http://www.lnlrecording.com/Hafler.htm
הבנתי שהמגבר הוא יותר לסטודיו או אולי אני טועה....בכל אופן רציתי לקבל את דעתכם והמלצות לרמקולים שיתאימו למגבר

1. שמי מרטין, ואני מרגיש זקן כשקוראים לי "אדון".הטכנאיקרמר כתב:אדון מנהל אני יודע כמה שפחות עיוותים זה יותר טוב . לי במגבר יש % 0.007 בדנון .
ולו יש 0.2% . יחי ההבדל הקטן . כך לימדו אותי . אולי היום זה הישתנה . כמו שכול מיני תאוריות מישתנות היום...

הדגם הנ"ל נמצא בשימוש יותר בחדרי בקרה באולפנים ולא בהגברות חוץ , ברוב המיקרים שנתקלתי בו הוא היה משודך לזוג דיינאודויו פאסיביים . הוא לא רע בכלל אך לא הייתי בוחר בו לשימוש ביתי .המגבר ללא ספק להגברות חוץ , לא לסטודיו....
עובדה שכל הגיטריסטים .... בחשמליות ( לא כולם ....רובם ) משתמשים בפאזMartinHSabag כתב:1. שמי מרטין, ואני מרגיש זקן כשקוראים לי "אדון".הטכנאיקרמר כתב:אדון מנהל אני יודע כמה שפחות עיוותים זה יותר טוב . לי במגבר יש % 0.007 בדנון .
ולו יש 0.2% . יחי ההבדל הקטן . כך לימדו אותי . אולי היום זה הישתנה . כמו שכול מיני תאוריות מישתנות היום...
2. דברים לא "משתנים", אלא שיש אנשים שאוהבים יותר מגברים שיש להם אחוזים שלמים (6-8%) עיוותים עפ"י אלו עם 0.0000001% עיוותים, אז מה זה אומר?
כלום, שזה לא פרמטר למה יותר טוב ולמי....