אין 100hz ל HDTV?
יש לי טלוויזיית toshiba 29sz8, היא אמורה להראות ב 100hz, ובאמת יש לי אפשרות בתפריט של הטלוויזיה לבחור את התדירות.
אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לחיבור ה HDTV האפשרות הזו נעלמת, והריצוד נוראי.
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
יכול להיות שזה בגלל שחיברתי דרך yPrPbP ולא S-VIDEO?
אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לחיבור ה HDTV האפשרות הזו נעלמת, והריצוד נוראי.
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
יכול להיות שזה בגלל שחיברתי דרך yPrPbP ולא S-VIDEO?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
fargoth,
נראה לי שהריצוד נובע בעיקר מרזולוציה לא תואמת למסך שלך.
נסה לברר מה הרזולוציה הטבעית של המסך שלך וכוון את הרזולוציה במחשב בהתאם.
נראה לי שהריצוד נובע בעיקר מרזולוציה לא תואמת למסך שלך.
נסה לברר מה הרזולוציה הטבעית של המסך שלך וכוון את הרזולוציה במחשב בהתאם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
fargoth,
חסר לי עוד מידע. מה בדיוק אתה מחבר לחיבור קומפוננט - משהו פרוגרסיבי (מנגן DVD, מחשב, או מה)?
חסר לי עוד מידע. מה בדיוק אתה מחבר לחיבור קומפוננט - משהו פרוגרסיבי (מנגן DVD, מחשב, או מה)?
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סליחה שלא הגבתי עד עכשיו, אתם מהירים פה =P
אז ככה, אני מחבר את המחשב שלי, שיש לו כ. מסך NX66256D עם יציאת HDTV.
היציאה מכילה אפשרות לחיבור בקומפוננט או ב s-video.
חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות יציאת הקומפוננט לכניסת ה HDTV בטלוויזיה ובחרתי לשדר לה ב 1080i.
אני לא זוכר מספרים מדוייקים בקשר לרזולוציה כי פשוט לא היה לי כוח להסתכל עליהם מרוב שהם קטנים ומרצדים... אבל אני משער שהרזולוציה הראשונה שנבחרה היא המתאימה ביותר... (אחת לפני הכי גבוהה אני חושב..)
ניסיתי לעבור בין רזולוציות וחוץ מלהשתמש בפחות משטח התצוגה של המסך ולשנות את ה aspect ratio זה לא עשה הרבה....
אני לא יודע אם זה רלוונטי, כי אני הגדרתי הכל דרך תפריט נפרד מהמסך את כל מה שקשור לטלוויזיה ועבדתי בלי מסך מחשב במקביל (לא מחובר פיזית בכלל)
אבל המקום היחיד במחשב שיש בו refresh rate הוא החלק שבו בוחרים למסך המחשב את קצב הרענון... והוא תקוע על 60HZ בלי אפשרות לשנות אותו, אבל נראה לי שזה בגלל שאין מסך מחשב מחובר.
אז ככה, אני מחבר את המחשב שלי, שיש לו כ. מסך NX66256D עם יציאת HDTV.
היציאה מכילה אפשרות לחיבור בקומפוננט או ב s-video.
חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות יציאת הקומפוננט לכניסת ה HDTV בטלוויזיה ובחרתי לשדר לה ב 1080i.
אני לא זוכר מספרים מדוייקים בקשר לרזולוציה כי פשוט לא היה לי כוח להסתכל עליהם מרוב שהם קטנים ומרצדים... אבל אני משער שהרזולוציה הראשונה שנבחרה היא המתאימה ביותר... (אחת לפני הכי גבוהה אני חושב..)
ניסיתי לעבור בין רזולוציות וחוץ מלהשתמש בפחות משטח התצוגה של המסך ולשנות את ה aspect ratio זה לא עשה הרבה....
אני לא יודע אם זה רלוונטי, כי אני הגדרתי הכל דרך תפריט נפרד מהמסך את כל מה שקשור לטלוויזיה ועבדתי בלי מסך מחשב במקביל (לא מחובר פיזית בכלל)
אבל המקום היחיד במחשב שיש בו refresh rate הוא החלק שבו בוחרים למסך המחשב את קצב הרענון... והוא תקוע על 60HZ בלי אפשרות לשנות אותו, אבל נראה לי שזה בגלל שאין מסך מחשב מחובר.