שלט אוניברסלי למדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
daniels פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

עלה לי רעיון לקצר את זמן העברת הערוצים במדיה סנטר.
התהליך האחרון כפי שאתה יודעים, בוחרים ערוץ בשלט של המדיה סנטר, והמדיה סנטר מעביר את הערוץ בממיר של יס/הוט, זמן זה לוקח כ-4 שניות ובעיתי מאוד ברגע שרוצים לזפזף

במידה וקיים שלט אוניברסאלי אשר מיועד למדיה סנטר (מקשיים ייחודיים למדיה סנטר) שידע ללמוד את השלט של יס/הוט בעמם אוכל לוותר על העינית שמודבקת על גבי הממיר וכך לחסוך חצי זמן בהעברת ערוץ, האם מישהו מכיר שלט מומלץ?
:D

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

יש הרבה שלטים שיודעים לעשות את זה (לדוגמה שלטי לוגיטק הרמוני)
אבל מה קורה שאתה רוצה לדוגמה להשתמש ביכולות ההקלטה ב PVR להקליט סידרה בערוץ כלשהו בעתיד
מי ידע להעביר את הממיר לערוץ המתאים ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

אין פתרון לעניין כי אם השלט יתוכנת לשלוח סיגנל גם לממיר וגם למדיה סנטר, עלול להיווצר מצב של חוסר סינכרון בין הערוץ שהממיר נמצא עליו לבין מה שהמדיה סנטר חושב שהממיר נמצא עליו.

הפתרון הכי טוב בשבילך, וככה גם אני עובד: אצלי יציאות הממיר מחוברות גם לכרטיס ה-PVR של המחשב וגם ישירות לטלוויזיה. אם אני רוצה לזפזפ בכיף, אני צופה ישירות בטלוויזיה, ואם אני רוצה פונקציונליות של PVR, אני צופה דרך המחשב. בשלט האוניברסלי שלי (לומד פשוט של One For All שעולה כ-15 דולר) אני קובע על מה אני רוצה לשלוט כרגע (טלוויזיה או מדיה סנטר).

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

הכל טוב ויפה כאשר יש ממיר אחד מחובר ל-HTPC. אצלי יש שלשה והמערכת בוחרת מאיזה ממיר להקליט בכל רגע נתון - כך ששליטה ישירה בממיר אינה רלונטית.

כמובן שניתן לייעד ממיר אחד רק לטלויזיה ללא קשר ל-HTPC וניתן אז לבחור, דרך כניסת הטלויזיה המתאימה, בשידורי הממיר הזה ולזפזפ עצמנו לדעת...

בכל מקרה, כאשר יש שני ממירים ומעלה, לא צופים יותר ב-LIVETV וה-HTPC מתוכנת להקליט את כל מה שרוצים לראות. כך שהזפזופ נפסק...

אורן.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #5 

יחסית אצלי העברת ערוצים היא מאוד מהירה בעזרת הבלאסטר של מיקרוסופט.
אולי 2 שניות בערך.

אגב, המקס גם לא מעביר ערוצים במהירות ....

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

הדבר לא יעזור לך הרבה, מכיוון שהמדיה סנטר נותן דיליי קבוע של כ-4 שניות עם יצירת הבאפר של ה-PVR , תנסה להחליף ערוץ או להציג את המידע של יס מהשלט המקורי ותבחין בזה מייד. :(

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5347
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #7 

צריך להציע ליס והוט שיאפשרו גישה דרך ה- rs232 או Ethernet.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”