חדשות "חמות" מ-DVICO בנוגע לבעיות ב - TVIX 6500
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ממש בלאגן. מעניין אם יהיה ניתן לבצע את כל הפרוצדורה של המשלוח דרך העולם הדיגיטלי 
לדעתי העולם הדיגיטלי מחוץ לעסק הזה.
דביקו ייאלצו לממן משלוחים הלוך וחזור...
אני באופן אישי קיבלתי החלטה סופית:
בשבילי-הדגם הזה שרוף,אני לא נוגע בדגם החולה הזה .
(למרות שבאופן אישי אני לא צריך את דביקו כדי להפוך את המכשיר האישי שלי
לדגם טורבו)
נ.ב
בינתיים התחזית שלי מתממשת.
דביקו ייאלצו לממן משלוחים הלוך וחזור...
אני באופן אישי קיבלתי החלטה סופית:
בשבילי-הדגם הזה שרוף,אני לא נוגע בדגם החולה הזה .
(למרות שבאופן אישי אני לא צריך את דביקו כדי להפוך את המכשיר האישי שלי
לדגם טורבו)
נ.ב
בינתיים התחזית שלי מתממשת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gameboy,
הפכת את דעתך די מהר.
אל תשללו כל כך מהר את הטיפול של העולם הדיגיטלי בנושא, DViCO גם ככה יממנו את עלות המשלוחים ולכן אני לא רואה מניעה כי העולם הדיגיטלי יספק פתרון. בכל אופן, הנושא הזה די טרי ואני מאמין כי כל רוכשי 6500 יטופלו בקרוב.
הפכת את דעתך די מהר.
אל תשללו כל כך מהר את הטיפול של העולם הדיגיטלי בנושא, DViCO גם ככה יממנו את עלות המשלוחים ולכן אני לא רואה מניעה כי העולם הדיגיטלי יספק פתרון. בכל אופן, הנושא הזה די טרי ואני מאמין כי כל רוכשי 6500 יטופלו בקרוב.
אכן,שיניתי את דעתי.ziv_r כתב:gameboy,
הפכת את דעתך די מהר.
אל תשללו כל כך מהר את הטיפול של העולם הדיגיטלי בנושא, DViCO גם ככה יממנו את עלות המשלוחים ולכן אני לא רואה מניעה כי העולם הדיגיטלי יספק פתרון. בכל אופן, הנושא הזה די טרי ואני מאמין כי כל רוכשי 6500 יטופלו בקרוב....
וזה לא בושה,ההיפך.
לא ידעתי שיש בעיות נוספות מעבר לבעיית החימום.
(לידיעתך-כבר הכנתי בצד 2 מאווררים משופרים יעודיים לצורך החלפה שהיתה צפוייה).
בנוסף-לא אתפלא אם יתגלו במכשיר בעיות נוספות....
כמו שאמרתי,לדעתי הדגם הזה חולה.
דווקא עכשיו, לאחר ש- DVICO יבצעו את כל השינויים/תיקונים (שהיו צריכים להיתבצע הרבה לפני שהם התחילו למכור את המכשיר) ומכיוון שהם לא יכולים להרשות לעצמם "פדיחות" נוספות אני משוכנע שהם יבדקו את המכשיר מכף רגל ועד ראש!!!
התוצאה תהיה שיתכן שלבסוף נקבל את אחד המכשירים היותר אמינים
חבלש זה קורה על גבם של אלו שכבר רכשו ויצטרכו עכשיו להישאר בלי המכשיר עד שהוא יחזור מתיקון.
חבלש זה קורה על גבם של אלו שכבר רכשו ויצטרכו עכשיו להישאר בלי המכשיר עד שהוא יחזור מתיקון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כל זה אולי נכון אבל לא רלוונטי.udi13 כתב:דווקא עכשיו, לאחר ש- DVICO יבצעו את כל השינויים/תיקונים (שהיו צריכים להיתבצע הרבה לפני שהם התחילו למכור את המכשיר) ומכיוון שהם לא יכולים להרשות לעצמם "פדיחות" נוספות אני משוכנע שהם יבדקו את המכשיר מכף רגל ועד ראש!!!
חבלש זה קורה על גבם של אלו שכבר רכשו ויצטרכו עכשיו להישאר בלי המכשיר עד שהוא יחזור מתיקון....
