רכישת popcorn A-100
בעקבות מציאת הפתרון לתרגום בעברית לפופקורן , נכנסתי גם אני לרשימת הרוכשים של המוצר .
נרשמתי באתר , אולם הצפי להזמנת המוצר הוא לעוד חודשיים .
יש מישהו עם הזמנה פתוחה (או בזמן הקרוב) שלא מעוניין לנצל אותה ויכול להעביר אותה ?
תודה
יש מישהו עם הזמנה פתוחה (או בזמן הקרוב) שלא מעוניין לנצל אותה ויכול להעביר אותה ?
תודה
מה זה החארטה הזה?sufgi123 כתב:בעקבות מציאת הפתרון לתרגום בעברית לפופקורן , נכנסתי גם אני לרשימת הרוכשים של המוצר .
תודה...
חודשיים?
להזמין רולס רוייס חדש -כבר יותר מהר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
gameboy,
אם אין לך מה לתרום לדיון...
sufgi123,
אני בימים אלו עושה מאמצים על מנת לזרז את ההזמנות לארצנו. תחזיק אצבעות
sufgi123,
אני בימים אלו עושה מאמצים על מנת לזרז את ההזמנות לארצנו. תחזיק אצבעות
ziv,ziv_r כתב:gameboy,
sufgi123,
אני בימים אלו עושה מאמצים על מנת לזרז את ההזמנות לארצנו. תחזיק אצבעות...
עם כל הכבוד-כל הסיפור הזה סביב רשימת ההמתנה של המכשיר הזה מסתמן כחובבני.
לחכות חודשיים בשביל לקבל כזה מכשיר?
דרך אגב-אין מישהו שמוכן לקחת על עצמו את עניין הייבוא של הדגם הזה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gameboy,
ייתכן ואתה צודק, אך הבאת את דעתך בנושא אינספור פעמים. הבנו כבר לאחר הפעם הראשונה.
לגבי ייבוא, ממש בקרוב ייתכן ויהיו פרטים חדשים...
ייתכן ואתה צודק, אך הבאת את דעתך בנושא אינספור פעמים. הבנו כבר לאחר הפעם הראשונה.
לגבי ייבוא, ממש בקרוב ייתכן ויהיו פרטים חדשים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לדברי Syabas, עד סוף החודש אמור לקום מפעל נוסף לחברת Popcorn Hour אשר יעזור בזירוז אספקת יחידות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הם כבר דיווחו בעבר על גרסה כזאת שתצא בעתיד אך אין עדיין בידי מידע נוסף.
POPCORN מציע מחיר יבואן של 135 דולר עבור ה-A100 .
בהתחשב שבארץ ימכרו אותו בלפחות 990 שח ליחידה שזה 275 דולר , מי שייבא את המכשיר לארץ יגרוף רווח נאה של 140 דולר ליחידה שזה לא רע בכלל .
בהתחשב שבארץ ימכרו אותו בלפחות 990 שח ליחידה שזה 275 דולר , מי שייבא את המכשיר לארץ יגרוף רווח נאה של 140 דולר ליחידה שזה לא רע בכלל .
ziv_r כתב:gameboy,
לגבי ייבוא, ממש בקרוב ייתכן ויהיו פרטים חדשים......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המחיר שציינת הינו עבור רכישה של כמה מאות יחידות. עבור ייבוא של כמה עשרות (המספר שסביר להניח היבואן יזמין) - הרווח נמוך בהרבה.
נכון , העלות ליבואן מ-1 ועד 100 יחידות נקבעה על 145 דולר ומהמכשיר 101 והעלה זה 135 דולר .
נשאר רק לחכות ולראות אם יבואן פופקורן ירצה גם לעשות קופה יפה על גבם של אנשים תמימים כמו שעשה "העולם הדיגיטלי" עם מוצרי DVICO כשניפח את עלותם ביותר מ-100% מהעלות של המכשירים בכל העולם .
נשאר רק לחכות ולראות אם יבואן פופקורן ירצה גם לעשות קופה יפה על גבם של אנשים תמימים כמו שעשה "העולם הדיגיטלי" עם מוצרי DVICO כשניפח את עלותם ביותר מ-100% מהעלות של המכשירים בכל העולם .
ziv_r כתב:המחיר שציינת הינו עבור רכישה של כמה מאות יחידות. עבור ייבוא של כמה עשרות (המספר שסביר להניח היבואן יזמין) - הרווח נמוך בהרבה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

XVision,
עבור תלונות על מחירים יש לנו שרשור מיוחד לזה. נא עשה בו שימוש.
אתה יכול להרים את הכפפה בעצמך ולהציע מחיר תחרותי יותר עבור 6500 או A-100 (עדיין אין יבואן רישמי), נשמח לקבל ממך עלות ריאלית.
