שאלה בקשר לכבל מסויים בבקשה תיכנסו
שלום לכולם
היום איש אחד אמר לי והסביר לי לגבי כבל כמו שהבנתי קוראים לו כבל דיגיטלי עם סיבים אופטיים הבנתי שיש לו בקצה זכוכית משהו אבל עדיין העניין של הכבל לא ברור לי והאיש אמר לי שהכבל הזה יביא תוצאות הכי טובות בממירים וכדו' {יותר טוב מHDMI}?
אז אם מישהו יוכל לפרט לי ולהסביר לי על הכבל הזה כי לא שמעתי עליו בכלל ומהסברים של אותו אדם לא כל כך הבנתי,אני יודע לו מאוד...
והאם לכל LCD יש כניסה כזאת ואיך היא נקראת.?
תודה מראש לעזורים!
היום איש אחד אמר לי והסביר לי לגבי כבל כמו שהבנתי קוראים לו כבל דיגיטלי עם סיבים אופטיים הבנתי שיש לו בקצה זכוכית משהו אבל עדיין העניין של הכבל לא ברור לי והאיש אמר לי שהכבל הזה יביא תוצאות הכי טובות בממירים וכדו' {יותר טוב מHDMI}?
אז אם מישהו יוכל לפרט לי ולהסביר לי על הכבל הזה כי לא שמעתי עליו בכלל ומהסברים של אותו אדם לא כל כך הבנתי,אני יודע לו מאוד...
והאם לכל LCD יש כניסה כזאת ואיך היא נקראת.?
תודה מראש לעזורים!
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה כנראה מדבר על כבל אופטי, שמעביר אודיו דיגיטלי. הוא מעביר את אותו האודיו שכבל קואקסיאלי מעביר (SPDIF).
זה לא טוב יותר מ-HDMI, זה בדיוק אותה איכות אודיו שה-HDMI מסוגל להעביר. אין שם יותר טוב או פחות טוב, יש רק "מעביר" או "לא מעביר".
זה לא טוב יותר מ-HDMI, זה בדיוק אותה איכות אודיו שה-HDMI מסוגל להעביר. אין שם יותר טוב או פחות טוב, יש רק "מעביר" או "לא מעביר".
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אם אנחנו מדברים על אותו דבר, זה מעביר רק אודיו. תסתכל בקישור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13561
כבל מס' 12 הוא כבל אופטי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13561
כבל מס' 12 הוא כבל אופטי.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

יש לך קישור לכבל כזה?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שטויות
כבל אופטי זה רק TOSLINK המעביר S/PDIF (יש כאלה שאומרים שהוא פחות טוב מכבל קואקסיאלי 75 אוהם)
הוא פחות טוב כמובן מ-HDMI אבל זאת בעיה של האינטרפייס
ל-HDMI יש 2 רמות CERTIFICATION
כבל אופטי זה רק TOSLINK המעביר S/PDIF (יש כאלה שאומרים שהוא פחות טוב מכבל קואקסיאלי 75 אוהם)
הוא פחות טוב כמובן מ-HDMI אבל זאת בעיה של האינטרפייס
ל-HDMI יש 2 רמות CERTIFICATION