האם קיימות פלזמות שאין להם את "אפקט המראה" ?
אני בדרך לקנות LCD X3500 TOSHIBA 46
והשימושים שלי הם 70% HOT ו30%HTPC.
המליצו לי על פלאזמה אבל בפלאזמה יש השתקפות ממש גדולה (כמו בCRT) לעומת הLCD שאין לו בכל השתקפות. וזהוי הסיבה היחידה שבחרתי LCD.
אז עכשיו חשבתי על זה, אולי יש פלאזמות עם המנגנון הזה של מניעת ההשתקפות ?
והשימושים שלי הם 70% HOT ו30%HTPC.
המליצו לי על פלאזמה אבל בפלאזמה יש השתקפות ממש גדולה (כמו בCRT) לעומת הLCD שאין לו בכל השתקפות. וזהוי הסיבה היחידה שבחרתי LCD.
אז עכשיו חשבתי על זה, אולי יש פלאזמות עם המנגנון הזה של מניעת ההשתקפות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
דבר ראשון חשוב לציין, זה שהמסך איננו מראתי, זה לא אומר שאין החזרי אור. ב-LCD האור מתפזר ולכן אם יש מוקד אור, פשוט נהיה לך כתם אור על גבי המסך (בכמה סקירות על LCD הדגמתי את התופעה).
יש כמה מסכי פלאזמה שעושים את מה שאתה רוצה.
ה-50PV700 של פנסוניק היא בדיוק כזו - יש לה ציפוי אנטי רפלקטיבי, יש סקירה עליה באתר.
לפיוניר יש ציפוי בולע אור, הוא אומנם מבריק אבל כמעט לא רואים החזרי אור ממנו (מודל 508).
ה-50PV700 של פנסוניק היא בדיוק כזו - יש לה ציפוי אנטי רפלקטיבי, יש סקירה עליה באתר.
לפיוניר יש ציפוי בולע אור, הוא אומנם מבריק אבל כמעט לא רואים החזרי אור ממנו (מודל 508).
יקר מאוד.oferlaor כתב:דבר ראשון חשוב לציין, זה שהמסך איננו מראתי, זה לא אומר שאין החזרי אור. ב-LCD האור מתפזר ולכן אם יש מוקד אור, פשוט נהיה לך כתם אור על גבי המסך (בכמה סקירות על LCD הדגמתי את התופעה).
לפיוניר יש ציפוי בולע אור, הוא אומנם מבריק אבל כמעט לא רואים החזרי אור ממנו (מודל 508)....
היא עולה 19K..
התקציב שלי הוא13K ואפשר לחרוג ב1000-2000 מקסימום..
אז אין עוד פלזמה שעושה את זה?
אין לPV70 את זה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נראה לי שזו הפעם הראשונה שרשמתי את המילה הזאתaloni כתב:תריס נשמה תריס. עד שהבנתי למה התכוונת....
לא הבנתי איך הגעת למסקנה אחרי שנתנו לך שתי אופציות אחרות....
הטלוויזה הראשונה שתכננתי לקנות היא הטושיבה X3500 כי שמעתי שהיא מסתדרת דיי טוב עם שידורי SD
שני הטלוויזיות שהבחור למעלה עולות הרבה מעל לתקציב שלי.
התקציב שלי הוא 14K והוא הביא טלוויזה ב19K.
כדי להזמין את המזנון מהנגר אנחנו צריכים טלוויזיה אז אם תוכלו לתת לי מספר דגמים שיתאימו ואני אלך לראות אני אשמח
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בפלזמה שלא רואים בה את אורנה דץ