2 סאבים לסטראו .
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
ברסיבר שלי יש 2 יצאות לסאב L וR . בסאב שיש לי של חברת וורפול . יש שתי כניסות
של R L וכך הסאב מחובר . האים אקנה עוד סאב ואחבר את 2 הסאבים . כול סאב אחד ליציאת L והשני ליציאת R מה זה יתן לי לצליל ? . מה דעת מומחי הפורום .
והאים מוכרים מגברי סאב סטראו שאפשר לעשות חיתוך תדרים . כך אחבר את הרמקולים AR3 בתור סאב . כי כיום לא ניתן לעשות חיתוך תדרים . בAR3 . ויש לי כפל צליל . לכן הם היום מנותקים
בברכת שבוע טוב ושקט
של R L וכך הסאב מחובר . האים אקנה עוד סאב ואחבר את 2 הסאבים . כול סאב אחד ליציאת L והשני ליציאת R מה זה יתן לי לצליל ? . מה דעת מומחי הפורום .
והאים מוכרים מגברי סאב סטראו שאפשר לעשות חיתוך תדרים . כך אחבר את הרמקולים AR3 בתור סאב . כי כיום לא ניתן לעשות חיתוך תדרים . בAR3 . ויש לי כפל צליל . לכן הם היום מנותקים
בברכת שבוע טוב ושקט
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בק"ב זה לא ייתן הרבה מעבר ל"עוד באסים".
בסטריאו, זה ישלים את הרמקולים הקידמיים שלך יותר טוב וסטריאופונית.
למרות שבאסים הם פחות כיווניות ולכן "מספיק" רק אחד בחדר, עדיין יש שם תדרים שכן כיווניים ולכן, ההפרדה לימין ושמאל תשפר את האימאג'ינג והפוקוס.
בסטריאו, זה ישלים את הרמקולים הקידמיים שלך יותר טוב וסטריאופונית.
למרות שבאסים הם פחות כיווניות ולכן "מספיק" רק אחד בחדר, עדיין יש שם תדרים שכן כיווניים ולכן, ההפרדה לימין ושמאל תשפר את האימאג'ינג והפוקוס.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

פוקוס זה חדות . מה זה אימג' ? הסבר פרט . ניראה לי שאקנה סאב 12' כי כרגע יש לי 10'
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

תודה על ההסברים
רק הטכנאי קרמר
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
קצת קשה לזהות אפילו את מיקום הסאב בחדר,לדעתי אין טעם לקנות שני סאבים לסטריאו.MartinHSabag כתב:אימאג' זה היכולת למרכז את הזמר/ת בין שני הרמקולים ולמקם כל כלי במקום שלו.
בשביל שני סאבים לסטריאו, הם צריכים להיות זהים !...
אם אתה מרגיש בחוסר באס או בעיית מיקוד שאתה מנגן עם סאב אחד,שקול להחליף לרמקולים יותר מתאימים.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

יש משהוא שכתב המנהל . אים התדר נמוך מאוד בסביבת ה25H וזה סרט קולנוע . לא ניתן לזהות את כיוון הבאס . אבל במוסיקה ליפעמים מקליטים צליל בס בתדר 50H או 80H רק בצד אחד . ואז צליל הבאס נישמע רק בצד אחד עים שני סאבים . ןלראייה ברסיבר יש 2 יצאות לסאב L R . יש לי באס בחדר די נמוך מגיע זה חומר למחשבה
רק הטכנאי קרמר