אחרי 3 שנים וחודש הופיעו שני פסי רוחב לבנים על רקע שחור , המסך נלקח לאחר כבוד למעבדה של ח.י , לאחר בדיקה שקבעה שהלך פנל תומחר התיקון 10k !!!
אני אחסוך מכם את כל דין הדברים ביננו לבית מוקד השירות , וכי ניתן להבין ששום התחשבות מצידם לא באה בחשבון .
ששמעתי את מחיר התיקון ואת הצורה שבה התיחסו לאחי החלטתי לקחת את הטיפול בנושא עליי ( מתוך דאגה לבריאות אחי וצוות טכנאיי ח.י
רשמתי מייל זועם לשירות של LG העולמי ( הבטחתם 60000 שעות וכו' )
וקיבלתי מייל אדיב חזרה עם שם של בחור שיטפל בבעיה ויבדוק מול ח.י את הסיפור
כמובן שהופתעתי על המהירות והאדיבות של הנציג
שאכן פנה ל ח.י לקבלת פרטים , חזר אליי במייל לאחר מספר ימים במייל שהפרטים כולם אצלו והוא בודק מה ניתן לעשות בנדון.
בקיצור , סוכם שישלח מסך חדש מחול עבורי (עלות על LG ) והרכבה אני אצטרך לשלם ל ח.י
והם יספקו לי מסך חלופי עד שיגיע המסך מחו"ל ( זה שירות !!!!! )
אגב ח.י ביקשו על ההרכבה 2000 ש"ח ( לא לא טעיתי בהקלדה ) חשבתי שוב לפנות ל צ'יאן אבל ויתרתי (גם בלעדי השם "שלנו" לא משהו בעולם) .
נ.ב ניסו לקמבן אותי ב ח.י ולתת לי מסך נחות (קיבלתי פנל יותר איכותי מזה המקורי ) מהמלאי שלהם אבל אמרתי להם שאני מבקש לקבל לאחר התיקון את ה SERIAL של המסך שהם מרכיבים , מכן כבר לא התעסקו איתי יותר.
מוסר השכל - מי שקבע את המושג "אור לגויים" לא תכנן שיהיה אינטרנט שנדע מה קורה אצל הגויים . מסקנה לא לוותר גם אם הכל נראה שחור תרתי משמע