התקנת פלזמה "50 מעל קמין
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתם מחפשים צרות , גם אם לא יהיה חום ישיר על המכשיר תהיה השפעה על הסביבה שבה הוא נמצא ועלולה להיווצר התעבות של לחות על המכשיר בגלל הפרשי טמפרטורות .
כמו שלא רצוי לתלות מסך מתחת למזגן גם לא רצוי לאפות אותו בתנור .
כמו שלא רצוי לתלות מסך מתחת למזגן גם לא רצוי לאפות אותו בתנור .
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ואם זה בחום בינוני למשך 15 דקות??dudib כתב:אתם מחפשים צרות , גם אם לא יהיה חום ישיר על המכשיר תהיה השפעה על הסביבה שבה הוא נמצא ועלולה להיווצר התעבות של לחות על המכשיר בגלל הפרשי טמפרטורות .
כמו שלא רצוי לתלות מסך מתחת למזגן גם לא רצוי לאפות אותו בתנור ....
גם אז לא?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
dudib כתב:אבי
אם זה בחום בינוני ואתה בוחש מפעם לפעם ומורח על המסך קמת חמאה פה ושם אז זה בסדר...
ועכשיו ברצינות.
אם הקמין/אח נמצא בתוך נישה בנויה מבטון והארובה נמצאת בתוך הנישה הזו (כך גם יוצא שמקור החום לא נמצא ממש מתחת למסך) האם גם אז יש בעיה?
מצ"ב תמונה להמחשה.
לא מדובר בהכרח בקמין גז כמו בתמונה והנישה יכולה להיות יותר עמוקה, כך שהארובה תעבור במרחק יותר גדול מהמסך.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לפי דעתי עדיין תהייה בעיה משום שהקמין (אפילו זה שבתמונה) לא נמצא שם ליופי אלא על מנת להפיץ חום , והחום שעולה למעלה יוצא מקידמת הקמין ולפני המסך , האפשרות היחידה שאני חושב עליה שלא תפגע במסך (בהיתייחס לתמונה ששמת כאן ) היא אם לקמין יש מפוחים ששואבים את האויר החם לתוך תעלות ומפיצות אותו ברחבי הבית ומונעות ממנו לצאת מקידמת הקמין
אין בעיה לתלות פלאזמה בתוך נישה מבטון ....כשמתחתיה יש קמין (מניסיון)
כשיש שכבת בטון עם מרווח סביר מהקמין אין סיכוי שתהיה השפעה כלשהי של חום (אני התבטתי ובדקתי את הסוגייה הזאת לעומק במשך הרבה זמן)
מבחינת היופי, אין דבר שמשתווה לזה
כשיש שכבת בטון עם מרווח סביר מהקמין אין סיכוי שתהיה השפעה כלשהי של חום (אני התבטתי ובדקתי את הסוגייה הזאת לעומק במשך הרבה זמן)
מבחינת היופי, אין דבר שמשתווה לזה
תאמין לי שההורים שלי התייעצו עם מיטב המומחים לפני שעשו זאת.
ותאמין לי שהפלזמה שתלויה בסלון Pioneer PDP5000EX לא זולה כל כך ...
הנישה שעושים מבטון שונה מנישת גבס, ראשית כל היא יותר עמוקה, שנית יש לתלות את הפלאזמה עם מרווח דיי גדול מהקמין, יש מומחים לזה ומתקיני הקמינים מנוסים בהתקנות כאלו.
אני יכול להגיד לך שפתרון זה קיים אצל מאות אנשים ללא שום בעיה
ותאמין לי שהפלזמה שתלויה בסלון Pioneer PDP5000EX לא זולה כל כך ...
הנישה שעושים מבטון שונה מנישת גבס, ראשית כל היא יותר עמוקה, שנית יש לתלות את הפלאזמה עם מרווח דיי גדול מהקמין, יש מומחים לזה ומתקיני הקמינים מנוסים בהתקנות כאלו.
אני יכול להגיד לך שפתרון זה קיים אצל מאות אנשים ללא שום בעיה
- DoronGayer
- עוסק בתחום

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ניתן להתקין מסך פלזמה או led מעל קמין בתנאי שמשתמשים בחומרי בידוד ( שמיכה קרמית / צמר סלעים )ייעודיים והמסך שקוע בתוך הדקורציה ואינו מושפע מהקרנת החום של הקמין .
[interest]פרסום עצמי אסור - מרטין [/interest]
[interest]פרסום עצמי אסור - מרטין [/interest]
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני איש גבס ועשיתי כבר כמה כאלו.. (אצלי בבית גם מותקן קמין אמנם בצד המסך ולא מתחתיו).
בכל מקרה צריך בעל מקצוע מתאים ובעל ניסיון בתחום. אם זה מבוצע כמו שצריך לא אמורה להיות שום השפעת חום על המסך..
אני אומר זאת באחריות ובאופן חד משמעי.
בכל מקרה צריך בעל מקצוע מתאים ובעל ניסיון בתחום. אם זה מבוצע כמו שצריך לא אמורה להיות שום השפעת חום על המסך..
אני אומר זאת באחריות ובאופן חד משמעי.