?
יום רביעי,קרב סכינים מ- 21:05 עד 22:00
יום רביעי, משפחה וחיות אחרות מ- 22:00 עד לא משנה מתי.
בהגדרות מוגדרת הקלטה של 15 דקות אחרי סיום התוכנית. אבל, באופן קבוע ההקלטה של קרב סכינים מפסיקה ב- 22:00, ברגע שההקלטה השנייה מתחילה, למרות שלכאורה ההקלטה אמורה להמשיך עוד 15 דקות. מה שאומר שאני מפספס את הדקות האחרונות של התוכנית, כי היא אף פעם לא נגמרת בדיוק ב- 22:00. ולא, אין לי תוכנית שלישית מוקלטת באותו זמן. רק שתי התוכניות האלו.
יום רביעי, משפחה וחיות אחרות מ- 22:00 עד לא משנה מתי.
בהגדרות מוגדרת הקלטה של 15 דקות אחרי סיום התוכנית. אבל, באופן קבוע ההקלטה של קרב סכינים מפסיקה ב- 22:00, ברגע שההקלטה השנייה מתחילה, למרות שלכאורה ההקלטה אמורה להמשיך עוד 15 דקות. מה שאומר שאני מפספס את הדקות האחרונות של התוכנית, כי היא אף פעם לא נגמרת בדיוק ב- 22:00. ולא, אין לי תוכנית שלישית מוקלטת באותו זמן. רק שתי התוכניות האלו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה באג של ערוץ 10 שלא מדייק עם קרב סכינים.
מסקנה? יש פרמטר במקס שנותן לך להוסיף זמן לסיום ההקלטה. אצלי זה תמיד 5 דקות...
יש גם תוכניות שמקדימות, אז יש פרמטר שקובע כמה זמן לפני התוכנית להקליט, אצלי זה 2 דקות.
לא זכור לי שפספסתי משהו כבר חצי שנה...
יש גם תוכניות שמקדימות, אז יש פרמטר שקובע כמה זמן לפני התוכנית להקליט, אצלי זה 2 דקות.
לא זכור לי שפספסתי משהו כבר חצי שנה...
עפר, פספסת את מה שכתבתי. מוגדר לי במקס להקליט 15 דקות אחרי. בגלל החפיפה המדוייקת בלוח השידורים (תוכנית א' מסתיימת ב- 22:00, תוכנית ב' מתחילה ב- 22:00) הוא לא מקליט את 15 הדקות שמוגדרות לו כתוספת. וגם לא כתוב שם שהתוכנית הוקלטה באופן חלקי, מבחינת המקס הכל בסדר.oferlaor כתב:זה באג של ערוץ 10 שלא מדייק עם קרב סכינים.
לא זכור לי שפספסתי משהו כבר חצי שנה......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לפני גירסא 401 זה היה תקין?
יכול להיות שהטיונר השני עסוק בהקלטת סרט ל-Max movies? למרות שבד"כ הוא לא מקליט בשעות הפריים.
לי יש עדיין 306.
יכול להיות שהטיונר השני עסוק בהקלטת סרט ל-Max movies? למרות שבד"כ הוא לא מקליט בשעות הפריים.
לי יש עדיין 306.
לא יודע. זה מצב מאד ייחודי. קרב סכינים התחיל רק לפני שבועיים, עם הגירסה החדשה. לא קשור ל- Max movies. זה בינתיים קרה ב- 100% מהמקרים (שניים כאמור), כך שזה נראה כמו באג ברור, אבל לא משהו שהרבה אנשים יתקלו בו.yes-man כתב:לפני גירסא 401 זה היה תקין?
לי יש עדיין 306....