מבחינת הצרכן המכשיר הזה "שרוף"
הם יצטרכו לקרוא לו בשם אחר ( גם אם מדובר באותו המכשיר ) בשביל למכור.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מעניין כי הרבה אנשים ביצעו Pre Order ל 6500 על סמך מוניטין עבר של DViCO. האם אנשים נוספים ינהגו בצורה זהה לקראת הדגם הבא? 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ואז יתחילו לכתוב עלי:
"איזה גנב, קונה ב 150$ ומוכר ב350$...",
למה לי הצרות האלו?
יש פה כל כך הרבה אנשי עסקים מפותחים ומצליחים שבטח יצליחו לרכוש ב 150$ ולמכור ב 170$ ועוד לצחוק כל הדרך לבנק...(עד שההשפעה של הכדור תעבור - או עד שהם יוציאו תדפיס של החשבון...)
למה לי הצרות האלו?
יש פה כל כך הרבה אנשי עסקים מפותחים ומצליחים שבטח יצליחו לרכוש ב 150$ ולמכור ב 170$ ועוד לצחוק כל הדרך לבנק...(עד שההשפעה של הכדור תעבור - או עד שהם יוציאו תדפיס של החשבון...)
גיא, אני ואתה ודי!
- oferlaor
- מנהל

guy_k,
אני שומע את זה הרבה מאנשים שמעולם לא יבאו מסחרית דבר (מקסימום שלחו לארץ אייפוד או משהו ב-EMS והחליקו להם אותה במכס).
משום מה אנשי העסקים תמיד צריכים לקחת עוד, המוזרים האלה לא אוהבים כנראה להפסיד כסף או, רחמא לצילן, לפרפר בשביל 3000 ש"ח משכורת בחודש...
אני שומע את זה הרבה מאנשים שמעולם לא יבאו מסחרית דבר (מקסימום שלחו לארץ אייפוד או משהו ב-EMS והחליקו להם אותה במכס).
משום מה אנשי העסקים תמיד צריכים לקחת עוד, המוזרים האלה לא אוהבים כנראה להפסיד כסף או, רחמא לצילן, לפרפר בשביל 3000 ש"ח משכורת בחודש...
אנשי העסקים המצליחים באמת הם אלה שמצליחים למכור ב-350$ ולגרום לאנשי הפורום לרשום בדיונים "טוב, זה הרבה כסף לייבא ומיסים וכל זה..."guy_k כתב:ואז יתחילו לכתוב עלי:
למה לי הצרות האלו?
יש פה כל כך הרבה אנשי עסקים מפותחים ומצליחים שבטח יצליחו לרכוש ב 150$ ולמכור ב 170$ ועוד לצחוק כל הדרך לבנק...(עד שההשפעה של הכדור תעבור - או עד שהם יוציאו תדפיס של החשבון...)...
- oferlaor
- מנהל

כמעט קניתי את המכשיר מ - DC ולמזלי ביטלתי ברגע האחרון (בזכות העכובים היה לי זמן לחשוב). לגבי מכשירים מהסוג הזה שמיוצרים בכמויות קטנות ולא ברמה איכות גבוהה אני בכלל לא בטוח שעוגמת הנפש של קבלת מכשיר לא תקין שוה את החיסכון ביבוא. אני אחכה שיהיה יבוא מסודר עם אחריות ברורה.
סוג הבעיות שהתגלו ב- TVIX בחומרה ובתוכנה מראות שהמוצר לא נבדק בצורה רצינית, אני לא מאמין שיש להם בכלל QA משמעותי. מבחינתם QA זה לאנשים חלשים
סוג הבעיות שהתגלו ב- TVIX בחומרה ובתוכנה מראות שהמוצר לא נבדק בצורה רצינית, אני לא מאמין שיש להם בכלל QA משמעותי. מבחינתם QA זה לאנשים חלשים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
סביר להניח שהיבוא לארץ יידחה בכמה חודשים טובים..
...
אדרבא, שיתעסקו. אני מעדיף כלקוח לעבוד מול נציגות בארץ ולא מול "2 סיניים" כפי שנהוג להתייחס כאן אל יצרני הפופקורן.oferlaor כתב:דודיפלצת,
זו מדינה חופשית, מי שרוצה להתעסק עם זה מוזמן......
התכוונתי שבדרך כלל אין אנו מתייחסים ליבואנים המוצלחים כגנבים אלא נוטים להגן עליהם (מלבד בשרשור התלונות על מחירים). וגם עם זה, אין לי בעיה.
אני מקווה שדברי לא הוצאו מהקשרם.