שלום רב לחברי הפורום
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה"40 ודי ננעלתי על טלויזיה סוני
עכשיו שמתי לב שבכל הפורומים כמעט ואין אזכורים לטלוויזיות lcd של סוני .
השאלה ההיא מה זה אומר שאף אחד לא קונה אותם כי הם לא שוות
או שרק מעטים קונים ולכן אין הרבה אזכורים .
בכל מקרה אני מתלבט בין שתי דגמים של סוני שהם hd ready
kdl 40p3000
ו kdl 40s3000
אני מעונין אם מישהו קנה ויש לו חוות דעת על המוצר אז בבקשה אפשר טיפים אם כדאי או לא.
וגם אני פתוח להצעות גם מדגמים אחרים אם למישהו יש . כמובן hd ready איכותיים בסביבות ה 10k
עזרה בבחירת טלויזיה סוני
יש לי את הדגם הנל kdl 40p3000 ,ואני מאוד מאוד מרוצה.לגבי ההבדלים בין הP לS,נידמה לי שהS יותר מתקדם (או חדש)SONY מייצרת מסכים יחד עם סמסונג,ככה שאתה במשפחה טובה,והמסך של הP מהיותר מתקדמים בין המסכים,לגבי תמיכה בHDMI הוא לא בתקן המתקדם של 1.3 אם זה חשוב לך.מבחינת סאונד,ונדמה לי שהמסך 8 ביט ולא 10.(הכפלה של צבעים)תקנו אותי אם אני טועה.לגבי סוגי כניסות המסך די וורסטאלי(מגוון)ונותן גם 2 סקארט וגם קומפוננט,2 HDMI ,לגבי איזכורים יש המון של המסך בפורום,ואגב במחיר שהזכרת אתה יכול להשיג אפילו HD FULL ,שבזה סוני קצרה שבחים רבים!מקווה שעזרתי(נו ,אני עוד לא עופר לאור....
..)
קניתי את שלי ( 40 אינץ' P3000E) לפני כשבועיים ב GETIT ב 7300 + DVD מתנה.
אני מחובר לYES וצריך להתרגל לרעיון שאתה מוציא לא מעט כסף ולא רואה תמונה חדה ב 100% בגלל ה SD.
תחשוב טוב לפני הקנייה אם אתה באמת זקוק לה עכשיו או יכול להמתין עד שיתחילו שידורי ה HD בארץ.
אני מחובר לYES וצריך להתרגל לרעיון שאתה מוציא לא מעט כסף ולא רואה תמונה חדה ב 100% בגלל ה SD.
תחשוב טוב לפני הקנייה אם אתה באמת זקוק לה עכשיו או יכול להמתין עד שיתחילו שידורי ה HD בארץ.