שאלה בקשר ל--TVIX 5000 ודגמים נוספים.
שלום לכולם.
לאחרונה התחלתי יותר ויותר להתעניין בנושא ומכיון שאני מעונין לקנות יש לי כמה שאלות.
אני מבין שאפשר לחבר את המכשיר הנ"ל למחשב ולהעתיק ממנו קבצים או לחילופין להעתיק מ-USB DRIVE למשל ואז להציג את הסרטים על גבי הטלויזיה בסלון.
1 האם המכשיר יכול לפתוח כתוביות שבאות בקובץ נפרד (לא מובנות) ?
2 האם גם בקבצי HD הוא יכול לפתוח כתוביות לא מובנות ?
3 ראיתי פה באחד התגובות שאמרתם שאם רוצים לראות בו באופן אלחוטי אז זה לא הכי נוח ונתקע (ואני מתכוון לסרטי HD בעיקר)
עכשיו לי יש בבית רשת אלחוטית אז השאלה שלי היא אם אני מחבר לו מתאם אלחוטי האם אני יכול להעביר אל המכשיר קבצים באופן אלחוטי (מבלי לחברו למחשב או לחבר אליו התקן נייד) ואז לשדר אותם ?
4 על איזה דגם הייתם ממליצים לי ?
5 איפה אפשר לקנות בארץ (אם בכלל) ?
6 תודה רבה !
לאחרונה התחלתי יותר ויותר להתעניין בנושא ומכיון שאני מעונין לקנות יש לי כמה שאלות.
אני מבין שאפשר לחבר את המכשיר הנ"ל למחשב ולהעתיק ממנו קבצים או לחילופין להעתיק מ-USB DRIVE למשל ואז להציג את הסרטים על גבי הטלויזיה בסלון.
1 האם המכשיר יכול לפתוח כתוביות שבאות בקובץ נפרד (לא מובנות) ?
2 האם גם בקבצי HD הוא יכול לפתוח כתוביות לא מובנות ?
3 ראיתי פה באחד התגובות שאמרתם שאם רוצים לראות בו באופן אלחוטי אז זה לא הכי נוח ונתקע (ואני מתכוון לסרטי HD בעיקר)
עכשיו לי יש בבית רשת אלחוטית אז השאלה שלי היא אם אני מחבר לו מתאם אלחוטי האם אני יכול להעביר אל המכשיר קבצים באופן אלחוטי (מבלי לחברו למחשב או לחבר אליו התקן נייד) ואז לשדר אותם ?
4 על איזה דגם הייתם ממליצים לי ?
5 איפה אפשר לקנות בארץ (אם בכלל) ?
6 תודה רבה !
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ה 5000 הוא דגם ישן שלא קורא קבצי mkv.
מומלץ ה 4100 או ה 5100. שניהם קוראים mkv. ( ה 5100 יקר יותר בגלל העיצוב שלו אבל זהה מבחינה פונקציונלית ל 4100 )
ל Dvico דגם חדש ששמו 6500. עדיין בחיתולים. כרגע יש איתו לא מעט בעיות ( והוא גם לא נמכר בארץ ).
רשת אלחוטית לא עומדת בביצועים הדרושים לניגון קבצי HD. אין לך ברירה אתה חייב חיבור קווי על מנת לנגן קבצים משרת קבצים.
ניתן לרכוש את המכשיר בעולם הדיגיטלי ברמת השרון. נדמה לי שיש גם חנות מומלצת באזור חיפה שאני לא זוכר את שמה.
ליאור
מומלץ ה 4100 או ה 5100. שניהם קוראים mkv. ( ה 5100 יקר יותר בגלל העיצוב שלו אבל זהה מבחינה פונקציונלית ל 4100 )
ל Dvico דגם חדש ששמו 6500. עדיין בחיתולים. כרגע יש איתו לא מעט בעיות ( והוא גם לא נמכר בארץ ).
רשת אלחוטית לא עומדת בביצועים הדרושים לניגון קבצי HD. אין לך ברירה אתה חייב חיבור קווי על מנת לנגן קבצים משרת קבצים.
ניתן לרכוש את המכשיר בעולם הדיגיטלי ברמת השרון. נדמה לי שיש גם חנות מומלצת באזור חיפה שאני לא זוכר את שמה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אוקיי תודה ועוד כמה דברים אחרונים:
1 האם אני יכול להעביר קבצים באופן אלחוטי מהמחשב ל-Devico5100 ואז לנגן אותם בסטרימר או שאני יהיה חייב לחבר פיזית את הסטרימר למחשב או ל-FLASH DRIVE עלמנת להעביר קבצים ?
2 האם ה-Devico5100 פותח תרגומים שאינם מובנים ?
3 האם ה-Devico5100 בא עם חיבור SATA להארד דיסק ?
1 האם אני יכול להעביר קבצים באופן אלחוטי מהמחשב ל-Devico5100 ואז לנגן אותם בסטרימר או שאני יהיה חייב לחבר פיזית את הסטרימר למחשב או ל-FLASH DRIVE עלמנת להעביר קבצים ?
2 האם ה-Devico5100 פותח תרגומים שאינם מובנים ?
3 האם ה-Devico5100 בא עם חיבור SATA להארד דיסק ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

לא תוכל לנגן קבצי HD מעל רשת אלחוטית. תהיה חייב לחבר את הסטרימר או :
1. בכבל רשת למחשב\שרת
2. לחבר דיסק מקומי ולהעבר אליו תכנים בכבל USB
3. Flash-Drive מעולם לא ניסיתי אבל בכל מקרה הנפח של זה דיי מוגבל.
מאותה מגבלה של 1, אתה יכול להבין שלהעביר קובץ של 8 גיגה ברשת אלחוטית זה לא פרקטי.
ליאור
1. בכבל רשת למחשב\שרת
2. לחבר דיסק מקומי ולהעבר אליו תכנים בכבל USB
3. Flash-Drive מעולם לא ניסיתי אבל בכל מקרה הנפח של זה דיי מוגבל.
מאותה מגבלה של 1, אתה יכול להבין שלהעביר קובץ של 8 גיגה ברשת אלחוטית זה לא פרקטי.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

1. בוודאיgshhar כתב:אם אני מחבר הארד דיסק נייד הוא מזהה אותו ונותן להעתיק ממנו קבצים ?
ואגב איך האיכות בקבצי DIVX ו-HD ?...
2. תצטרך לקבוע בעצמך. יש הטוענים שאיכות ה SD בסטרימרים של Dvico היא לא פחות ממעולה. לדעתי Once ראית סרט ב HD לא תרצה להתקרב ל DVD ובטח לא ל Divx.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
דיברתי היום בבוקר עם החנות העולם הדיגיטלי ואין להם במלאי את ה-4100 ואת ה-5100 וכנראה גם לא יהי כבר (כך נאמר לי),אבל בחודש הבא יגיע ה-6500.
יש עוד מקומות בארץ (שמעתי שיש בחיפה משהו) שבו אני יוכל להשיג את ה-5100 ? (או אפילו את ה-4100) ?
יש עוד מקומות בארץ (שמעתי שיש בחיפה משהו) שבו אני יוכל להשיג את ה-5100 ? (או אפילו את ה-4100) ?