עזרה בקניית כבל איכותי...
שלום יש ברשותי lcd טושיבה 32אינץ' c3500
עכשיו אני רוצה לקנות את הכבל msr663 של לקסוס
http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid ... ap&lang=HE
מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ? יראו טוב?
ואיזה עוד כבלים כאלה יש ברמה קצת יותר טובה? (לא אכפת לי שיהיו של מונסטר או לקסוס) קישורים ותמונות יעזרו מאוד!
תודה מאור.
עכשיו אני רוצה לקנות את הכבל msr663 של לקסוס
http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid ... ap&lang=HE
מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ? יראו טוב?
ואיזה עוד כבלים כאלה יש ברמה קצת יותר טובה? (לא אכפת לי שיהיו של מונסטר או לקסוס) קישורים ותמונות יעזרו מאוד!
תודה מאור.
אחי אל תסיט את הנושא אתה לא עונה לי על השאלה!! ואני מדבר על כבלים רק מהסוג של מה שדיברתי עליו פה! (סקארט מצד אחד ומצד שני svideo +rca) ולא אחי אין לי סקארט במסך! בגלל זה אני מדבר על כבל מסויים...!shaymomo כתב:אין לך SCART במסך?...
נערך לאחרונה על ידי tmaxx10 ב 12/03/2008 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגיד לי, איבדת בורג? הבנאדם שאל כי הוא רצה להעיר את תשומת לבך לחיבור איכותי יותר, באם יש אפשרות כזאת. אם אין, פשוט תגיד שאין.tmaxx10 כתב:אחי אל תסיט את הנושא אתה לא עונה לי על השאלה!! ואני מדבר על כבלים רק מהסוג של מה שדיברתי עליו פה! (סקארט מצד אחד ומצד שני svideo +rca)shaymomo כתב:אין לך SCART במסך?......
זה דחוף אחי פשוט ...! ואם הייתי צריך עזרה בקשר למה שהוא שאל הייתי אומר!josef_he כתב:tmaxx10 כתב:אחי אל תסיט את הנושא אתה לא עונה לי על השאלה!! ואני מדבר על כבלים רק מהסוג של מה שדיברתי עליו פה! (סקארט מצד אחד ומצד שני svideo +rca)shaymomo כתב:אין לך SCART במסך?......
תגיד לי, איבדת בורג? הבנאדם שאל כי הוא רצה להעיר את תשומת לבך לחיבור איכותי יותר, באם יש אפשרות כזאת. אם אין, פשוט תגיד שאין....
תודה בכל מקרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
tmaxx10,
התוקפנות בה הגבת לא מקובלת כאן. כולנו פה עוזרים על חשבון הזמן הפנוי שלנו ולא מקבלים שום דבר בתמורה חוץ מאולי איזה מילת תודה ואייקון חיובי בסופו של כל שרשור.
החבר shaymomo פנה לעזרתך ושאל שאלה מנחה שלפי התשובה שלה, ייתכן ותוכל לחבר את המסך בצורה טובה יותר מאשר עם הכבל שהצגת. קודם כל אנחנו צריכים להבין בין איזה רכיבים אתה מנסה לחבר ומה הכניסות בכל רכיב, לאחר מכן אנחנו נשתדל לעזור לך לחבר בינהם בצורה מיטבית.
התוקפנות בה הגבת לא מקובלת כאן. כולנו פה עוזרים על חשבון הזמן הפנוי שלנו ולא מקבלים שום דבר בתמורה חוץ מאולי איזה מילת תודה ואייקון חיובי בסופו של כל שרשור.
החבר shaymomo פנה לעזרתך ושאל שאלה מנחה שלפי התשובה שלה, ייתכן ותוכל לחבר את המסך בצורה טובה יותר מאשר עם הכבל שהצגת. קודם כל אנחנו צריכים להבין בין איזה רכיבים אתה מנסה לחבר ומה הכניסות בכל רכיב, לאחר מכן אנחנו נשתדל לעזור לך לחבר בינהם בצורה מיטבית.
אין לי בטלויזיה סקארט!ziv_r כתב:tmaxx10,
החבר shaymomo פנה לעזרתך ושאל שאלה מנחה שלפי התשובה שלה, ייתכן ותוכל לחבר את המסך בצורה טובה יותר מאשר עם הכבל שהצגת. קודם כל אנחנו צריכים להבין בין איזה רכיבים אתה מנסה לחבר ומה הכניסות בכל רכיב, לאחר מכן אנחנו נשתדל לעזור לך לחבר בינהם בצורה מיטבית....
אני רוצה לחבר את הטלוזיה לממיר רגיל של יס ויש בוא כניסת סקארט!
יש חיבור יותר טוב מאשר הכבל שהצעתי כאן?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

צורת החיבור של SCART ל S-Video היא האופטימלית עבורך במקרה זה.
הכבל שהצעת יעשה את עבודתו נאמנה.
הכבל שהצעת יעשה את עבודתו נאמנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

tmaxx10,
אנחנו לא מוחקים שרשורים כי הם הגיעו לסיומם. שאר חברי האתר ייתכן ויוכלו לעשות שימוש בשרשור זה בעתיד.
תוכל לתת קישור למוצר שקנית?
תתחדש!
אנחנו לא מוחקים שרשורים כי הם הגיעו לסיומם. שאר חברי האתר ייתכן ויוכלו לעשות שימוש בשרשור זה בעתיד.
תתחדש!
אני מחפש אותו באינטרנט אחי ואני לא מוצא! חח לא ממש כתוב שם על האריזה ...ziv_r כתב:tmaxx10,
תתחדש!...
בהזדמנות אני יצלם ויעלה לפה.