Samsung PS42Q91H או Pioneer 428XG
שבת שלום לכולם,
אשמח לקבל עזרה עבור חבר טוב,
הנ"ל רכש פיונייר XG427 (י.שלום), כאשר 90% מהצפייה YES ו 10% DVD
ללא כל כוונה לצפות בתכני HD
הפלזמה מחוברת לממיר 3100 בעזרת מתאם RGB TO COMPONENT וכבלים של MONSTER, ה-DVD של פיונייר דגם 400 מחובר ב-HDMI
התוצאה שמתקבלתב-YES היא רחוקה מלהשביעה רצון ולמרבה הפלא גם ב-DVD התמונה לא טובה, ישנה תופעה לא ברורה של "זרמים" על התמונה דרך YES וגם דרך ה-DVD
(אפילו לוגו הפתיחה של ה- DVD לא נראה טוב).
חשוב לי להדגיש, כי התפריטים של YES נראים חלקים לחלוטין, לכן לא נראה כי מדובר בבעיה של כבלים, מה עוד שתופעת הזרמים מופיעה גם ב-YES וגם ב- DVD
לאחר ביקור כפול של טכנאים מ י.שלום, שלא מצאו כל בעיה (למרות שהם ראו את התופעה) אך לא יכלו להסביר או לפתור אותה.
לאחר דין ודברים אל מול החנות שממנה נרכשה הפלזמה, ניתנת לו האפשרות לשדרג ל-428XG (י.שלום) או ללכת על הסמסונג 42 מסדרה Q
אשמח לשמוע, מתוך ניסיון כמובן, איזו פלזמה עדיפה בהתחשב שברוב הזמן רואים YES
בברכת שבת שלום
אשמח לקבל עזרה עבור חבר טוב,
הנ"ל רכש פיונייר XG427 (י.שלום), כאשר 90% מהצפייה YES ו 10% DVD
ללא כל כוונה לצפות בתכני HD
הפלזמה מחוברת לממיר 3100 בעזרת מתאם RGB TO COMPONENT וכבלים של MONSTER, ה-DVD של פיונייר דגם 400 מחובר ב-HDMI
התוצאה שמתקבלתב-YES היא רחוקה מלהשביעה רצון ולמרבה הפלא גם ב-DVD התמונה לא טובה, ישנה תופעה לא ברורה של "זרמים" על התמונה דרך YES וגם דרך ה-DVD
(אפילו לוגו הפתיחה של ה- DVD לא נראה טוב).
חשוב לי להדגיש, כי התפריטים של YES נראים חלקים לחלוטין, לכן לא נראה כי מדובר בבעיה של כבלים, מה עוד שתופעת הזרמים מופיעה גם ב-YES וגם ב- DVD
לאחר ביקור כפול של טכנאים מ י.שלום, שלא מצאו כל בעיה (למרות שהם ראו את התופעה) אך לא יכלו להסביר או לפתור אותה.
לאחר דין ודברים אל מול החנות שממנה נרכשה הפלזמה, ניתנת לו האפשרות לשדרג ל-428XG (י.שלום) או ללכת על הסמסונג 42 מסדרה Q
אשמח לשמוע, מתוך ניסיון כמובן, איזו פלזמה עדיפה בהתחשב שברוב הזמן רואים YES
בברכת שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי udi13 ב 07/03/2008 22:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מה זה RGB TO COMPONENT, זה רכיב אקטיבי (כלומר, TRANSCODER)?
זרמים ? תוכל לפרט טיפה יותר?
נשמע כמו בעיית GROUND LOOP קלאסית.
זרמים ? תוכל לפרט טיפה יותר?
נשמע כמו בעיית GROUND LOOP קלאסית.
כן, TRANSCODER
האמת שקשה לי לתאר את הבעיה מעבר למעט שרשמתי
גם אני חשבתי על GROUND LOOP, אבל האם זו לא בעיה שיותר קשורה ל-YES
ופחות ל-DVD?
שכחתי לציין כי תופעת "הזרמים" נראתה גם על ה-427 אחרת שהיתה בחנות שממנה נקנתה הפלזמה ושהתחברנו אליה עם אותו ה-DVD.
בכל מקרה, כמו שרשמתי, נכון להיום ההתלבטות היא איזו פלזמה תתאים יותר לשידורים רגילים Samsung PS42Q91H או Pioneer 428XG?
ופחות ל-DVD?
שכחתי לציין כי תופעת "הזרמים" נראתה גם על ה-427 אחרת שהיתה בחנות שממנה נקנתה הפלזמה ושהתחברנו אליה עם אותו ה-DVD.
בכל מקרה, כמו שרשמתי, נכון להיום ההתלבטות היא איזו פלזמה תתאים יותר לשידורים רגילים Samsung PS42Q91H או Pioneer 428XG?
אין מה להשוות ...udi13 כתב:כן, TRANSCODER
ופחות ל-DVD?
בכל מקרה, כמו שרשמתי, נכון להיום ההתלבטות היא איזו פלזמה תתאים יותר לשידורים רגילים Samsung PS42Q91H או Pioneer 428XG?...
זה "לא כוחות" בכלל
זה יכול להיות כל האפשרויות...
ברוב המקרים, אלו הכבלים, או השראת מתח (כשהחשמל של הטלויזיה עובר עם הסיגנל)
קודם בדוק את האפשרות הזו.
במידה ולא זה, נתק את ממיר YES מהחשמל וחשוב מאד, גם מנקודת חיבור הסיגנל מהקיר.
הפעל DVD ובדוק האם נעלמה התופעה. במידה וכן, צלצל לYES ודרוש GROUND ISULATOR . במידה ולא, נתק DVD וחבר ממיר בלבד בחיבור הרגיל (COMPOSITE )
באם לא נעלמה התופעה, התקלה בטלויזיה
ברוב המקרים, אלו הכבלים, או השראת מתח (כשהחשמל של הטלויזיה עובר עם הסיגנל)
קודם בדוק את האפשרות הזו.
במידה ולא זה, נתק את ממיר YES מהחשמל וחשוב מאד, גם מנקודת חיבור הסיגנל מהקיר.
הפעל DVD ובדוק האם נעלמה התופעה. במידה וכן, צלצל לYES ודרוש GROUND ISULATOR . במידה ולא, נתק DVD וחבר ממיר בלבד בחיבור הרגיל (COMPOSITE )
באם לא נעלמה התופעה, התקלה בטלויזיה
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי