רסיבר עד 9000שח
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כאן תוכל לעמוד על ההבדלים ולהחליט אם שווה ההבדל הכספי.
http://www.yamaha.co.jp/english/product ... me=rxv1800
http://www.yamaha.co.jp/english/product ... me=rxv1800
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מה שאני אוהב אצל אורי זה שהוא מתחקר קשות את השואל על ההעדפות, הטעמים והציוד שלו ובסוף תמיד ממליץ על ימאה 
NEC, אתה מחפש רסיבר עד 9,000 ש"ח? בשביל זה בדיוק נערך מבחן הרסיברים האחרון. אני מציע לך לקרוא את הרביו על כל אחד בניפרד ולהחליט מה הכי טוב עבורך. לדעתי במחיר רחוב של 8,000 ש"ח, אף אחד לא מדגדג את הפיוניר LX-70.
NEC, אתה מחפש רסיבר עד 9,000 ש"ח? בשביל זה בדיוק נערך מבחן הרסיברים האחרון. אני מציע לך לקרוא את הרביו על כל אחד בניפרד ולהחליט מה הכי טוב עבורך. לדעתי במחיר רחוב של 8,000 ש"ח, אף אחד לא מדגדג את הפיוניר LX-70.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אני אסביר לך למה:
א.שמעתי הרבה ימאהה+וורפדייל. בנוסף יש לו סאב של ימאהה.
ב.אני לא אוהב דנון לא מאמין במוצרים שלהם. כנ"ל פיוניר. אונקיו מתומחר פה בארץ בטירוף לא נורמלי. מה נשאר? ימאהה.
כאשר הולכים על יכולות קול בלבד תוכל לראות את ההמלצות על ארקאם, קיימברידג' וכו...
ב.אני לא אוהב דנון לא מאמין במוצרים שלהם. כנ"ל פיוניר. אונקיו מתומחר פה בארץ בטירוף לא נורמלי. מה נשאר? ימאהה.
כאשר הולכים על יכולות קול בלבד תוכל לראות את ההמלצות על ארקאם, קיימברידג' וכו...
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- קיבל תודות: 0
הייתי קופץ על זה מיד אם הייתי מסיים את השדרוג של הסטריאו.
בעיני הרסיבר הכי משתלם בארץ ברמות המחירים האלה.
המבחן של אבי רק מוסיף אור.

בעיני הרסיבר הכי משתלם בארץ ברמות המחירים האלה.
המבחן של אבי רק מוסיף אור.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אורי,אורי_ו כתב:אני אסביר לך למה:
כאשר הולכים על יכולות קול בלבד תוכל לראות את ההמלצות על ארקאם, קיימברידג' וכו......
ב. גם אני לא אוהב דנון, אונקיו לא מתומחר (מחיר רחוב) יותר מאשר הימאהה. מה נשאר? פיוניר!
ג. נכון!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

בטח שכן.
מגבר של הכניסה של אונקיו מתומחר בארץ ב 3500 ש"ח, זהו ה505. מחירו בארה"ב כ380 דולר.
המגבר שמולו זה ה461 (נגיד בתכלס זה ה 361 אבל אני לא נכנס לקטנות), שעולה בארה"ב 350 דולר.
ה461 מתומחר בארץ רשמית 2300 ש"ח.
כ1200 ש"ח פחות, או לפי שער הדולר שהם תומחרו של 4 ש"ח , כ 300 דולר יותר יקר.
ב300 דולר יותר אתה קונה 605 בארה"ב.
שמתומחר בארץ ב 5000 ש"ח. בארה"ב הוא אגב 600 דולר. שזה ב 50 דולר יותר מה661 . שאגב בארץ מתומחר כמו ה505.
ועוד לא הגענו למי שנותן את השירות על זה ומי על זה .
מגבר של הכניסה של אונקיו מתומחר בארץ ב 3500 ש"ח, זהו ה505. מחירו בארה"ב כ380 דולר.
המגבר שמולו זה ה461 (נגיד בתכלס זה ה 361 אבל אני לא נכנס לקטנות), שעולה בארה"ב 350 דולר.
ה461 מתומחר בארץ רשמית 2300 ש"ח.
כ1200 ש"ח פחות, או לפי שער הדולר שהם תומחרו של 4 ש"ח , כ 300 דולר יותר יקר.
ב300 דולר יותר אתה קונה 605 בארה"ב.
שמתומחר בארץ ב 5000 ש"ח. בארה"ב הוא אגב 600 דולר. שזה ב 50 דולר יותר מה661 . שאגב בארץ מתומחר כמו ה505.
ועוד לא הגענו למי שנותן את השירות על זה ומי על זה .