חברת יס עקצה אותי מה עושים ?
הודעתי על ניתוק מפורשות בידיוק בתום התקופה כך שלא יהיה קנס
אמרו לי בסדר תשאיר את הממירים וטכנאי יבוא לקחת אותם.
בפועל מה שקרה הם המשיכו לחייב אותי עד שהטכנאי בא לקחת את הממירים בערך חודש וחצי.
אני בכלל עברתי להוט מייד עם תום החוזה שלי עם יס כך ששילמתי להם על הממירים שישבו אצלי בבית חודש וחצי.
מפורשות אמרתי להם בטלפון שאני מתנתק מהם בתום התקופה בטלפון עכשיו אמרה לי פקידה שלהם שהערוצים נישארו פתוחים בשבילי כל עוד הממירים אצלי בבית.
למישהו קרה גם הדבר הזה ומה עושים לקבל את הכסף חזרה ?
נימטס לי מהתנהגות של הישראלי המכוער.
אמרו לי בסדר תשאיר את הממירים וטכנאי יבוא לקחת אותם.
בפועל מה שקרה הם המשיכו לחייב אותי עד שהטכנאי בא לקחת את הממירים בערך חודש וחצי.
אני בכלל עברתי להוט מייד עם תום החוזה שלי עם יס כך ששילמתי להם על הממירים שישבו אצלי בבית חודש וחצי.
מפורשות אמרתי להם בטלפון שאני מתנתק מהם בתום התקופה בטלפון עכשיו אמרה לי פקידה שלהם שהערוצים נישארו פתוחים בשבילי כל עוד הממירים אצלי בבית.
למישהו קרה גם הדבר הזה ומה עושים לקבל את הכסף חזרה ?
נימטס לי מהתנהגות של הישראלי המכוער.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מעביר את השרשור לפורום שידורים דיגיטליים.
המלצתי:
1. תכתוב מכתב חריף לדובר יס, תסביר את השתלשלות העניינים + תאריכים + תראה שהמנוי שלך בהוט החל בתאריך שלפי יס אתה עדיין היית מנוי שלהם.
2. תרים טלפון, תדרוש את הכסף בחזרה. אם הם מסרבים, תוודא שהם יודעים שאתה הולך לשלוח את המכתבים + תדבר עם אחראי.
3. אם אין ברירה, תפקסס עותק למשרד התקשורת - מועצת הכבלים והלווין.
לדעתי לא תאלץ להגיע לשלב האחרון.
המלצתי:
1. תכתוב מכתב חריף לדובר יס, תסביר את השתלשלות העניינים + תאריכים + תראה שהמנוי שלך בהוט החל בתאריך שלפי יס אתה עדיין היית מנוי שלהם.
2. תרים טלפון, תדרוש את הכסף בחזרה. אם הם מסרבים, תוודא שהם יודעים שאתה הולך לשלוח את המכתבים + תדבר עם אחראי.
לדעתי לא תאלץ להגיע לשלב האחרון.
מצטרף להצעתו של עופר.
בנוסף, אם אתה מחפש מקרים דומים למקרה שלך ופלטפורמה לכתיבת תלונה, תוכל להיעזר באתר הזה:
http://www.tluna.co.il/companies/compan ... panyID=120
בהצלחה.
בנוסף, אם אתה מחפש מקרים דומים למקרה שלך ופלטפורמה לכתיבת תלונה, תוכל להיעזר באתר הזה:
http://www.tluna.co.il/companies/compan ... panyID=120
בהצלחה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
oferlaor כתב:אני מעביר את השרשור לפורום שידורים דיגיטליים.
המלצתי:
לדעתי לא תאלץ להגיע לשלב האחרון....
יש שיטה יותר טובה, תתקשר לyes ותבקש חשבוניות. זה הכל.
היום, הן חברת yes והן חברת HOT מתחייבות (ולמרבה ההפתעה גם מבצעות) זיכוי כספי על תקופה של חיובים כפולים. זאת עקב כך שהחברות מתכחשות בקשר בינהן ובעצם לא מאפשרות ללקוח להתנתק אלא אם הוא עצמו יתקשר אל החברה אשר ממנה הוא רוצה להתנתק.
HOT תזכה אותך עבור כל חיוב שyes חייבה אותך מעבר ליום החיבור שלך לHOT. זו שיטה הרבה יותר יעילה, והרבה יותר שלווה לפתור את הנושא.