PS3 ומשחקים צרובים?
האם הPS3 לא מזהה בכלל מדיות צרובות, לא משחקים ולא סרטים??
לפי מה שהבנתי עד כה אז לא, אז זה אומר שכולכם קונים את המכשיר וקונים משחקים מקוריים שעולים הון?, וגם אם משחקים במשחקים של PS2 אותו הדבר?
בעירי יש חנות מחשבים ואחד המוכרים אמר לי לאחרונה שיש לו PS3 והוא מריץ עליו צרובים דרך הלינוקס שמותקן עליו, לפי מה שהוא אמר נשמע לי דרך קצת מסובכת אבל עדיין כדאית עד שימצא איזה צ'יפ פלא, מישהו מכיר את העניין הזה עם הלינוקס?
לפי מה שהבנתי עד כה אז לא, אז זה אומר שכולכם קונים את המכשיר וקונים משחקים מקוריים שעולים הון?, וגם אם משחקים במשחקים של PS2 אותו הדבר?
בעירי יש חנות מחשבים ואחד המוכרים אמר לי לאחרונה שיש לו PS3 והוא מריץ עליו צרובים דרך הלינוקס שמותקן עליו, לפי מה שהוא אמר נשמע לי דרך קצת מסובכת אבל עדיין כדאית עד שימצא איזה צ'יפ פלא, מישהו מכיר את העניין הזה עם הלינוקס?
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תתפלא, יש אנשים שמוכנים לשלם כסף!
יש לי את ה-PS3 חודשיים, אין לי עשרות משחקים - רק 3 (שאחד מהם קיבלתי ביחד עם הקונסולה), ואני מזמין מחו"ל, כך שמשחק עולה 200 וקצת ש"ח (ולא 400 + בארץ).
יש לי את ה-PS3 חודשיים, אין לי עשרות משחקים - רק 3 (שאחד מהם קיבלתי ביחד עם הקונסולה), ואני מזמין מחו"ל, כך שמשחק עולה 200 וקצת ש"ח (ולא 400 + בארץ).
!I do my own stunts
קנית PS3 בשביל לשחק בו במישחקי PS2?shiki כתב:כבעליו של PS2 אשמח לדעת איזה דגם כן תומך במשחקי PS2odedia כתב: משחקים של PS2 - תלוי בדגם שלך. בדגם של ה-40GB, אפילו משחקים מקוריים של PS2 לא יעבדו.......
אתה לא חושב שזה מגוחך?
נראה לי שבעלי PS3 נמצאים במצוקה אמיתית...
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
ממש ממש לא אבל ברשותי עשרות משחקי סוני 2 שחלקם אפילו לא שוחקו ,מה אתה בדיוק מצפה שאעשה איתם?gameboy כתב:קנית PS3 בשביל לשחק בו במישחקי PS2?shiki כתב:כבעליו של PS2 אשמח לדעת איזה דגם כן תומך במשחקי PS2odedia כתב: משחקים של PS2 - תלוי בדגם שלך. בדגם של ה-40GB, אפילו משחקים מקוריים של PS2 לא יעבדו.......
אתה לא חושב שזה מגוחך?
נראה לי שבעלי PS3 נמצאים במצוקה אמיתית......
ודרך אגב עדיין לא קניתי , כרגע מתעניין.