למען האמת שהנושא עלה שבוע שעבר ביני לבין עפר.
חשבנו לפתוח פורום ל"תקציב מוגבל".
העיניין הוא איך קובעים את הגבול?
אישית אני חושב שלא צריך פורום נפרד, לפחות לא כרגע. אין לי בעיה לדבר על מוצרים זולים (ראו ביקורת שלי על TAMP).
המדד היחיד שלי הוא שאנשים שאכפת להם איך הם שומעים/רואים. זו הדרישה היחידה שלי ממי שבא לאתר (ואם הוא הגיע לפה כנראה שאכפת לו והוא לפחות חיפש בגוגל לפני שהלך ורכש).
הגבול שאני שם כרגע הוא מוצרי מדבקה (נמר, קח כמה נשימות עמוקות...

).
אני לא מוכן לדבר על מוצרי מדבקה, לא מוכן להמליץ עליהם והם לא שיקול להמלצה אפילו.
העיניין הוא לא ה-BRAND (גם SONIC IMPACT לא היו ידועים לפני שיצאו עם ה-T-AMP ויותר מזה, גם היום הם לא נחשבים איזה יצרן HI-END....).
העיניין הוא שמוצרי מדבקה שמיוצרים לפי משקל נוגדים את כל מה שאני מאמין בו בתחום הזה.
איכות בניה לקויה, סאונד זוועתי, הדבקת שם מתוך כוונה להטעות את הקונה התמים שכביכול המוצר שייך לאיזה קונצרן או חברה "ידועה" או "בעלת תהילת עבר" (ע"ע ITT, GRUNDING וכו') - מבחינתי גובל בהונאה. פשוט ככה.
מכירה דרך מכרזים עם מחיר "מחירון" שהוא פי 10 מהמחיר שבד"כ הוא נסגר עליו, כדי לנצל את הצורך של הצרכן הישראלי "לדפוק את המערכת", כשלמעשה מי שצוחק כל הדרך אל הבנק הוא היבואן/יצרן אשר מייצר את זה בעלות שהיא עשירית ממה שהמחיר שהמוצר נסגר עליו - כל זה לא מוצא חן בעיני. נקודה.
סתם כקוריוז, הציעו לי בעבר לייבא המון מוצרים כאלו, מישהו שעשה זאת בעבר ועשה את המיליונים שלו הציע להעביר אלי את הקשרים שלו במזרח הרחוק והבטיח לי שאעשה הרבה מאוד כסף, כי בינינו, מה נמכר יותר (לא כמויות אלא במחזור שנתי)? - HI-END או מוצרי מדבקה? ברור שמוצרי מדבקה.
רק שתבינו, אלקול, יבואני פירלס ושות' גילגל מחזור של 70 מיליון ש"ח ב-2003 (אם אני לא טועה), זה יותר ממה שגילגלו כל היבואנים הגדולים (של חברות אמיתיות) יחד !
אז, כפי שאתם מבינים, לא לקחתי את ההצעה הזו.
יש יגידו שאני טיפש. אבל על העקרונות שלי אני לא מוכן לוותר.