שאלה עקרונית בנושא מחשב מדיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shkop פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

אני לא ממש מבין בנושא ומקווה שפתחתי את השאלה במקום הנכון.
אז ככה, נמאס לי לרכוש כל פעם נגן חדש בגלל שחסרה לו תמיכה בקודק (H264 לדוגמה) או סיטואציות בהן ידרשו ממני 350 ש"ח כדי להחליף יציאה אופטית בנגן של פיוניר...
חשבתי על כיוון של לשדר סטרים מקודד מהמחשב למכשיר מרוחק ולהוציא את האות שהתקבל לטלויזיה ולרסיבר. נראה לי לגיטימי והגיוני אבל בטח אני מפספס משהו כי אחרת לא הייתם קונים מחשבי HTPC ב-5000 ש"ח...
אם מישהו אולי היה יכול לתת לי כמה כיוונים... אני יודע שזה קצת מעצבן לענות למישהו שלא מבין אבל יש לי הבנה כללית טובה במחשבים ואני לומד מהר ומבטיח לא לשאול שאלות מטופשות מדי... :lol:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה שאתה מתאר זה חיבור של מזרימדיה למחשב, אממה, מי שעושה את הפיענוח והניגון זה המזרימדיה והוא גם כן, לעיתים, מוגבל ביכולת השידרוג (פורמטים, קודקים וכו').
כך שהפתרון היחיד מבלי להיות מוגבל (או כמה שפחות) הוא לקנות מחשב חזק מאוד ולדאוג לעדכן את הקודקים וכו'.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shkop פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

אני אהיה יותר פסיציפי לגבי הרעיון הכללי שלי.
יש לי מחשב קודם עם 1GB זיכרון, פנטיום 4 2.53 לוח אם טוב וכו' שהוא באמת בסדר גמור. (למעט משחקים הוא הריץ הכל בלי שום בעיה).
לכרטיס מסך שלו יש יציאה SVGA, מהלוח יש יציאת קול אופטית. כמובן שברסיבר יש כניסות מתאימות.
עכשיו מה שהייתי רוצה זה פשוט לקחת את המחשב הזה בלי השקעה של מארז אבל כן אולי ע"י תוכנה ייעודית לשים אותו כ-PLAYER שניתן להפעיל בקלות יחסית.
השאלה היא אם זה אפשרי? או שאני מפספס משהו?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

קרא כאן, זה יכול לעניין אותך:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=973

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”