מעונין להתחבר ל- USENEXT
שלום,
אני מעונין לבדוק את כל הנושא הזה של הורדות דרך USNET ואני חדש בתחום ( עד היום הורדתי באמצעות המירק ביטורנט וללא ברירה אימיול ),הידע שלי בתחום ה- USNET הוא לכל היותר סביר.
ההורדות שאני מעונין בהן : סרטים,סדרות ,משחקים ותוכנות.
כרגע ההתלבטות שלי היא בנוגע לספק,אני יודע שיש הרבה אבל כרגע אני רוצה לבדוק אחד מהשניים הבאים: GIGANEWS או USENEXT .
הבנתי של USENEXT יש תוכנה עצמאית אבל מה שקצת מטריד אותי זה שלמרות שהם מאפשרים לנסות את התוכנה לזמן קצר ולגודל הורדה מוגבל בחינם,הם,גם רוצים את פרטי האשראי מראש וגם ( עפ"י חיפוש שעשיתי ברשת ) קראתי תלונות שהם מחייבים באופן מיידי את כרטיס האשראי גם אם אני עדיין בתקופת הניסיון בחינם.
לגבי GIGANEWS הבנתי ( ותקנו אותי אם אני טועה ) שאין להם תוכנה יעודית וצריך תוכנה חיצונית,בנוסף בדף הבית שלהם יש אפשרות לבדיקת קצב ההורדה הצפוי ושם התאכזבתי קשות כי בבדיקה שערכתי התברר לי שקצב ההורדה ישתווה לחבילת גלישה של 512 KB בעוד שלי יש חבילת ADSL בקצב של 2 MB ( בזק בינלאומי ) שזה כשלעצמו מהווה סיבה מספקת עבורי לא להתחבר לספק הנ"ל.
אודה לכם על תגובות בנושא בעיקר ממי שמחוברים לאחד משני הספקים שציינתי או לחלופין המלצות ( משכנעות בלבד ) בנוגע לספקים אחרים.
אני מעונין לבדוק את כל הנושא הזה של הורדות דרך USNET ואני חדש בתחום ( עד היום הורדתי באמצעות המירק ביטורנט וללא ברירה אימיול ),הידע שלי בתחום ה- USNET הוא לכל היותר סביר.
ההורדות שאני מעונין בהן : סרטים,סדרות ,משחקים ותוכנות.
כרגע ההתלבטות שלי היא בנוגע לספק,אני יודע שיש הרבה אבל כרגע אני רוצה לבדוק אחד מהשניים הבאים: GIGANEWS או USENEXT .
הבנתי של USENEXT יש תוכנה עצמאית אבל מה שקצת מטריד אותי זה שלמרות שהם מאפשרים לנסות את התוכנה לזמן קצר ולגודל הורדה מוגבל בחינם,הם,גם רוצים את פרטי האשראי מראש וגם ( עפ"י חיפוש שעשיתי ברשת ) קראתי תלונות שהם מחייבים באופן מיידי את כרטיס האשראי גם אם אני עדיין בתקופת הניסיון בחינם.
לגבי GIGANEWS הבנתי ( ותקנו אותי אם אני טועה ) שאין להם תוכנה יעודית וצריך תוכנה חיצונית,בנוסף בדף הבית שלהם יש אפשרות לבדיקת קצב ההורדה הצפוי ושם התאכזבתי קשות כי בבדיקה שערכתי התברר לי שקצב ההורדה ישתווה לחבילת גלישה של 512 KB בעוד שלי יש חבילת ADSL בקצב של 2 MB ( בזק בינלאומי ) שזה כשלעצמו מהווה סיבה מספקת עבורי לא להתחבר לספק הנ"ל.
אודה לכם על תגובות בנושא בעיקר ממי שמחוברים לאחד משני הספקים שציינתי או לחלופין המלצות ( משכנעות בלבד ) בנוגע לספקים אחרים.
אני ממליץ לך בחום כמתחיל להשתמש ב-USENEXT. תבחר את החבילה הנוחה לך אחרי שתרגיש מה מתאים לך על החשבון (3G חינם).
התוכנה שלהם פשוטה וידידותית ולא תורשת התמצאות בתוכנות נלוות כדי "לאסוף" סרטים.
מהירות שלהם יוצאת מהכלל - אני מחובר רק ב-750Kb כבלים בבית, ומצליח לנצל את כל רוחב הפס.
תהנה!
מהירות שלהם יוצאת מהכלל - אני מחובר רק ב-750Kb כבלים בבית, ומצליח לנצל את כל רוחב הפס.
תהנה!
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בקשר למהירות ההורדה, בזמן ההורדה משרת ה news אתה מוריד בכמה חיבורים בו זמנית, חיבור יחיד די מוגבל (בערך 50KBps-80KBps) אני עם (newshosting) חבילה של 5MB מוריד על 80KBps בשמונה חיבורים סה"כ 640KBps.
giganews יקרים אם אין לך צורך בשרת ששומר את הקבצים לתקופה של 50יום אז חבל על 10$ נוספים.
בקשר ל usenext לא עבדתי איתם.
אני ממליץ בחום על newshosting, זולים ואמינים.
giganews יקרים אם אין לך צורך בשרת ששומר את הקבצים לתקופה של 50יום אז חבל על 10$ נוספים.
