מה דעתכם על מגבריHAFLER
THD
TOTAL HARMONIC DISTORTION
או - כלל העיוותים ההרמונים
ולהדיוטות .........
יכולתו של המגבר להגביר ובמדויק את המידע שהוכנס בכניסה ...קרוב ככל שאפשר
אם תשים את גרף הכניסה על גרף היציאה ...הם אמורים להיות זהים = 0% THD
אין חיה כזו
TOTAL HARMONIC DISTORTION
או - כלל העיוותים ההרמונים
ולהדיוטות .........
יכולתו של המגבר להגביר ובמדויק את המידע שהוכנס בכניסה ...קרוב ככל שאפשר
אם תשים את גרף הכניסה על גרף היציאה ...הם אמורים להיות זהים = 0% THD
אין חיה כזו
שלום
אם אתה רוקיסט......אז במילא אתה שומע מוסיקה בעיוותים ( כמו שכתבתי עד 30% )
אז מה משנה מה ה-THD ......
אלא אם תרצה לשמוע את עיוותי המקור ...... במדויק
סתם...סתם
THD הוא פרמטר שאמור להציג את יכולתו של המגבר !
אם אתה מוסיקולוג.......אז ה- THD הוא הפרמטר........ ב-ה' הידיעה
אם אתה רוקיסט......אז במילא אתה שומע מוסיקה בעיוותים ( כמו שכתבתי עד 30% )
אז מה משנה מה ה-THD ......
אלא אם תרצה לשמוע את עיוותי המקור ...... במדויק
סתם...סתם
THD הוא פרמטר שאמור להציג את יכולתו של המגבר !
אם אתה מוסיקולוג.......אז ה- THD הוא הפרמטר........ ב-ה' הידיעה
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
המערכת שהכירה לי את עולם ה High-end לפני הרבה שנים, אצל בחור בשם דני מגבעתיים, היתה מורכבת מפרה של hafler ומגבר cube של carver. מערכת מדהימה שצירפה אותי באותו יום לתחום ה high-end.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
שלום רציתי לדעת עם אני מגביע את כול הרמקולים דרך הרסיבר ל10 שזה הכי גבוהה האם זה מגדיל את אחוזי העיוות או שזה כמו הגברה נוספת שכוללת את ה130 וואט שהרסיבר מוציא דרך אגב יש לי yamaha rxv 2500 ושאני מגביע את הרמקולים עד הסוף זה לא יורד מ db שאני מגיע לפלוסים בצורה יותר פשוטה אני שואל אם הרמקולים על 0 או שהם על 10 זה לא יעשה יותר עיוות כאשר אני נימצא בשתיהם על 20 db לדוגמא תודהה ??
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Zion1234,
אתה חייב להפסיק להגיב עם השאלות שלך בשרשורים לא קשורים.
כמעט כל שאלה שנשאלת בפורום קשורה בנושא לשאלת עבר - אבל עדיין אנשים מפרסמים הודעות חדשות.
אני אומר זאת לטובתך - אם תכתוב שאלה עם כותרת הגיונית, תמשוך יותר אנשים שינסו לעזור לבעיה שלך.
כשאתה נכנס לשרשור ישן, עם כותרת אחרת - בכלל לא בטוח שאנשים שיודעים לעזור לך ייכנסו לשרשור הזה (בפרט ש THD בכלל לא מוזכר בכותרת שלו, ועלה כנושא במהלך השרשור).
אתה חייב להפסיק להגיב עם השאלות שלך בשרשורים לא קשורים.
כמעט כל שאלה שנשאלת בפורום קשורה בנושא לשאלת עבר - אבל עדיין אנשים מפרסמים הודעות חדשות.
אני אומר זאת לטובתך - אם תכתוב שאלה עם כותרת הגיונית, תמשוך יותר אנשים שינסו לעזור לבעיה שלך.
כשאתה נכנס לשרשור ישן, עם כותרת אחרת - בכלל לא בטוח שאנשים שיודעים לעזור לך ייכנסו לשרשור הזה (בפרט ש THD בכלל לא מוזכר בכותרת שלו, ועלה כנושא במהלך השרשור).
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הבעיה שלי שאני לא יודע איפה לישאול את השאלות שלי אני ביכלל לא יודע איך להישתמש באתר אני פשוט רשמתי אחוזי עיוות ואז שאלת איפה שהיה ניראה לי הכי הגיוני אשמח אם תעזור לי איפה אני שואל את השאלות שלי איך אני בוחר איפה לישאול תודהה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למעלה, יש לך בסרגל "פורומים".
כשאתה עומד על זה, נפתח תפריט, ודרכו אתה יכול לראות את הפורומים הזמינים באתר.
עיין בפורומים השונים, הבן מה רוח הפורום והשאלות המתאימות לו, ואז תדע היכן שאלתך תתאים.
כדי לפרסם הודעה חדשה, לאחר שאתה נכנס לפורום, יש מעל הפורום בצד שמאל כפתור "שרשור חדש" - ואז תוכל לפתוח הודעה עצמאית חדשה בפורום.
לגבי השאלה הנוכחית, המקום המתאים (לדעתי) הוא פורום "אודיו רב ערוצי", תחת נושא "אודיו".
כשאתה עומד על זה, נפתח תפריט, ודרכו אתה יכול לראות את הפורומים הזמינים באתר.
עיין בפורומים השונים, הבן מה רוח הפורום והשאלות המתאימות לו, ואז תדע היכן שאלתך תתאים.
כדי לפרסם הודעה חדשה, לאחר שאתה נכנס לפורום, יש מעל הפורום בצד שמאל כפתור "שרשור חדש" - ואז תוכל לפתוח הודעה עצמאית חדשה בפורום.
לגבי השאלה הנוכחית, המקום המתאים (לדעתי) הוא פורום "אודיו רב ערוצי", תחת נושא "אודיו".