פסטיבל מטאל גדול בתל-אביב... סחתן
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518632,00.html
להקות מכובדות כמו OPETH , WITHIN TEMPTATION יבקרו בארצנו לפסטיבל מעניין שיהיה בהאנגר 11.. עוד כמה להקות כמו THE HAUNTED ועוד.. לא מחבב את כל להקות המטאל האלו חוץ מאופת שיש להם עוד קצת לב אבל נחמד מאוד לראות להקות מכובדות שמגיעות לארץ לאחרונה. מי מגיע ?
להקות מכובדות כמו OPETH , WITHIN TEMPTATION יבקרו בארצנו לפסטיבל מעניין שיהיה בהאנגר 11.. עוד כמה להקות כמו THE HAUNTED ועוד.. לא מחבב את כל להקות המטאל האלו חוץ מאופת שיש להם עוד קצת לב אבל נחמד מאוד לראות להקות מכובדות שמגיעות לארץ לאחרונה. מי מגיע ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ג'אנגליסט....
תמיד טוב שבאות להקות חדשות.או טובות.....אבל אני אזכיר לך שבקיץ האחרון היה מופע דומה באנגר11..........היו לערך 4 אלף איש אולי פחות אפילו......אבל סאונד רע היה ( וכתבתי על זה).........כרגיל. הופיעה אז דראקוניין....שנישמעה על הפנים....ורק להקת טאריון.שהייתה האחרונה......גרמה לי קצת לחייך , כי הם נישמעו מצויין, ובליגה אחרת לעומת כל מי שהופיעה אז......כולל להקות ישראליות...כמו דיסטורטד.
הכל תלוי בהפקה.ואם מישהו ידקדק בכל....יהיה סבבה. אם יחפשו לחפף ולעשות כסף.... מישהו ישלם את ה מחיר.
רפי_א
הכל תלוי בהפקה.ואם מישהו ידקדק בכל....יהיה סבבה. אם יחפשו לחפף ולעשות כסף.... מישהו ישלם את ה מחיר.
רפי_א
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
רפי_א, ההופעה הייתה אז בגני התערוכה והיו כ-אלף איש בערך.. הייתי שם ובאמת היה סאונד זוועה..בטריון הסאונד קצת השתפר אבל עדיין סוג ב' ודרך אגב הם נתנו אחלה של הופעה..
צודק...ג'אנגליסט
אכן היה בביתן 1 נידמה לי שזה ניקרא בגני התערוכה.
היו יותר מ 1000 איש לדעתי....בהחלט לא היה עמוס.
וכאמור היה דיי על הפנים בסאונד , וכמו ששנינו הסכמנו......טאריון נראו ונישמעו אחרת מכולן. הייתי ממש ליד איש הסאונד שלהם..מבוגר שמנמן עם קרחת......שעשה עבודה מצויינת לכל החברה הצעירים לפניו על המיקסר. וכבר היה אפשר לחייך מהמוזיקה שנישמעה מצויין יחסית.
רפי_א
היו יותר מ 1000 איש לדעתי....בהחלט לא היה עמוס.
וכאמור היה דיי על הפנים בסאונד , וכמו ששנינו הסכמנו......טאריון נראו ונישמעו אחרת מכולן. הייתי ממש ליד איש הסאונד שלהם..מבוגר שמנמן עם קרחת......שעשה עבודה מצויינת לכל החברה הצעירים לפניו על המיקסר. וכבר היה אפשר לחייך מהמוזיקה שנישמעה מצויין יחסית.
רפי_א