אל תשכח להוסיף לעלות שלך 10K ש"ח עבור בדיקה של מכון תקנים, עוד סכום של קצת יותר מ 2K$ עבור משלוח של 100 יחידות, מע"מ, מיסים שונים, שירות ואחריות ונראה אם תוכל להציע עלות משתלמת יותר לצרכן הסופי.
אתה יכול להרים את הכפפה בעצמך ולהציע מחיר תחרותי יותר עבור 6500 או A-100 (עדיין אין יבואן רישמי), נשמח לקבל ממך עלות ריאלית.
אל תשכח להוסיף לעלות שלך 10K ש"ח עבור בדיקה של מכון תקנים, עוד סכום של קצת יותר מ 2K$ עבור משלוח של 100 יחידות, מע"מ, מיסים שונים, שירות ואחריות ונראה אם תוכל להציע עלות משתלמת יותר לצרכן הסופי.
תודה אבל אני לא מעוניין .
חשבתי שכל ההוצאות של מכון התקנים ומשלוח הן הוצאות מוכרות במס .
גם אם לא , מספיק לחפש תירוצים למה דופקים לנו מחירים בפנים . אם POPCORN A-100 נמכר בכל העולם ב-189 דולר עלות שכוללת את המשלוח עד חנות היבואן , בדיקת מכון התקנים המקומי וכל מה שקשור לאחריות וחוברות הסבר בשפת המקום , אין סיבה שזה לא יקרה גם במדינה המפותחת שלנו .
חשבתי שכל ההוצאות של מכון התקנים ומשלוח הן הוצאות מוכרות במס .
גם אם לא , מספיק לחפש תירוצים למה דופקים לנו מחירים בפנים . אם POPCORN A-100 נמכר בכל העולם ב-189 דולר עלות שכוללת את המשלוח עד חנות היבואן , בדיקת מכון התקנים המקומי וכל מה שקשור לאחריות וחוברות הסבר בשפת המקום , אין סיבה שזה לא יקרה גם במדינה המפותחת שלנו .
ziv_r כתב:XVision,
אל תשכח להוסיף לעלות שלך 10K ש"ח עבור בדיקה של מכון תקנים, עוד סכום של קצת יותר מ 2K$ עבור משלוח של 100 יחידות, מע"מ, מיסים שונים, שירות ואחריות ונראה אם תוכל להציע עלות משתלמת יותר לצרכן הסופי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למיטב ידיעתי, לא קיימת אף חנות פיזית אשר מחזיקה למכירה נגני A-100 במחיר של $179 (המחיר של רכישה OnLine). המחירים תמיד גבוהים יותר, גם בשל העלויות הנלוות וגם בשל העובדה כי רוב הצרכנים לעולם לא יחליפו כניסה לחנות פיזית, תשלום ויציאה עם מכשיר ביד לעומת האלטרנטיביות.
בכל אופן, אשמח אם תוכל לתת לינק לדבריך אשר מאשרים מכירה של A-100 במחיר של $189 עלות סופית לצרכן.
הנה לעזרתך לינק מאתר Popcorn Hour אשר מציג את כל היבואנים הרישמיים בעולם:
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... wheretobuy
בכל אופן, אשמח אם תוכל לתת לינק לדבריך אשר מאשרים מכירה של A-100 במחיר של $189 עלות סופית לצרכן.
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... wheretobuy
אולי נעשה את זה הפוך ואפנה אותך גם לאותו לינק שנתת כאן . תגיד לי אם אתה מוצא מישהו שמוכר את המכשיר ביותר מ-200 דולר . אני לא מצאתי .
ziv_r כתב:למיטב ידיעתי, לא קיימת אף חנות פיזית אשר מחזיקה למכירה נגני A-100 במחיר של $179 (המחיר של רכישה OnLine). המחירים תמיד גבוהים יותר, גם בשל העלויות הנלוות וגם בשל העובדה כי רוב הצרכנים לעולם לא יחליפו כניסה לחנות פיזית, תשלום ויציאה עם מכשיר ביד לעומת האלטרנטיביות.
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... wheretobuy...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

XVision,
בטח שאתה רוצה שנעשה את זה הפוך, לא מצאת שום הוכחה למה שטענת
בכל מקרה, לא הייתי צריך לחפש יותר מידי, הנה קישור לחנות של מפיץ מורשה מטעם Popcorn Hour עם מחיר של 249EUR, לא לשכוח להוסיף דמי משלוח.
תתחדש!
בטח שאתה רוצה שנעשה את זה הפוך, לא מצאת שום הוכחה למה שטענת
בכל מקרה, לא הייתי צריך לחפש יותר מידי, הנה קישור לחנות של מפיץ מורשה מטעם Popcorn Hour עם מחיר של 249EUR, לא לשכוח להוסיף דמי משלוח.
תתחדש!
אני המתנתי חודשיים.
המכשיר נשלח מהונק קונג ולא מארה"ב.
המכשיר נשלח מהונק קונג ולא מארה"ב.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb