DVD מקליט DVR-555H-S PIONEER

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
הילה פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט + אפשרות צריבה על מדיות DVD מסוגים שונים כולל מדית ( DUAL LAYER ( 8.5GB ( וכן מהדיסק הקשיח לתקליטור ולהיפך.)
ניסיתי: איכות הקלטה לקשיח בלי לאבד מהאיכות טיפה. בצריבה לדיסק של קטע קטן באיכות מקסימלית - כנ"ל.
קורא סוגים מגוונים של קבצים , כולל DVIX (לא מראה כיתוביות בעברית)
בהעברת סיגנל YES דרך המכשיר ויציאה ב HDMI משפר באופן דרמטי :-) את התמונה: הצבעים חוגגים בעיניים והחדות גדלה. (פתאום ערוץ 11 נראה OK...:-)) וזה מסך שאני מכירה כבר 3 שנים.
הפעלה הגיונית להפליא. גישה נוחה לפונקציות וניווט בהגיון פשוט בין התפריטים, שמראים באופן גרפי מה לעשות איך. (למשל להקלטה מהקשיח לדיסק סמן OK על האופציה : דיסק קשיח --> תקליטור. וכד') ואם יש צורך, יש אופצית HELP על המסך אבל ממש לא צריך.
אפשרויות עריכה אין סופיות . ניסיתי חלק - קל מאד ומדוייק - למשל מחיקת פרסומות, חלוקה לקטעים כינוי לכל קטע. ועוד המון אפשרויות שהרבה טרם ניסיתי.
תצוגת הקטעים המוקלטים על הדיסק בצורת חלונות וידאו קטנים על המסך לזיהוי, אפשרות למיין את הקטעים לפי תאריך, שם, ג'נר (אם דאגת לתת לו כזה).
בחיבור ל VCR הופך את קלטות הוידאו לדיסקים קטנים , מה שמאפשר השלכת הקלטות והוספת יותר חמצן נקי לבית. ניסיתי - אחלה. אפילו משפר את תמונת הקלטת (או שסתם הייתי שיכורה?)
בחיבור ל DVD חיצוני , הופך קבצי DIVX לDVD רגיל. ניסיתי , יצא יופי ושלחתי לחברה באריזונה DVD תקני של סרט נדיר שהיה לי ב DIVX (החמור, אפאס, טרם הגיע לאריזונה...).
בכלל בהקלטה דרך VCR או DVD חיצוני מתגבר על "עיכובים" שונים בהעברות שקיימים אחרת . (למה מה אמרתי???). ניסיתי רק כדי לבדוק - עובד.
לפי ההצהרות ניתן לדלג על פרסומות , להתחיל הקלטה מתוכננת כאשר התכנית מתחילה למעשה (במקרה של איחור או הקדמה) (אם בחרת בחיבור מסויים). טרם ניסיתי.
פונקצית ההקלטה נפרדת מן הצפיה, מה שמאפשר צפיה תוך כדי הקלטה בכל אחד מאפשרויות ההקלטה וכד')

עד כאן 10% ממה שהמכשיר יודע לעשות ועושה זאת טוב כנראה. מחיר בהחלט סביר, בסביבות ה 3000 ש"ח כיום .

ורק טוב בלי רע? אז בבקשה:
השירות שקיבלתי מהיבואן היה חסר סבלנות . לאחר שחיברתי הכל והיה ברור שהחיבורים עובדים (גם הסברתי זאת): לא ראיתי טלביזיה. מסתבר שהיה צורך להעביר לערוץ המתאים ב DVR ולצערי לא חשבתי על זה. היבואן היה עסוק ב "למכור 100 חתיכות מזה ביום" כדבריו ובמקום להקשיב דקה ולתת הנחיה פשוטה, נשלח אלי טכנאי תמורת 250 ש"ח !!!!!!! שלחץ על כפתורון פצפון אחד (ובכך העביר לערוץ שאליו מחובר ה YES) ובאה התמונה. יכולתי להוסיף עוד תיאורים וגם על הטכנאי.... אבל אעצור כאן....
ככה לא בונים חומה!!! ו DVR זה לא פטרוזילה!!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היי הילה,
הפורום הזה נועד לשאלות או טענות לגבי מודול ביקורות המוצרים.
לשם רצוי להעלות את הביקורת שכתבת.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #3 

אכן,מכשיר עם יכולות אפסקיילינג נפלאות (Y)
אבל...יקררר..
לגבי גזילת ה-250 ש"ח האלו-אני במקומך לא הייתי משלם.בושה!

הילה פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אופס, סליחה מרטין.
:)

הילה פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

gameboy כתב:אכן,מכשיר עם יכולות אפסקיילינג נפלאות (Y)
אבל...יקררר..
לגבי גזילת ה-250 ש"ח האלו-אני במקומך לא הייתי משלם.בושה!
...
GAMEBOY, לא היתה לי ברירה אלא לשלם.

ובהמשך כשלמדתי את כל המכשיר, ראיתי שהמניואל העברי שייך לדגם קודם (הודבקה מדבקה חדשה על שם הדגם) ואין מנואל באנגלית לדגם הזה , גם לא להורדה באינטרנט.
בעקבות כך: הדף המסביר למשל על כפתורי השלט מדבר על שלט שונה!! ההסברים על אופן התכנות להקלטה עתידית מדבר על מסך וטיפול שונה לחלוטין ממה שיש במכשיר זה. וכן נתונים מהותיים לא מעטים אחרים שונים מן המכשיר הזה.
וזה בנוסף לטעויות קשות בתרגום לעברית של המניואל הזה מראש.
וזה בנוסף לעובדה שמי שכתב את המניואל הזה במקור היה אויל משריש באופן נחרץ. ואני לא אכנס לפירוטים כי זה בעצמו יהיה מניואל בפני עצמו.

בסופו של דבר הורדתי את המניואל באנגלית של ... הדגם הקודם (172 דפי הדפסה!!)ופיצחתי את המכשיר ויכולותיו בעזרת מניואל אנגלי + מניואל עברי של דגם קודם (ושונה!!) + מניואל גרמני ואיטלקי של הדגם הזה שעזר קצת בעקבות ידע רופף ונשכח בשפות אלה.

הלידה היתה קשה , אבל לפחות זה לא ילד מונגולאיד. עכשו אני נהנית (מאד מאד יש לציין :) ) מן המכשיר המופלא הזה.
המינוס שמצאתי בו (מלבד המניואל הזועתי והשירות האיום) הוא שאחת משתי אפשרויות התכנות להקלטה עתידית (זו המאפשרת קביעת זמן מדויק להתחלת הקלטה) הינה מסורבלת למדי בדגם הזה (בדגם הקודם ה 550 היתה פשוטה יותר).
אבל יאללה, עברנו את פרעה.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #6 

תתחדשי ותהני.
מסתבר...שגם מכשירי הקלטה לק"ב זה Pאאאאיוניר :wink:

הילה פותח השרשור