בקשר ל usenext לא עבדתי איתם.
אני ממליץ בחום על newshosting, זולים ואמינים.
שחר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני גם שיניתי ל 8 אבל זה לא שיפר כלום
עדיין בחיבור של 2 מגה אני מוריד ב 260 KB במקסימום לא משנה איך תחלק את העוגה (4 או
דרור.
עדיין בחיבור של 2 מגה אני מוריד ב 260 KB במקסימום לא משנה איך תחלק את העוגה (4 או
דרור.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

ה LATENCY ? פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה
תוכל להרחיב טיפה?
תוכל להרחיב טיפה?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
LATENCY הוא הזמן שלוקח ל PACKET של IP להגיע ליעד שלו ברשת.
ניתן למדוד זאת ע"י PING, או TRACERT.
בארה"ב ה LATENCY בין המשתמש לשרת ה NEWS הוא בסביבות 20MSec-30MSec.
בארץ ה LETENCY הוא לפחות 200Msec, ובספקים מסוימים גם בסביבות ה 300Msec.
בחיבור אחד של TCP לא ניתן להגיע למהירויות גבוהות, גם אם יש רוחב פס, כאשר הLATENCY גבוהה.
הדבר תלוי גם במערכת ההפעלה ותכונות ה STACK של ה TCP שלה.
מערכות הפעלה חדשות יותר, מכילות אלגוריתמים מתקדמים יותר שיודעים להתגבר במידת מה על ה LATENCY, יש צורך ששני הצדדים יתמכו באלגוריתמים אלו.
ניתן למדוד זאת ע"י PING, או TRACERT.
בארה"ב ה LATENCY בין המשתמש לשרת ה NEWS הוא בסביבות 20MSec-30MSec.
בארץ ה LETENCY הוא לפחות 200Msec, ובספקים מסוימים גם בסביבות ה 300Msec.
בחיבור אחד של TCP לא ניתן להגיע למהירויות גבוהות, גם אם יש רוחב פס, כאשר הLATENCY גבוהה.
הדבר תלוי גם במערכת ההפעלה ותכונות ה STACK של ה TCP שלה.
מערכות הפעלה חדשות יותר, מכילות אלגוריתמים מתקדמים יותר שיודעים להתגבר במידת מה על ה LATENCY, יש צורך ששני הצדדים יתמכו באלגוריתמים אלו.
- droren
- חבר מביא חבר

האם לדוגמא ב VISTA הדבר שופר?
מה בנוגע להתחייבות לתקופת זמן בכפוף לחבילה שאני לוקח והאם זה נכון שהם מחייבים את כרטיס האשראי שלי מיידית עוד במהלך תקופת הניסיון ? ודבר נוסף הבנתי שכשהם מחייבים את כרטיס האשראי זה מראש על כל התקופה שהתחייבתי לגביה,מה יקרה אם בעוד פרק זמן מסוים יתחילו רשויות המשפט להתלבש גם עליהם והם יסגרו ואז מה שיקרה זה ששילמתי מראש והכסף הלך ? האם כל החברות גובות את כל הכסף מראש והאם אצל כולם יש התחייבות לפרק זמן בכפוף למנוי שקונים ?yarone כתב:אני ממליץ לך בחום כמתחיל להשתמש ב-USENEXT. תבחר את החבילה הנוחה לך אחרי שתרגיש מה מתאים לך על החשבון (3G חינם).
תהנה!...
*עכשיו* אתם מספרים לי...jpost כתב:NEWSHOSTING לא מבצעים את מגבלת ה 4 חיבורים בפועל. גם אני מחובר ב 8.רומן כתב:8 חיבורים?![]()
ה-Unlimited שלהם מוגבל ל-4 חיבורים..
......
אני מחובר ל-NH כבר שנה וחצי, וכל הזמן הייתי בטוח ש-4 חיבורים זה המקסימום (זה גם מה שהם רושמים באתר שלהם)
נו, טוב, לפחות עד לפני פחות מחודש, קיבלתי את מלוא רוחב הפס כל הזמן ממילא...
אה, עכשיו אני עם 12 חיבורים.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני לא יודע לגבי VISTA, אך ב LINUX ב KERNEL 2.6 נוספו אלגוריתמים נוספים שמשפרים את מהירות חיבור TCP ב LATENCY גבוהה.droren כתב:האם לדוגמא ב VISTA הדבר שופר?...
זכור שגם השרת צריך לתמוך ב EXTENSION של ה TCP שאתה משתמש בהם:
דוגמאות ל TCP EXTENSION:
TCP SACK
TCP NEWRENO
TCP VEGAS
TCP WESTWOOD
לדעתי חלק מה EXTENSION ייתוספו ל VISTA, אך צריך לבדוק.
לצערי אני מחובר לנטויז'ן, ובזמן האחרון יש להם בעיות רוחב פס נוראיות.spacedude כתב:רומן למה אתה צריך 12 חיבורים?
יש לך קו של 10Mb?
לי יש 5Mb ועם 8 אני מגיע למקסימום הורדה....
אתמול בערב, גם עם 12 חיבורים, מהירות ההורדה היתה כ-200K בלבד (לקו של 5 מגה)
אם הם לא פותרים את הבעיה בקרוב מאוד, אני עוזב...