Philips 9632 וחיבור למחשב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
liadR,
לא ניסיתי בבדיקה שלו (האם קראת את הביקורת שלו באתר?) לחבר ל-HTPC, אבל אין שום סיבה שחיבור למחשב יעורר בעיות איתו.
מה הבעיה שהם מדווחים (סלח לי על העצלנות שאני לא קורא את השרשור).
לא ניסיתי בבדיקה שלו (האם קראת את הביקורת שלו באתר?) לחבר ל-HTPC, אבל אין שום סיבה שחיבור למחשב יעורר בעיות איתו.
מה הבעיה שהם מדווחים (סלח לי על העצלנות שאני לא קורא את השרשור).
הם טוענים שיש עיכוב בתמונה, וזה מפריע במשחקים מהירים, קרעים, מריחה וריצוד בתמונה בעיקר כאשר מעבירים 1080P.
בעיקרון הם אומרים שהטלוויזיה לא מיועדת למחשב.
קראתי את המאמר באתר ולכן רציתי אותה מאוד אבל אני בונה על מחשב סלוני לשימושיו הנרחבים. לא נראה לי הגיוני להוציא כל כך הרבה כסף כאשר 50% מהזמן אני לא יהנה ממנה.
גם ב- http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D/Conclusion מצויין שיש עיכוב.
מבאס שטלוויזיה שהשקיעו בא כל כך הרבה לא מתאימה למחשב.
בעיקרון הם אומרים שהטלוויזיה לא מיועדת למחשב.
קראתי את המאמר באתר ולכן רציתי אותה מאוד אבל אני בונה על מחשב סלוני לשימושיו הנרחבים. לא נראה לי הגיוני להוציא כל כך הרבה כסף כאשר 50% מהזמן אני לא יהנה ממנה.
גם ב- http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D/Conclusion מצויין שיש עיכוב.
מבאס שטלוויזיה שהשקיעו בא כל כך הרבה לא מתאימה למחשב.
בחיבור מחשב ב 1080P באמת יש בעיה, אבל ממרחק של שני מטרים כבר לא רואים את זה.
הכי בולט בתזוזה של עכבר, נראה כמו interlaced. בסרטים בולט פחות אך עדיין ניתן להבחין בזה ממרחק קטן. ב 720P זה לא קיים.
יש סיכוי שאולי יפתר בגרסת תוכנה חדשה.
לגבי delay יש באמת עיקוב של 100ms פחות או יותר.
חוץ מזה המסך מדהים גם ב SD וכמובן ב HD.
הכי בולט בתזוזה של עכבר, נראה כמו interlaced. בסרטים בולט פחות אך עדיין ניתן להבחין בזה ממרחק קטן. ב 720P זה לא קיים.
יש סיכוי שאולי יפתר בגרסת תוכנה חדשה.
לגבי delay יש באמת עיקוב של 100ms פחות או יותר.
חוץ מזה המסך מדהים גם ב SD וכמובן ב HD.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
האם יש מישהו שיש לו את המסך בשילוב עם XBOX / PS3 שיש לו בעיה כמו שמותארת כאן?talush כתב:בגלל הסיבה הזאת, המסך הזה פחות מתאים למשחקים ( ps3 , xbox 360 )
ראיתי כמה תלונות שבמשחקים מהירים מרגישים את ההשהיה בין ביצוע הפעולה לבין הדמות שזזה....
יש לי את המסך ואני עומד לרכוש PS3 ואם אכן יש בעיה אשמח לדעת.
- oferlaor
- מנהל

LiadR,
אז אתה לא מדבר על מחשב אלא על GAMING... הסיבה היא ככל הנראה עיבוד התמונה של המסך.
ממה שאני שומע יש למסך עדכוני תוכנה תכופים (שמוסיפים יכולות עיבוד למסך). מאוד יתכן שכבר שוחררה גירסא עם GAMING MODE. ב-SONY 3500 יש כזה מצב שמיועד ספציפית לGAMING! לדעתי אם פיליפס לא הוסיפו את זה עד עכשיו, הם יוסיפו את זה בהמשך.
אז אתה לא מדבר על מחשב אלא על GAMING... הסיבה היא ככל הנראה עיבוד התמונה של המסך.
ממה שאני שומע יש למסך עדכוני תוכנה תכופים (שמוסיפים יכולות עיבוד למסך). מאוד יתכן שכבר שוחררה גירסא עם GAMING MODE. ב-SONY 3500 יש כזה מצב שמיועד ספציפית לGAMING! לדעתי אם פיליפס לא הוסיפו את זה עד עכשיו, הם יוסיפו את זה בהמשך.
יש לי אותו דגם ואין את הבעיה שאתה מזכיר .אין עיכוב בין התמונה לקול.לפי מה שהבנתי מעופר שקל פאג במסך הזה אפשר לפטור דרך עדכון גרסה.במשחקים לא בדקתיLiadR כתב:oferlaor,
זה לא נראה לי רק Gaming אם אני ארצה לראות סרטים עלול להיווצר עיקוב בין התמונה לקול ואז זה יהיה מאוד מעצבן לראות סרט.
השאלה היא האם כדאי להשקיע ולקוות לטוב או לקנות מסך אחר?...
- oferlaor
- מנהל

LiadR,
אם אתה משתמש ברמקולים הפנימיים אז אין בעיה, כי יש עיכוב בצליל בכדי שזה יהיה תואם.
אם אתה משתמש ברסיבר חיצוני, אפשר להוסיף LIPSYNC DELAY וכך הבעיה נפתרת.
כאמור לגבי GAMING, אשמח לשמוע ממישהו ששדרג לגירסא האחרונה, כי כבר ראיתי שהוסיפו כל מני יכולות נוספות מאז שאני סקרתי את המסך.
אם אתה משתמש ברמקולים הפנימיים אז אין בעיה, כי יש עיכוב בצליל בכדי שזה יהיה תואם.
אם אתה משתמש ברסיבר חיצוני, אפשר להוסיף LIPSYNC DELAY וכך הבעיה נפתרת.
כאמור לגבי GAMING, אשמח לשמוע ממישהו ששדרג לגירסא האחרונה, כי כבר ראיתי שהוסיפו כל מני יכולות נוספות מאז שאני סקרתי את המסך.
בקישור הבא: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... FL9632D/10
יש פירוט מפיליפס כיצד להגדיר את המסך לחיבור מחשב למטרות שונות (עבודה במחשב, משחקים וצפיית סרטים במחשב), מישהו מקבל את הכשלים גם לאחר ביצוע הפעולות שבקישור בכל אחד מהמטרות?
ilayb אם אני צופה ממרחק מעל 2 מטר אני לא הראה את הכשלים שציינתי?
יש פירוט מפיליפס כיצד להגדיר את המסך לחיבור מחשב למטרות שונות (עבודה במחשב, משחקים וצפיית סרטים במחשב), מישהו מקבל את הכשלים גם לאחר ביצוע הפעולות שבקישור בכל אחד מהמטרות?
ilayb אם אני צופה ממרחק מעל 2 מטר אני לא הראה את הכשלים שציינתי?