ההנחה הזו באה מזה שכל הכבלים הקואקסיאליים פועלים אותו דבר . הוכחה היא בכך שכדי לחבר את הדיוידי לאודיו דיגיטלי אני מחבר דרך כבל כואיקסילי אבל אני משתמש בכבל RCA בכבל הצהוב (לא בסטיארו, אני משתמש רק בכבל אחד) והוא מעביר את האות הדיגיטלי ואני מקבל סראונד) אז רציתי לדעת אם RCA יפעל גם בסאב. תודה.
שאלה חשובה בקשר לחיבור כבלים ברסיבר.
שלום! כיום אני מחובר עם רסיבר ימהה 361. יודע שזה לא שיא הטכנולוגיה אך מרוצה מאוד
הבעיה שלי שקיבלתי כבל לסאב קצר מדי (4מטר) וכשחיפשתי כבלים באיביי ראיתי שיש כבלים מיוחדים לסאב אבל שמתי לב שהחיבור שלו הוא כמו RCA . השאלה שלי האם אני יכול לקנות RCA רגיל ולהשתמש בצהוב כדי לחבר את הסאב?
ההנחה הזו באה מזה שכל הכבלים הקואקסיאליים פועלים אותו דבר . הוכחה היא בכך שכדי לחבר את הדיוידי לאודיו דיגיטלי אני מחבר דרך כבל כואיקסילי אבל אני משתמש בכבל RCA בכבל הצהוב (לא בסטיארו, אני משתמש רק בכבל אחד) והוא מעביר את האות הדיגיטלי ואני מקבל סראונד) אז רציתי לדעת אם RCA יפעל גם בסאב. תודה.