האם HTPC חלופה טובה לפלייסטיישן ?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תלוי מה השימוש...
אם למשחקים בעיקר אז כנראה שלא, עדיף PS.
כדי להגיע למחשב ברמה של PS מבחינת משחקים תצטרך להשקיע את אותו סכום, ופה אתה מקבל פלצת משחקים + BR......
אם שימוש עיקרי הוא סרטים אז כן, אתה יכול לקבל ב - 2500 ש"ח מחשב טוב מאוד לסרטים אבל המשחקים יהיו לא משהו:)
אם למשחקים בעיקר אז כנראה שלא, עדיף PS.
כדי להגיע למחשב ברמה של PS מבחינת משחקים תצטרך להשקיע את אותו סכום, ופה אתה מקבל פלצת משחקים + BR......
אם שימוש עיקרי הוא סרטים אז כן, אתה יכול לקבל ב - 2500 ש"ח מחשב טוב מאוד לסרטים אבל המשחקים יהיו לא משהו:)
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 12/03/2008 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לא ציינת את מפרט המחשב שלך...
בגדול, HTPC נוח מאוד למשחקים, ונותן איכות תמונה מעולה. אני משחק עם ה-HTPC שלי קצת, ב-X3 Reun-ion (משחק חלל תלת מימדי), על כרטיס המסך המובנה על לוח האם, צ'יפסט 690G ומעבד +AMD Athlon 64 X2 4200.
אני קניתי בחו"ל את הג'ויסטיק האלחוטי הזה:
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3953061
הוא קצת גדול ותופס הרבה מקום, אבל כיף מאוד לשחק איתו.
אם אתה יותר בקטע של גיים-פאד, אז יש את האלחוטי המצויין של מיקרוסופט:
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5102
כיום, יש את לוח האם עם הצ'יפסט החדש 780G שכרטיס המסך המובנה שלו חזק פי 3 מזה של ה-690G, וקצת יותר חלש מכרטיס המסך שמבוסס על HD2600.
אם אתה רוצה להריץ משחקים ממש כבדים, מומלץ לקנות כרטיס מסך חזק ולא להסתמך על כזה שמובנה על לוח האם. שוב, כאמור, לא ציינת את מפרט המחשב שלך.
בגדול, HTPC נוח מאוד למשחקים, ונותן איכות תמונה מעולה. אני משחק עם ה-HTPC שלי קצת, ב-X3 Reun-ion (משחק חלל תלת מימדי), על כרטיס המסך המובנה על לוח האם, צ'יפסט 690G ומעבד +AMD Athlon 64 X2 4200.
אני קניתי בחו"ל את הג'ויסטיק האלחוטי הזה:
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3953061
הוא קצת גדול ותופס הרבה מקום, אבל כיף מאוד לשחק איתו.
אם אתה יותר בקטע של גיים-פאד, אז יש את האלחוטי המצויין של מיקרוסופט:
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5102
כיום, יש את לוח האם עם הצ'יפסט החדש 780G שכרטיס המסך המובנה שלו חזק פי 3 מזה של ה-690G, וקצת יותר חלש מכרטיס המסך שמבוסס על HD2600.
אם אתה רוצה להריץ משחקים ממש כבדים, מומלץ לקנות כרטיס מסך חזק ולא להסתמך על כזה שמובנה על לוח האם. שוב, כאמור, לא ציינת את מפרט המחשב שלך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
השאלה היא מהי האיכות שלו. בדוק בחנות לפני שאתה קונה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
HTPC לא יכול להוות חלופה לפלייסטיישן למשחקים. הכיול של התנועה בקונסולות הרבה יותר סלחן ומותאם לבקרים. המשחקים עצמם גם הרבה יותר סלחניים ומאפשרים אזור מטרה הרבה יותר גדול. ב PC לעומת זאת התנועה מכויילת לעכבר והכיוון דורש דיוק שלא מתאפשר עם בקר או ג'ויסטיק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner,
הרבה גיימרים לא יסכימו איתך ויגידו לך שב PC אין מגבלה בכלל וההיפך הוא הנכון כלומר הוא הרבה יותר ורסטילי מכל קונסולת משחקים שקיימת היום בשוק !
כולל מגוון המשחקים, מגוון בקרי משחק, משחקי רשת, עוצמת מיחשוב ויכולת גרפית (בעיקר תלת ממדית). ביום שיהיו ל PS3 מספיק משחקים שינצלו את היכולות הגרפיות של הקונסולה, מחשבי ה PC (לגיימירים) כבר מזמן ישאירו אותו הרחק מאחור
הרבה גיימרים לא יסכימו איתך ויגידו לך שב PC אין מגבלה בכלל וההיפך הוא הנכון כלומר הוא הרבה יותר ורסטילי מכל קונסולת משחקים שקיימת היום בשוק !
כולל מגוון המשחקים, מגוון בקרי משחק, משחקי רשת, עוצמת מיחשוב ויכולת גרפית (בעיקר תלת ממדית). ביום שיהיו ל PS3 מספיק משחקים שינצלו את היכולות הגרפיות של הקונסולה, מחשבי ה PC (לגיימירים) כבר מזמן ישאירו אותו הרחק מאחור
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אופי המשחק שונה לחלוטין לדוגמא, הקצב במשחק FPS על קונסולה הרבה יותר איטי. יקח את XIII או את Halo ששניהם היו זמינים גם על PC ןגם על קונסולה והמשחקים נתנו חוויה שונה לחלוטין בכל פלטפורמה.
לא טענתי שהאחד יותר טוב מהשני, רק שמי שרגיל לשחק בקונסולה ומצפה לקבל את אותה החוויה מ PC צפוי להפתעה גדולה.
לא טענתי שהאחד יותר טוב מהשני, רק שמי שרגיל לשחק בקונסולה ומצפה לקבל את אותה החוויה מ PC צפוי להפתעה גדולה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.