איך מחברים את ה-SPIDF?
קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L -
חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח,
1. AC 97
2. HD AUDIO
כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט.
מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט?
המון תודה.
חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח,
1. AC 97
2. HD AUDIO
כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט.
מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט?
המון תודה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
המטרה זה לחבר את הרסיבר בדיגיטלי? לא?
ה COAX זה החיבור בננה הזה בצבע כתום.
תראה את התמונה הזו

(ככה נראה הלוח שלך?)
פשוט תקח כבל רק את הכבל הצהוב מסט של קומפוזיט צהוב-אדום-לבן.
ותחבר אותו ללוח ולכניסה הדיגיטלית ברסיבר.
אפשרות שנייה זה לחבר בעזרת כבל אופטי.
ה COAX זה החיבור בננה הזה בצבע כתום.
תראה את התמונה הזו

(ככה נראה הלוח שלך?)
פשוט תקח כבל רק את הכבל הצהוב מסט של קומפוזיט צהוב-אדום-לבן.
ותחבר אותו ללוח ולכניסה הדיגיטלית ברסיבר.
אפשרות שנייה זה לחבר בעזרת כבל אופטי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
השקע הקואקסיאלי ל S/PDIF בלוח שלך צריך רק כבל לווידאו עם תקע RCA בשני הקצוות הכי פשוט שיש. צד אחד מתחבר לשקע בלוח וצד שני לשקע במגבר שלך. בטוח שייש לך כבל כזה מסתובב בבית - לדוגמא כבל עם מחברים צהובים לווידאו composite יהיה מתאים או כבל בודד מסט של כבלים ל component. רק אל תשתמש בכבלים להעברת אודיו סטיריאו.
לחלופין אתה יכול לבחור לחבר בין המחשב למגבר עם כבל אופטי. במקרה זה אתה מתחבר לשקע S/PDIF האופטי בלוח מצד אחד ולשקע אופטי במגבר.
מבחינת איכות אין שום הבדל ביניהם. זה רק עניין של העדפה אישית ואיזה חיבורים פנויים יש לך במגבר
השקעים לאודיו אנאלוגי מיועדים לחבר רמקולים למחשב באופן ישיר או להתחבר למגבר אים אין לא נותרו לך בו שקעי S/PDIF פנויים.
אתה ממש לא חייב ולא צריך לחבר גם את היציאות האנלוגיות וגם את ה S/PDIF.
לחלופין אתה יכול לבחור לחבר בין המחשב למגבר עם כבל אופטי. במקרה זה אתה מתחבר לשקע S/PDIF האופטי בלוח מצד אחד ולשקע אופטי במגבר.
מבחינת איכות אין שום הבדל ביניהם. זה רק עניין של העדפה אישית ואיזה חיבורים פנויים יש לך במגבר
השקעים לאודיו אנאלוגי מיועדים לחבר רמקולים למחשב באופן ישיר או להתחבר למגבר אים אין לא נותרו לך בו שקעי S/PDIF פנויים.
אתה ממש לא חייב ולא צריך לחבר גם את היציאות האנלוגיות וגם את ה S/PDIF.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כנראה לא הובנתי נכון. אני מדבר על השקעים בפנים הלוח.

שם יש שקע SPDIF, אבל אין כבל תואם

ולגבי השאלה השנייה, יש לי כבלים כאלה

שרשום על אחד מהם HD ועל השני AC97. מחאד מהם יוצאים עוד חמש חוטים קטנים. יש מקום לשקע אחד רק בלוח עבור אודיו, איזה מהם להכניס?
שם יש שקע SPDIF, אבל אין כבל תואם
ולגבי השאלה השנייה, יש לי כבלים כאלה
שרשום על אחד מהם HD ועל השני AC97. מחאד מהם יוצאים עוד חמש חוטים קטנים. יש מקום לשקע אחד רק בלוח עבור אודיו, איזה מהם להכניס?
אהה. הבנתי. חשבתי שיש איזה כבל שמחבר את החיבור החיצוני הזה לתוך השקע בלוח.
ומה לגבי השאלה השנייה?
יש לי שני כבלים;
1. כתוב HD
על השני AC97.
יש מקום רק לאחד. איזה אני אמור לחבר?
מאחד מהם יוצאים עוד חמישה כבלים כאלה, איפה תוקעים אותם? לא הצלחתי למצא להם שקעים הלוח
[imgbig]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_113817513.jpg[/imgbig]
ומה לגבי השאלה השנייה?
יש לי שני כבלים;
1. כתוב HD
על השני AC97.
יש מקום רק לאחד. איזה אני אמור לחבר?
מאחד מהם יוצאים עוד חמישה כבלים כאלה, איפה תוקעים אותם? לא הצלחתי למצא להם שקעים הלוח
[imgbig]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_113817513.jpg[/imgbig]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המחבר S/PDIF הפנימי מיועד לגישור לכרטיס ווידאו.
החיבור הפנימי שיש לך לאודיו זה עבור המארז כדי להפנות אליו את היציאות למיקרופון ולאוזניות. אתה צריך להשתמש בחיבורים ל HD כי אם תשתמש ב AC97 הישן יותר זה ישפיע גם על היציאות הרגילות מאחורה.אתה לא אמור לחבר את שניהם.
החיבור הפנימי שיש לך לאודיו זה עבור המארז כדי להפנות אליו את היציאות למיקרופון ולאוזניות. אתה צריך להשתמש בחיבורים ל HD כי אם תשתמש ב AC97 הישן יותר זה ישפיע גם על היציאות הרגילות מאחורה.אתה לא אמור לחבר את שניהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.